Balos

Baloldali értékeket képviselö honlap

Miért mindig a Gyurcsány a hibás?

 

 
József Fiziker Mert a birkáknak kell a muníció.Fújják is ezerrel. Tibor TakacsGruppenadministrator Ennyire birkák az emberek? József Fiziker Még birkábbak! Tibor TakacsGruppenadministrator de miért? Márta Rédl Mert tőle tartanak. Csak! Katalin SeregiGruppenadministrator Mert hibás. Egy európai politikus aki 6 évig csúfosan kormányzott az lemond és félrevonul, nem a reflektorfénybe mutogatja magát és ugrassza össze a baloldali szimpatizánsokat. Amíg Gyurcsány parádézik Orbán nyugodt lehet.... Tibor TakacsGruppenadministrator Menjen nyugdíjba! Katalin SeregiGruppenadministratorTibor Takacs Mindegy hova megy. De már annyit ártott,hogy sok. A főzés és a szakácskönyv írás az jól megy neki. A receptjei nem a minimálbérből élőknek szól.Azokat letojja mind eddig is.Azt hiszi mindenki százezreket keres...... Böszörményi Sándor Semmi nem érdekli csak hogy legyalulja az MSZP t. Amivel körbehaknizza az országot, az kamu! Géza Scheffer Megosztó személyiség , együttműködésre képtelen ,öntörvényű politikus . Kovács Péter Balázs Aki fidesznyik szlogeneket szajkózik, az maga is fideszes! Kovács Péter Balázs Drága, Balos Testvéreim! Az MSZP és a DK megállapodott. NIX GYURCSÁNYOZÁS, NIX BOTKÁZÁS! Ha a szimpatizánsaink azt látják, hogy még mindig egymást marjuk, akkor simán átszavaznak, akár a Jobbikhoz is....
Vége a balhénak, és ezt még Katalin Seregi is próbálja megérteni. Arról nem beszélve, Katikám, hogy hol kormányzott Gyurcsány 6 évig??? Tán Piréziában? Ne égesd már magadat!
 
Katalin SeregiGruppenadministrator Itt kormányzott, oké 5 évig....Marhára örülök,hogy az a párt megállapodott amelyik egy párt volt! Semmi gond nem lett volna a baloldalon ,hogy a nagy igazmondó betartja a szavát. Idézem"Soha nem fogok új pártot alapítani ,mert az egyenlő lenne a hazaárulással"--sok mást is idézhetnék tőle amiből semmit sem tartott be. Továbbá azt is Ő mondta,hogy a DK-sok azokban a körzetekben ahol a Jobbikos az esélyes átszavaznak. A balhénak pedig sosem lesz vége míg Gyurcsány maga nem akarja.....már pedig ő addig nem akarja míg hobbyjának tekinti a politikát. Amennyiben nincs tudomásod arról amit írtam akkor ne égesd magad,-nézz utánna. Azokat pedig nem nevezném balosnak akik bőszen a kapitalizmust és azzal járó kizsákmányolást támogatják. Katalin SeregiGruppenadministrator Azt sem igazán értem,hogy miért kell mindenkinek a torkának ugrani aki valamilyen kritikát fogalmaz meg a DK-val kapcsolatban-.Azt te is látod ,hogy senkiit nem kímélnek habzó szájjal rontanak rá bárkire. Botka nem kellett, oké,--arra sincs semmi magyarázat,hogy Karácsonnyal mi a baj.De baj van,mert a DK így akarja. Őszintén. Szerinted mi lesz ebből? Ne gyere azzal,hogy a legtöbbet kapó párt adja majd a miniszterelnököt egy esetleges győzelem esetén,--mert az ezzel a felállással az LMP vagy a jobbik lesz. Tényleg ezt akarjátok? Arról sem beszéltek,hogy mi lesz a győztes kompenzáció miatt a töredék szavazatokkal? Minek? Még elkezdenének gondolkodni azok is akik eddig nem tették.....
Tibor TakacsGruppenadministrator Bocs!Én tettem fel a kérdést,mert a bajuszkövért hallgattam a bayershowban,és Gyurcsány volt a téma.Csak a véleményetekre voltam kíváncsi.Viszont szerintem,ha már egyszer volt valami köztiszviseltségben(miniszterelnök) és leválltották akkor már többet ne szerpeljen sehol.Ez nem csak Gyurcsányra vonatkozik,hanem más politikusokra is.Lázsd a kis dakota bonaparte viktort is. Tibor TakacsGruppenadministrator Ja!Erröl már amióta létezik ez az oldal -hét éve-gyakran és kiadósan beszélgettünk. Kovács Péter Balázs Tibor,ez még a nálunk (talán) jobban működő demokráciákban sem így megy. Gondolj Churchillre, aki miniszterként jó nagyot bukott, aztán miniszterelnökként megnyerte Angliának a II. világháborút. Ugyanaz az ember egy másik történelmi szituációban nem ug...
Tibor TakacsGruppenadministrator Nem vagyok az USA barátja,viszont aki ott egyszer elnök volt az már utánna "nyugdíjas".Mondjuk Németországban sincs másképpen.Nem tudom,a törvény nem tiltja,de melyik német kancellár volt ismét kancellár? A magyar baloldal meg 1990 óta csak magát keresi,de sajnos nem találja.ez a 27 év ami azóta eltellt szerintem nem kell senkinek.Egy nagy üresség amit tán a fidesz a sajátos horthy filózófiájával betölti.
 

2018.ápr.11.
 
A választások margójára
Mióta közzétették a választás állítólagos eredményeit, rajtam is eluralkodott a csalódottság és kétségbeesés - bár ezeket az érzéseket némileg tompítják bennem azok a hírek, melyek az elkövetett csalásokról adnak számot: mert hátha mégsem velünk van a baj, csak a hatalom bitorlóinak áll rendelkezésükre korlátlanul minden létező módszer ahhoz, h. a nép akaratát egyszer s mindenkorra megtorpedózhassák. Egyre inkább hajlok ez utóbbira, hiszen óráról órára kivédhetetlen tények sora kerül nyilvánosságra a csalásaik tömkelegéről.

S még önmagában a választáson résztvevők rendkívül magas aránya is azt igazolja, h. igenis mi voltunk többségben, akik el akartuk takarítani ezt a gyalázatos bagázst!

Mégis váltakozva a legszélsőségesebb érzések uralkodnak el fölöttem, hiszen számlálgathatjuk bármennyiszer a szavazatokat, találhatnak bármennyi érvénytelenné manipulált voksot, azokat, melyeket tíz- és százezrével szimplán eltüntethettek, sose fogják megtalálni! Ahogy a sorozatosan "véletlenül" országszerte rendre-sorra fellépett, akár órákon át tartó különféle "technikai" okokkal indokolt akadályoztatások miatt elveszített szavazatok mennyiségét sem fogjuk megtudni már soha.. És ki tudná bizonyítani az efféle "bakik" szándékosságát, ha az "ellenzék" még annak igazolására is képtelen volt mindmáig, h. a diktátorunk regnálásának évei során összességében immár közpénzek sok-sok ezer mrd-ját panamázták el támogatóik táborának növeléséért, a szavazataik megvásárlására, plakátokra, inzultációs levelezgetéseikre, szűnni nem akaró telefonos zaklatásainkra, külhonijaink mértéktelen és folyamatos támogatására, honosítására, a fanjaik rendszeres turnéztatásaira a rendezvényeik tömegbázisának deklarálása céljából, átjelentkezéseik fedezésére, ect., ect.?! Sok reményt én ezért nem fűzök e mostani vizsgálatok sikeréhez. Annál is inkább, mert nemzetközi segítséget, miként eddig, a jövőben sem remélhetünk. Az ő megfigyelőik vajon miért nem felügyelték nagyobb alapossággal és kritikai érzékkel a kampányuk és a választások menetét, noha már önmagában véve az ide vonatkozó törvényeink totális abszurditásának és a fdeSS nyilvánvaló kampánytrükkjei sorozatának ismeretében ez kutya kötelességük lett volna akkor is, ha erre netán külön felkérést nem is kaptak senkitől! Az a halovány gyenge, rendszerint erősen talányos óvatossággal kiadott jelentés pedig, amit a felszínes tapasztalataikról kiadtak (értsen alatta ki-ki, amit jól esik), aligha ad hű képet még a választási nap valós történéseiről is, még kevésbé az azt közvetlenül megelőző kampány mibenlétéről. Arról pedig végképp egyetlen szó sem esik benne, h. az orbán-rezsim gyakorlatilag teljes regnálása alatt folyamatosan kampány-üzemmódban működött iszonyatos mennyiségű közpénzt emésztve fel állandósított gyűlöletkampánya fokozása, továbbá átmenetileg még megtűrt ellenlábasai lejáratása érdekében - s tette ezt teljesen nyíltsággal, ország-világ szeme láttára, továbbá teljes egészében az ország működtethetőségéhez szükséges adóforintjaink átcsoportosításával és elégetésével. És e körülmények felismeréséhez az EBESZ ellenőreinek át sem kellett volna lépniük az országhatárainkat: szemtanúja lehetett azon túlról bárki, aki csak kicsit is érdeklődést mutatott valaha irántunk.S vajon hogy létezik, h. nem tartották érdemesnek említést tenni még arról sem, h. különös módon miként mondott csődöt többször hol itt, hol ott a számítógépes rendszerük (mely állítólag még napokig életképtelen marad). Ennek ürügyén pedig lehetőséget biztosítva nekik a tájékoztatási kötelezettségük elszabotálására, vmint bőségesen időt nyertek ezáltal akár arra is, h. netán illetéktelenek belepiszkálhassanak az NVI-hez beérkezett adatokba!!!

Pedig ennek következtében az adatok hiteles voltának kétségessé válásánál létezhet-e nyomósabb indok a választási eredmények megsemmisítésére, és a választás ismételt kiírására?!!!

Mégis alig hiszem, h. az EBESZ-jelentésben sorolt passzusok alapján a vizsgálatot végzőkhöz hasonló EU-s bürokraták valaha kisujjukat mozdítanák értünk annak érdekében, h. akár csak erkölcsi értelemben is gátat szabva o.v. és hűbéresei gyalázatos ügyleteinek, segédkezet nyújtsanak népünknek ahhoz, h. egyszer is még tiszta választással dönthessünk a jövőnkről. Már csak azért sem remélhetjük ezt, mert gyanítom, ők sokkal inkább jelenlegi vezírünk győzelmében voltak érdekeltek annak érdekében, h. a választást követően már könnyedén kiebrudalhassanak minket az EU-ból, mondván, h. a mi hazánk nem méltó e klubhoz tartozásra.. A nemzeti javaink jelentős részét, a piacainkat, (míg hasznukat vehetik) az arra érdemes munkavállalóinkat, stb. már úgyis igen jutányos ellentételezésért megszerezték maguknak, multijaik és bankjaik pedig régen stabilan gyökeret vertek nálunk, többé ezért nem fűzik őket hozzánk olyan érdekek, h. akár egy árva fabatkát is áldozzanak még ránk: a lerágott csontjaink pedig hadd száradozzanak a széles magyar pusztán. Ügyes megoldás nemde?!!!
Weblap látogatottság számláló:

Mai: 5
Tegnapi: 52
Heti: 321
Havi: 1 306
Össz.: 255 070

Látogatottság növelés
Oldal: Föoldal II.
Balos - © 2008 - 2019 - balos.hupont.hu

A weblap a HuPont.hu weblapszerkesztő használatával született. Tessék, itt egy weblapszerkesztő.

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: popper péter orbán viktor 168 óra - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »