Balos

Baloldali értékeket képviselö honlap

 

 
2013.aug.23.
 
Az összefogásról!!!!

Le kéne lopni

Le kéne lopni

Estére elborult az ég,

költözni kellene a felhők fölé,

a sziporkázó csillagok közé,

ellesni a végtelen harmóniát.

Hallgatni a szférák zenéjét,

eltanulni az együttműködés,

a közösség szép természetét,

s aztán reggelre lelopni, ide

a Földre az élményeket,

morzsáit szétszórni mind,

lássák a káprázó szemek:

csak az összedobbanó szívek

adnak a vágyott, teljesebb

emberi élethez érdemet.

(2013. 08. 23.)

 
2013.aug.21.
Fejben már meg van a petíció szövege! Azok az írások amik ide kerülnek,nyújt némi támpontot!
Szeretnénk a társadalom minden rétegét megszólítani,akik úgy érzik,hogy az ország rossz irányba.
Orvost aki gyógyít,tanárt aki tanít,melóst akinek van még munkahelye,munkanélkülit aki segélyt kap ha kap és azokat a nyugdíjasokat akik szinte a csodával határos módon még nem haltak éhen!
Fel sem lehet sorolni már azokat a rétegeket,amelybe az Orbán rezsim így vagy úgy nem rúgott volna bele!
Mindenki annyit ér,amennyije van!
Ez a mondat,amit Lázár János mondott,szinte a FideSS jelmondatává vált!
Minden nap megkapja a honpolgár a pofájába,hogy te nem érsz semmit,mert nincs semmid!
Demagóg dumával hülyítik a választópolgárt,aki villámgyorsan elkezdi magában kutatni,hogy vajon milyen magyar vagyok én!
Szeretném ezt a kérdést feltenni annak a magát nagy magyarnak tartónak,hogy ki milyen alapon dönti el,hogy ki magyar e hazában és ki nem?
Milyen alapon vonják kétségbe annak a szegény embernek a magyarságát,aki szinte mindenét elvesztette?
Milyen alapon vonják kétségbe annak a magyarságát,aki családjával együtt vegetál és csodák csodája még nem fordult szembe magával és családjával,hogy véget vessen a földi pályafutásának!
Milyen alapon dönti el,hogy magyarnak vallja magát az a rokkant,akit az orbáni diktatúra egyik seggnyalója,munkaképessé nyilvánította!
Hazaárulónak nevezik azt az embert,aki szót emel e félfasiszta rezsim ellen!
Én többször elmondtam a véleményem nyilvánosan e rendszer ellen!
Tartom magam magyarnak!
Én nem árulom pénzért a hazámat el!
Nem én adok állampolgárságot és szavazati jogot,más nemzet polgárainak!
Ha még is hazaárulókat akar e rezsim keresni akkor nézzen szét saját soraiban!
Azok a Parlamenti képviselők és állami alkalmazottak,akik lustának,dologtalannak és a rokkantakat csalónak nevezték,azok nem méltók arra,hogy a választókat képviseljék!
Az esküjüket megszegve köpik szembe azokat,akik bizalommal engedték az ország épületébe őket!
Mert felhívnám a "nagyra becsült uraknak,hölgyeknek" a figyelmét arra,hogy eme épület a hazáé és a népé és önök,csak albérlők!
Olyan "albérlők",akik a bizalmat,ocsmányul és a másik ember semmibe vevő módon bitorolják ezt a házat és hazát!
Egyszer azt mondta nekem egy ilyen "úr",hogy neki a képviselő úr megszólítás dukál,és tudom e,hogy ő kicsoda!?
A válaszom a legegyszerűbb volt,még pedig az,hogy nem tudom,hogy ön kicsoda,de azt igen,hogy ugyan úgy eszik,iszik és végzi el dolgát abban a helységben,ahová a királynő is gyalog jár!
A titulusról pedig csak annyit mondta e "jeles" úrnak,hogy ezt a rangot tőlem mint választópolgártól kapta,de amit adtam azt mint választópolgár el is vehetem!
Leforrázva távozott a társaságomból!
Mert én azt gondolom,hogy mindenki annyit ér amennyit az embertársainak,emberségből ad!
E szerint a megállapítás szerint Lázár és jellemtelen társai nem sokat érnek!
 
2013.aug.20.
 

Adalék a gondolkodomhoz

 • Béla Sógor Ha nyaralóhelyen vagy és a nyaralókat látod, az csak a felszín. Vannak köztük kiegyensúlyozott és valóban jól élők, s vannak, akik néhány napra igyekeznek megszabadulni a mindennapi gondoktól... De, még így együtt is, ez a csoport csupán egy elenyésző része az ország lakosságának. A többség évek-, évtizedek óta nem is gondolhat a nyaralásra...
 • Tibor Takacs És talán tudomást sem vesznek ezek az embercsoportok egymásról.Nem érdekli öket,hogy mások hogyan és miképpen élik a hétköznapjaikat.
 • Tibor Takacs No,ja!Sopron is üdölö övezet és ott is ilyen embereket láttam.Mondjuk a Magyar utca és Pócsi utca kersztezödésében egy hajléktalan ült és nagyon,"de nagyon meg volt úgy mondd viselve"!
 • Béla Sógor Az általam említett első csoport saját magával van elfoglalva. A második örül, hogy neki még jut néhány napnyi üdülés. Érzékeli ugyan a többiek bajait, de minden erejét arra összpontosítja, hogy jövőre is jusson pár nap üdülésre... Bonyolult kérdés ez.
 • Tibor Takacs Sajna,de ez van.Csak magukkal törödnek az emberek!!!!
 • Béla Sógor Tibi ! Te pihenni voltál itthon. Eleve azokon a területeken jártál, ahol jobbára a ráérők sétafikáltak... Alig hiszem, hogy a felszín mögé néztél, illetve láttál...
 • Tibor Takacs Meg nagyon olyan érzésem van,hogy a fidesz nyeri meg a választásokat.
 • Béla Sógor Ne szaladj ennyire előre... Addig még sok minden történhet...
 • Tibor Takacs Igen,igazad van,Béla!Az idö is kevés volt hozzá,és azokon helyeken nem jártam,igaz nem is ismerem ahol kritkus a helyzet.Viszont,ahogy hallottam sokan kimondottan utálják a magyar focit!Plusz hangosan egy nagyot káromkodtam,amikor a boltban nem tudtunk cigarettát vásárolni.Kicsit kacagtató volt az egész,mert mit sem tudva rákérdeztem,hogy miért nem lehet cigit venni.Mire felokosítottak a mihez tartáshoz,mármit a Trafikokra.No,akkor kicsit hangos lettem.Az asszony nyugatott meg.
 • Tibor Takacs Béla!Nem szaladok,de ezt tapasztaltam,igen ott a jobb környezetben.Ha MI a BALOSOK nem csinálunk valamit akkor löttek az egész választásnak.Itt vagyunk megint a lerágott csontnál.A mutterommal nem volt túl sok idö,hogy beszélgessünk.De amit mondott,hogy a parlamentben éppenúgy trágárul beszélnek a baloldalon is mint a kormányoldalon akkor mit várjunk?Ö már megunta az egészet,már TV-t sem néz!
 • Béla Sógor Megint a felszín. Ma "sikk" a trágár beszéd. Általánosan... Észre sem veszik... Figyeld csak meg a fiatalokat. (Középiskolát végzett fiatalok - nők is ! - szinte kérkednek vele, hogy nem olvasnak !) Mégsem ez a tartalom. És a parlament nem az ország...
 • Tibor Takacs Ó!Jajj!Halottam én is,"hölgyeket"Beszélgetni.Egy mondatban háromszor is szerepelt a B.. meg!kifejezés!!!Hol élünk?Ázsiában?Tán ott is finomabban beszélnek.
 • Béla Sógor De, ha rákérdeztél volna, nem is tudja, mit mondott. Mert csak töltelék, értelem nélkül... Többek között ezért is nagyon oda kell figyelnünk, hogy mi igyekezzünk tartalmasan kifejezni magunkat, s másokat ne a látszat alapján ítéljünk meg...
 • Ibolya Rakóné Molnár Ami a magyarok szívét valaha megdobogtatta, a foci, mostanra , szitok szóvá aljasult, a fideSS jóvoltából! Az ország szét szakadt / többfelé is /barátságok megromlottak, családokat sem kímél a politika! A valamikori román "falurombolás" kismiska volt, a "Magyar Néró" eszement tékozlásához képest...és mi bénán nézzük és várjuk a csodát...
 
 
2013.aug.19.

Üresedő ünnepek

Üresedő ünnepek

Akár az elhagyott tárna,

üresen konganak az ünnepek,

a sokasodó múlt-napok

mindent kiüresítenek.

Mind több fejfáról köszönnek

a régen ismert nevek,

az utcákon  - akár a méhek –

rajzanak a nekünk ismeretlenek.

(2013. 08. 19.)

A fejemben gondolatok,élmények sokasága gomlyog,de nem tudom rendezni öket.Sokfélet tapasztaltam az othonn töltött idö alatt,de valahogy olyan vegyes érzelmeim vannak.Itt vagyunk ebben a csoportban,és még ezer másik csoportban a facebookon és mondjuk és irjuk a magunkét.Közben én embereket,magyar embereket láttam akik kiegyensúlyozottaknak,és elégedetteknek látszottak.Nem értem!Talán ketté vagy több részre szakadt embercsoportok tömege él Magyarországon?És én csak a napfényes oldalát láttam az egészböl?

 
2013.aug.2.
 
Reményi Béla:Igazság-Egyenlőség-Szabadság!

Baloldali,demokrata kötődöttségű vagyok-voltam-maradok!

"Se nem kék vér" , sem nem öszvér, ma a magyar ember, de egy olyan mutánssá silányított képződmény, mely méltán viseli a birka jelzőt a legutóbbi minősítések szerint!/:és ezúton kérek bocsánatot a birkáktól Én sem a kardcsörtető nemeseket hiányolom , sokkal inkább a Dózsa Györgyöket, Budai Nagy Antalokat...hogy Bánk nagyurunkról ne is beszéljek, akik már rég lesöpörték volna a nemzet testéről ezt a vérszívó, parazita ocsmányságot! Persze, hogy vagyunk még, nem is kevesen és küzdünk, ki mivel tud, de az erő hiányzik és amíg nem kapaszkodunk össze...addig a hamis próféták teleszónokolják a buta fejeket ! ÖSSZEFOGÁS-ÖSSZEFOGÁS! ÖSSZEFOGÁS !"-mert csak is így győzhet most a zsarnok ellen a MAGYAR!
 
2013.júli.28.
 
 
IGAZI ÖSSZEFOGÁST szeretnék!!!

Az országban élő emberek többsége sajnos hajlamos úgy hozzáállni a hazai politikai élethez, mintha az a jobb és baloldal közötti ellentétekről szólna! Holott nálunk ez már nagyon régóta nem erről szól!
Orbán Viktor és társai a Fidesz székház elsikkasztása után rájöttek arra, hogy a politika álcája mögé bújva bármit megtehetnek, csak megfelelő hatalmi pozíciót kell biztosítani hozzá! Ezért a 1994-es választási bukás után gőzerővel lecsaptak a széthullott jobboldalra, és nagyon jó taktikával, az emberek nagyfokú félrevezetésével, kihasználva Torgyán dilettanizmusát, 1998-ban sikerült hatalomra kerülniük, és megkezdhették az ország tervszerű kirablását! Ők semmilyen politikai eszmével nem azonosulnak, ha 2004-ben történetesen a baloldal szenvedett volna vereséget, akkor most ők lennének a legvérmesebb szocik! Őket csak a megszerezhető konc érdekli, semmi más! 2002-ben történő bukásuk után az általuk pozícióba helyezett Polt Péternek és a hatalomra került szocik tehetetlenségének köszönhetően még megúszták a felelősségre vonást! De a mostani ámokfutásuk következményét már nincs az a hatalom, ami el tudná tussolni! És ezzel Orbánék is maximálisan tisztában vannak! Ezért minden törvényes és törvénytelen eszközt igénybe vesznek a hatalmuk megtartása érdekében!
És itt jelentkezik minden normálisan gondolkozó magyar állampolgár felelőssége! Közösen a baloldali és az igazi jobboldali érzelmi embereké! Közösen kell összefogni a bűnözők ellen a baloldalnak és a jobboldalnak egyaránt, mert különben teljesen összeomlik az ország! Olyan igazi jobboldali embereket kell bevonni a maffia elleni küzdelembe mint Bokros Lajos, Ángyán József, Bot Péter Ákos stb.! Ők tényleg jobboldali érzelműek és tisztességes emberek! Ráadásul tisztában vannak azzal, hogy az ország érdeke azt kívánja, hogy megszabaduljunk Orbántól és a bandájától!!!
Tudatosítani kell az emberekkel, hogy Orbánnak és a társainak semmi köze nincs a jobboldalhoz, ők simán csak köztörvényes bűnözők, akik a politikát használják fel a bűncselekményeik elkövetésére!
Ha sikerül őket a hatalomból eltávolítani, akkor könyörtelenül az őket megillető helyre, a legsötétebb börtön mélyére kell süllyeszteni őket, ahol lesz idejük elmélkedni azon a bűnökön, amit az ország és az itt élő emberek ellen elkövettek!!!
 
2013.júli.24.
 
Kérem szépen!!!!Erre már nem lehet és nincs mit mondani.Magyarországon nincs társadalombiztosítás.Ha jól számolom akkor Horthy-rendszerben is volt.Nem értem,illetve dehogy.Ez a jelenlegi miniszterelnök azt csinál amit akar.Van itt trafikmutyi,meg más mutyi,meg Csányi és nem Csányi.Mikor verik be ennek az elmebeteg agyoniskolázott embernek a képesfelét.Olvasom,abban reménykednek,hogy a saját "harcostársai" fogják megbuktatni,leváltani.Szép is lenne.Álljon már fel valaki a magyar parlamentben és szólitsa fel ezt az úrat a lemondásra.Esetleg lenne más megoldás?
2013.júli23.
 
 
Reményi Béla: Igazság-Egyenlőség-Szabadság!

Harcolj az elnyomóid ellen! Ne tűrd az igazságtalanságot és a diktatórikus önkényuralmat! Ember vagy és jogodban áll emberi módon élni! Orbán nemcsak alkalmatlan, hanem jellemtelen is! Pedig tudhatná mi a dolga?! Mikor lesz már ebben az országban egy eget-földet megrázó forradalom,ami elsöpörné ezt a magyar népet sanyargató,rabszolga és cselédsorsban tartó zsivány bandát?! Mikor ébred már rá a magyar nép arra,hogy ebben az országban egy erkölcstelen,törvénytelen és korlátlan önkényhatalom uralkodik felette?! Egy elmebeteg,hataloméhes,szélhámos és politikai provokátor hódol a beteges hajlamainak! Ezért a beteges,cinikus és a magyar nép iránt érzéketlensége miatt több millió ember él nélkülözésben és megaláztatásban. Jó ez így neked Magyar?! Jó érzés az Neked,hogy a gyermekeid hátat fordítottak a szülőhazának és a benne sínylődő és megalázott szüleiknek?! Mi kényszerít Téged arra,hogy eltűrd ezt az embertelen, Orbáni önkényuralmat?! Hol van a büszkeséged,hol van az emberi tartásod Te, elnyomott nép?! Ébredj fel végre a passzivitásodból és fordulj szemben az elnyomóiddal, megalázóiddal! Veszíteni valód nincs! Légy ismét EMBER,légy ismét büszke és élj szabadon,emberi módon,nem pedig megalázva és megszégyenítve! Zavard el ezeket az ingyenélő férgeket a nyakadról,mert csak egy életed van,amit igyekezz békében,boldogságban a szeretteid és a családod közelében leélni ezen a földön! Ne tűrj,ne szenvedj és ne élj továbbra megaláztatásban!
 
2013.júli.18.

orbán maradjon!

Olvasom ezt a cikket:http://nol.hu/belfold/fideszesek_alltak_el_a_felcsutra_tarto_bajnai_utjat

Viktor nem kell félned,maradni fogsz!!!!

"Téged véd a nép, az isten adta nép!
És nem fog felkelni és nem fog kérni,
Nem fog ragadni!"

Az egész egy nagy nemtudommicsoda!!!!
Hát kérem,hogy van ez?Nem értem azokat akik Orbánt védik.Miért?Nekik jobban megy,több kerül a pénztárcába?Vagy az éhezö szajakat "NACIONALOZMUSSAL,MAGYARKODÁSSAL" be lehet tömni?Vagy a problémát máshol kell keresni.Kik ezek az emberek?Hol dolgoznak,mit csinálnak?

Döbbenet.
Viki volt,van és maradni fog!!!!
Ui:Még elképzelni is szörnyüség,ha a választásokat elveszti a fidesz!!!!Akkor pusztulálni fog minden.

 
2013.juli.16.
 
Obam Yarack
Az Érintetnek!

Nem hagyhatom szó-nélkül független attól, hogy valódi a személyed vagy csak álca!

"Kedves Viktor"!

Csak egy felvetésedre válaszolnék. Ha igazi államférfinak érzed magad(ami többé kevésbé cáfolható az én DEMOKRATIKUS felfogásom szerint!

"Bebetonozás" hosszasan soroltad érveidet! humm,humm!

A válaszom!

Maga a bebetonozás is elmezavarra enged következtetni. DEMOKRÁCIÁBAN NINCS BEBETONOZÁS!
Ha van ,akkor az nem demokrácia.A két dolog igen is kizárja egymást . Még akkor is ha valakinek 4/3-a van .
Ha 2/3 -om van ,az 4 évre szól, ha ennek ellenére én kinevezek valakit 9 évre(!),
akkor nem éltem a 2/3 -al ,hanem VISSZAÉLTEM ,mégpedig antidemokratikus
módon. Ez pedig óriási különbség.

A többi kérdésedben azért nem foglalok állást MERT a személyemhez kapcsoltok olyan dolgokat amik már igencsak feszegetik a húrt az agyhullámaimnál. Lehet,ha leírnám a véleményem akkor igen csak durvának tűnnék. Szerintem JOGOSAN is.

Talán egy megjegyzés:

A te olvasatodban Magyarországon "nálatok nincs diktatúra". "Kedves Viktor"! XXI században élünk épp ezért a diktatúra mint fogalom is átértékelődik a kor- szelemére. Ma a diktatúrát a hasonló emberkék mint te, nem törvények betartása mellet, hanem törvények megkerülésével alkotjátok (talán erről kéne népszavazást tartanod, vagy erről kéne leveleket szétküldenetek és értelmezni a válaszokat). Egy erős példa-rá a "bebetonozás" a mindenkit átvágó and eltörlő törvényetek(amit jó-magatok soha nem tartotok be). Ha nem Diktatúrában éltetnéd a néped akkor már te kb. megválasztásod után hat-hónapra már nem lehettél volna Magyarország elnöke. Továbbmegyek a mi meglátásunk szerint te Viktor(akárki) 10-években gondolkozol
elnöki címed megtartásában! Hummm,hummm, Mi ez ha nem DIKTATÚRA? "kedves Viktor"??!

Talán egy gondolatomon nem ártana elmélkedned "kedves Viktor".
Minél édesebb az állom annál keserűbb lehet az ébredés!!!

Üdvözlettel: "Obam Yarack"
 
 
2013.juli.13.
 
Ez a produkció a megkérdezett delikvens részéről tényszerű látleletét adta szabadságharcos Moon-tábornokunk skizofrén látomásaiban megálmodott RABSZOLGAmunka alapú társadalmának "filozófiai" indíttatásáról...

Anno a II. Vh. alatt példakép elődeik sem csinálták jobban a népirtást!
Magyarország TÉNYLEG jobban teljesít!!!!!!
Mert ez messze olcsóbb megoldás amíg élnek a kiválasztottak, ha pedig már nem, a szociális temetkezés keretében eláshatják magukat!!!
Amennyiben még egy darabig marad ez a magyarvédő bagázs, hírmondó sem marad közülünk!!! És tök mindegy, nehéz sorsú magyar, roma, zsidó, komcsi v. egyéb kategóriák e a kiszemeltek...

Már csak az nem világos, akkor hogyan tovább, ha csak eszkimó marad, míg a fókák meg mind kipusztultak?!!!
 
 

Gyöngék vagyunk

Most már lassan itt az ideje,hogy föltegyük magunknak a kérdést,hogy gyöngék vagyunk-e?Gyönge-e az ellenzék,az összes párt,szervezet,tömörülés azok akik ez ellen a kormány ellen hadakoznak/hadakozunk/.
Föl kell tenni a kérdéset,hogy mit is akarunk?Az elözö mondatban már válaszoltam is rá,a kormány bukását akarjuk.Hogy miért,ez is kézenfekvö.Ez a rezsim visszsírja az 1945 elötti rendszert,ami nekünk megengedhetetlen.Fö ideológiájuk ebböl gyökerezik,az akkori rendet akarják.A többi ebböl következik,mint a müvelödésben,mint a gazdaságban.Aprópó gazdaság.Nem árt erröl is szót ejteni.
Államosítanak,mint abban az átkos negyven évben.Számomra még most is érthetelen,hogy akkor jó ideig müködöképes volt az a gazdasági rendszer,amit akárhogy is van a Szocialista rendszer(kommunisták) találtak ki.Most ezek valahogy ugyanazt  akarják visszahozni.Ezt valahogy nem vagyok képes felfogni.
Másrészt itt látom a mi gyöngeségünket.Sokan közüllünk elfogadják a szociális piacgazdaságot egyszerüsítve a kapitalizmust,de vannak olyan szervezetek az ellenzéken belül is akik ezt az elvet nem valják.Ezért is nincs egység közöttünk.
Mindegy,illetve dehogy mindegy,de ez cél érdekében mindenképpen összefogásra van szükség.Attól függetlenül az összes ellenzéki pártnak tudnia kell,hogy abban a nagyon szabad (kapitalista)világban sem minden aranyból van.

Az alábbi vers és még sok más költemény megtalálható a
 
 
oldalak alatt!!!
 

Tanműhely

Apró gyermek hurka-ujja

matat készülő, neki csippentett

tészta húsán, nyomja, igazítja,

sodorja komolyan, szórja

a lisztet, ahogy anyjától látja,

majd ügyesen a tepsibe igazítja.

 

Szög, fogó és kalapács villan,

forog az apás kisfiú kezében,

sír a sima deszka a munka

pergő hevében, láda, vagy

kerítés készül a felnőtté válás

szeretet-tanműhelyében.

(2013. 07. 06.)

2013.juli.12.

Képes lesz-e?

Képes lesz-e a Magyar Szocialista Párt,mint a legnagyobb ellenzéki párt egyedül kormányt alakítani?
Szükség lesz-e egy koalicíós partnerre?Ha igen,lesz-e egyáltalán egy párt amely alkalmas,képes és hajlandó lesz-e az MSZP-vel együttmüködni?
Még ne beszéljünk személyekröl,de lassan itt lenne az idö mindezekröl gondolkodni!
Ha nem szentelünk erre figyelmet akkor csak "sok hühó semmiért" idejét fogjuk megérni!!!!

2013.juli.8.
 
Egykori miniszterelnök,MSZP elnök,és államférfi tiszteletére!
 
 
Késői üzenet . . .

Betegágyadhoz nem lapultam, ----------
mint bogáncs, - ragadt meg bennem a gondolat:
ha nem mondod is, azt hihetnéd:

biztonságból, kuncogva nézem haldoklásodat.
Hát nem mentem feléd
a hosszú szenvedés alatt.
Magad harcoltad végig életed,
halálod elviselni is így van érdemed .....
Csak, mikor a száraz fa-dobozra esőzött a föld,
akkor kapott egy könnycsepp utánad,
míg fájdalmas, férfi-arcon-gördüléssel,
bőrt-égetőn a tudatba vágott:
.......................... üres most helyed ! ...
 
 
Reményi Béla:Igazság-Egyenlőség-Szabadság!

Búcsú Horn Gyulától a nagy államférfitől...

Ne gyászolj! (...) Felejts el engem addig a határig, amíg már nem zavar a rám való emlékezés. Egészen ne! Az fájna! De legyek én körötted valami szelíd és nem bántó emlék, olyan, akire jólesik gondolni, de már nem könnyeztet meg. Ne úgy jussak az eszedbe, hogy belerándulj a fájdalomba, hanem úgy, hogy elmosolyodj.
Négy éve már az összes filozófiai büszkeségemnek ellenálltam és visszatértem a vallási eszmékhez és érzésekhez. Abban az egy örökkön való Istenben vetett hitben halok meg, aki a világ Teremtője, s akinek az irgalmáért könyörgök halhatatlan lelkem számára. Sajnálom, hogy néha a szent dolgokról szóló írásaimban a neki kijáró tisztelet nélkül beszéltem róla, de elragadott korom szellemisége, valamint a saját elhajlásom. Ha tudatlanul azokat a jó szokásokat és erkölcsöket megsértettem, amelyek az összes egyistenhit igaz sajátosságai, bocsánatot kérek Istentől és az emberektől.
 
2013.juli.4.

Nem tetszik a rendszer?

Van egy elmebeteg miniszterelönkünk(már akinek az).Van egy dilletáns kormányunk (már akinek az).Van egy szavazógép parlamentünk (már akinek az).Van egy lassan tehetlen ellenzékünk.Vagy csak tehetlenkednek?
Vannak ezrek,tízezrek akiknek nem tetszik a rendszer,akiknek nincs semmilyük.
Vannak akik elégedtlenkednek,mondják "Fogjunk össze"!Hát fogjunk össze,vagy csak mondjuk?
Ja,és vannak azok akiknek tetszik a rendszer!!!!

 
2013.juni.29.

Polgármester választás

Már két héttel ezelött vasárnap voltunk itt kinnt Chemnitzben voksolni,új FÖPOLGÁRMESTERT választani.E megtisztelö posztra többen indultak,így az SPD szineiben a jelenleg hivatlában lévö föpolgármester asszony,de a többi párt így,die Linke,CDU, polgári alternatíva és-sajnos- szélsöjobboldali párt jelöltjei is felvették a versenyt!Én a die Linke,mig feleségem az SPD jelöltre adta le voksát.
Várható volt,hogy az SPD és a CDU között fog eldölni a szavazás eredménye,ami így is lett,de abszulút többséget egyik párt jelöltje sem tudta megszerezni.Így holnap e két nagy néppárt képviselöjére lehet szavazni.
Most nincs más mese én is az SPD-re szavazok!
Éljen a BALOLDAL!!!!

 
 
2013.juni.27.

Tegnap a youtube-n visszamentem a múltba.Pontosabban a Horthy-érába.Sok filmbejátszást megnéztem,ahogy a visszacsatolás után a magyar királyi hadsereg katonái élükön a Vezérükkel bevonulnak a visszakapott területekre.
Hát szóval döbbenetes,ahogy és amilyen felfokozott örömmel fogadták dicsö elödeinket.Nem tudom az egészet elképzelni,hogy 1921 után ennyire fájt mint a Magyarországon maradt magyaroknak,mint a más országokhoz került honfitársainknak az egész Trianoni döntés.Miért kellett,így történnie?
Azt mondjuk nézzünk elöre,de ha elöre nézünk a múltból is kell,szükséges tanulnunk.
Sajnos az egész ami akkor történt 1921-ben illetve 1938-tól egyrészt sokunkban fájdalmat idézhet elö,godolok itt az elsö dátumra,míg a visszacsatolás kori idö büszkeséggel tölt el nagyon sok magyar embert.Ezt a szelet fogták ki a mostani kormánypártok és ebböl merítik merészen szólva az ideológia bázisukat.
Ezt kell valahogy a mai ellenzéki pártoknak is felismerni,és erre a problémára egy megoldást találni!

És ez tegnap történt a tegnapelötti korból!

2013.juni.26.

Már rekedtre ordítom magam...

Már néhányszor próbálkoztam azzal, hogy ha hülyeségeket és otrombaságokat hallok vagy olvasok, megtartom magamnak a véleményem. Talán akkor egy idő után a gondolkodás nélkül (beépített FIDESZ DVD rommal !) szájat jártatók leállnak. ... Sajnos nem.

A lejátszó folyamatos ismétlésre van állítva, s még a hangerő is növekszik... Így az ember, ha nem akarja, hogy teljesen hülyének nézzék, s (a nagyvezírhez hasonlóan) még gúnyos mosolyt is megengedjenek maguknak, kénytelen megszólalni... Nem, részletekbe nem megyek. Én pontosan tudom, ha piszokba nyúlok, a kezem is olyan lesz...

A tapsikolva a vezért imádóktól azért megkérdezném: őszintén tudnak-e tapsikolni annak, hogy bevezették a tranzakciós adót, hogy fizetnem kelljenRead more: http://www.balos.hupont.hu/3/hirek#ixzz2cz129ae2Amíg az oldal tulajdonosa nem helyez el itt tartalmat, addig a mai napi leglátogatottabb oldalak listája jelenik meg!

KIEMELT, REKLÁMMENTES OLDALAK

1. Bevételnövelés a KKV szektorban - Kasza Tamás

► Miért nincs elég bevétel a kkv szektorban az értékesítésből? Kasza Tamás elmondja bevétel növelő tippjeit, amiket több, mint 400 kkv sikeresen használ már. Legyen ÖN a következő!

bevetelnoveles.hupont.hu

2. SÁTOR PAVILON SÖR PIACI ÁRUS HARMONIKA EASY UP SÁTOR!

► Pavilon sátraink Vízállóak, vízlepergetősek, belül gumis PVC UV szűrősek!

bankbiztositas.hupont.hu

3. TAKARÍTÓGÉP KÖLCSÖNZÉS BUDAPEST

► TAKARÍTÓGÉP KÖLCSÖNZÉS BUDAPEST. NINCS KAUCIÓ! INGYENES HÁZHOZSZÁLLÍTÁS BUDAPESTEN! KEDVEZŐ BÉRLETI DÍJ!

budapestigepkolcsonzo.hupont.hu

4. BOLTÍVES VENDÉGHÁZ-Sajógalgóc

► Jöjjön el Sajógalgócra egy VADREGÉNYES kis faluba, pihenni, túrázni. Kirándulási célpontnak ajánlom a közelben található Szilvásváradi Nemzeti Parkot, Aggteleki Cseppkő Barlangot, Edelényi kastélyt, Miskolc-Tapolcai Barlangfürdőt.

boltives-vendeghaz.hupont.hu

5. Biatorbágy eladó lakás | Lakás eladó Biatorbágy lakóparkban

► Biatorbágy Lakás Eladó | Új építésű szuper lakás 61 nm + 55nm saját kert

biatorbagy-elado-lakas.hupont.hu

6. Nyaralás a Balatonnál!

► Olcsó, de színvonalas szálláshely Fonyódon!

balatonnyaralas.hupont.hu

7. Samsara Masszázs Szalon

► Masszázs Balatonfüred

balatonfuredmasszazs.hupont.hu

8. Befogad-LAK Erdőkertesi Állatvédő ALAPÍTVÁNY

► HOGYAN MENTHETSZ MEG 100 KUTYÁT,CICÁT 40 PERC ALATT? IVARTALANÍTS! NEM VAGYUNK MENHELY! ELSŐDLEGES CÉLUNK AZ IVARTALANÍTÁS FONTOSSÁGÁNAK NÉPSZERŰSÍTÉSE, A HOZZÁNK KERÜLT GAZDÁTLAN ÁLLATOK REHABILITÁLÁSA, MEGFELELŐ GAZDI MEGTALÁLÁSA!

befogadlak.hupont.hu

9. Bútor, bútorfestés, gyermekbútor, konyhabútor, egyedi bútor, stb.

► Olcsó bútorlap, bútorasztalos - bútorkészítés, szekrény - modern asztalok, fafaragás, beépített bútor ára, használt faipari gépek.

butor-lap.hupont.hu

10. Bio vetőmagok saját kertemből

► Teremtés Könyve 1/29. „Nézzétek, nektek adok minden növényt az egész földön, amely magot terem és minden fát, amely magot rejtő gyümölcsöt érlel, hogy táplálékotok legyen".

biovetomag.hupont.hu

LEGLÁTOGATOTTABB OLDALAK (MAI).

HuPont hirdetési rendszer

1. Coinmoin BTC. How to earn bitcoin?

► Coinmoin BTC. How to earn bitcoin?

coinmoin.hupont.hu

2. MaTi-CaR ALKATRÉSZEK ELÉRHETŐ ÁRON MISKOLCON....

► Új, utángyártott, és gyári alkatrészek elérhető áron Miskolcon. Minden autótípushoz: ALFA/AUDI/BMW/CITROEN/CHEVROLET/DAEWOO/FIAT/FORD/HONDA/KIA/LANCIA/LEXUS/MAZDA/MITSUBISHI/NISSAN/PEUGEOT/RENAULT/SAAB/SEAT/SKODA/VW alkatrészek elérhető áron..

alkatreszekmindenautohoz.hupont.hu

3. Ingatlanpiacról minden (elemzések, stratégiák, országosan és Budapestről)

► ingatlan, ingatlanvásárlás, ingatlaneladás, ingatlanpiaci elemzés, CSOK-os eladó budapesti ingatlanok, CSOK-os eladó Budapest környéki ingatlanok

ingatlanpiaci-elemzo.hupont.hu

4. MaTi-CaR Alkatrész- Koreai és Japán autóalkatrészek elérhető áron Miskolcon

► Gyári-, utángyártott Koreai és Japán alkatrészek elérhető áron Miskolcon! CHEVROLET/DAEWOO/HONDA/HYUNDAI/ISUZU/INFINTI/KIA/MAZDA/MITSUBISHI/NISSAN/TOYOTA

japanautoalkatresz.hupont.hu

5. MaTi-CaR Alkatrészek - AUTÓALKATRÉSZEK ELÉRHETŐ ÁRON MISKOLCON...

► Új, utángyártott alkatrészek kedvező áron Miskolcon. AUDI, BMW, CITROEN, CHEVROET, DAEWOO, FIAT, FORD, HONDA, HYUNDAI, KIA, MAZDA, NISSAN, OPEL, PEUGEOT, RENAULT, SEAT, SKODA, VW alkatrészek! Szinte minden autóhoz alkatrészek elérhető áron..

maticar-alkatreszek.hupont.hu

6. OLASZ AUTÓALKATRÉSZEK - MaTi-CaR Alkatrészek elérhető áron Miskolcon...

► ALFA ROMEO - FIAT - LANCIA autóalkatrészek hihetetlen áron! Olasz autóalkatrészek akciósan!

olasz-auto-alkatreszek.hupont.hu

7. FRANCIA AUTÓALKATRÉSZEK - MaTi-CaR Alkatrészek elérhető áron Miskolcon....

► ÚJ, utángyártott Francia autóalkatrészek elérhető áron Miskolcon. CITROEN ALKATRÉSZEK-DACIA ALKATRÉSZEK-PEUGEOT ALKATRÉSZEK-RENAULT ALKATRÉSZEK-FRANCIA autókhoz alkatrészek elérhető áron..

francia-auto-alkatreszek.hupont.hu

8. TURBÓCSŐ, TÖLTŐLEVEGŐ CSŐ - MaTi-CaR Alkatrészek elérhető áron Miskolcon...

► Intercooler csövek: Audi, BMW, Citroen, Chevrolet, Daewoo, Fiat, Ford, Honda, Hyundai, Kia, Mazda, Nissan, Peugeot, Renault, Saab, Seat, Skoda, VW és szinte minden autótípushoz elérhető áron..

turbocso-intercoolercso.hupont.hu

9. FOJTÓSZELEP-PILLANGÓSZELEP - MaTi-CaR Alkatrészek elérhető áron Miskolcon..

► Fojtószelepek Audi, BMW, Citroen, Chevrolet, Daewoo, Fiat, Ford, Honda, Hyundai, Kia, Mazda, Mercedes, Nissan, Peugeot, Renault, Saab, Seat, Toyota, VW és szinte minden autótípushoz elérhető áron..

fojtoszelep-fojtoszelepek.hupont.hu

10. MERCEDES alkatrészek elérhető áron a MaTi-CaR Alkatrészeknél Miskolcon

► Mercedes (A-, B-, C-, E-, G-, M-, S-,Citan,V-class, Sprinter, Vito) gyári- és utángyártott alkatrészek széles választéka

mercedes-alkatreszek.hupont.hu

11. ___ KÓTAJI KERÍTÉSGYÁRTÓ ___ MINDEN GYÁRI ÁRON !!!

► A DRÓTKERITÉS A LEGOLCSÓBB KERITÉS A VILÁGON. AMI SZÜKSÉGES HOZZÁ AZT NÁLUNK MEGTALÁLJA A-Z -ig. FÉM, ÉS BETON KERÍTÉSOSZLOPOK, HORGANYZOTT, ÉS ZÖLD DRÓTHÁLÓ, BETON LÁBAZATI ELEMEK, 3D-s KERÍTÉSPANELEK, ÉS KIEGÉSZITŐK.

kerites.hupont.hu

12. FŐTENGELY ÉKSZÍJTÁRCSÁK - MaTi-CaR Alkatrészek elérhető áron Miskolcon...

► Főtengely ékszíjtárcsák Audi, Bmw, Citroen, Chevrolet, Dacia, Daewoo, Fiat, Ford, Honda, Hyundai, Isuzu, Kia, Lancia, Mazda, Mercedes, Mitsubishi, Nissan, Opel, Peugeot, Renault, Saab, Seat, Skoda, Suzuki, Toyota, Volvo, Vw és minden autótípushoz!

fotengely-ekszijtarcsa.hupont.hu

13. BMW ALKATRÉSZ - MaTi-CaR Alkatrészek elérhető áron Miskolcon..

► BMW (1-es, 3-as, 5-ös, 6-os, 7-es, X, Z széria) gyári- és utángyártott alkatrészek széles választéka

bmw-alkatreszek.hupont.hu

14. KÜLSŐ - BELSŐ AJTÓKILINCSEK ÉS FOGANTYÚK AKCIÓS ÁRON MISKOLCON...

► Audi, BMW, Chevrolet, Citroen, Dacia, Daewoo, Fiat, Ford, Honda, Hyundai, Isuzu, Iveco, Kia, Lancia, Mazda, Mercedes, Mitsubishi, Nissan, Opel, Peugeot, Renault, Saab, Seat, Skoda, Suzuki, Toyota, Volvo, VW minden, autótípushoz és márkához!!!

ajtokilincs-kulso-belso.hupont.hu

15. OPEL alkatrészek elérhető áron a MaTi-CaR Alkatrészeknél Miskolcon

► Gyári-, utángyártott Opel alkatrészek Miskolcon! Opel AGILA, ANTARA, ASTRA, CORSA, COMBO, FRONTERA, INSIGNIA, MERIVA, MOVANO, OMEGA, SIGNUM, TIGRA, VECTRA, VIVARO, ZAFIRA alkatrészek elérhető áron! Opel alkatrészek A-Z-ig!

opelhez-alkatreszek.hupont.hu

16. TOYOTA ALKATRÉSZ MISKOLCON! TOYOTA ALKATRÉSZEK AKCIÓS ÁRON!

► Gyári-, utángyártott autóalkatrészek TOYOTA 4-RUNNER, AYGO, AVENSIS, AURIS, CAMRY, CARINA, CELICA, COROLLA, DYNA, HIACE, HILUX, IQ, LAND CRUISER, PICKUP, PREVIA, PRIUS, PREMIO, RAV4, STARLET, URBAN CRUISER, VERSO, YARIS típusokhoz akciós áron!

toyota-alkatreszek.hupont.hu

17. VW ALKATRÉSZ MaTi-CaR - VOLKSWAGEN Alkatrészek elérhető áron Miskolcon..

► VW gyári, utángyártott autóalkatrészek (Amarok, Bora, Caddy, CC, Crafter, Derby, Eos, Fox, Golf, Jetta, Kaefer, LT , Lupo, Multivan, New Beetle, Passat, Phaeton, Polo, Scirocco, Sharan, Spacefox, Tiguan, Touareg, Touran, Transporter, Vento)

vw-alkatreszek.hupont.hu

18. AUDI - alkatrészek elérhető áron a MaTi-CaR Alkatrészeknél Miskolcon

► AUDI autóalkatrészek Gyári-,Utángyártott /Audi 80,Audi 100,Audi A1,Audi A2,Audi A3,Audi A4,Audi A5,Audi A6,Audi A7,Audi A8,Audi Q3,Audi Q5,Audi Q7,Audi TT,Audi ALLROAD,Audi R8,

audi-alkatreszek.hupont.hu

19. PRO-SPORT

► Bács-Kun Sport - Bácsalmás, Kunbaja és környéke sportja - folytatás: 2011./XVI. évfolyam Labdarúgás, Kézilabda, Asztalitenisz, Cselgáncs, Diáksport, BSC 1913-2013.

pro-sport.hupont.hu

20. ABS Jeladók MaTi-CaR Alkatrész - ABS szenzorok elérhető áron Miskolcon...

► Új, utángyártott ABS jeladók; ABS szenzorok; KERÉKFORDULATSZÁM érzékelők, KERÉKFORDULATSZÁM jeladók szinte minden autótípushoz elérhető áron.....

absjeladokmindenautohoz.hupont.hu

21. Névnapi verses köszöntők, képeslapok - Pál Júlia tollából

► Különleges, verses névnapi köszöntők, képeslapok, nevek jellemzése, jelentése, saját versek

nevnapikoszontok.hupont.hu

22. FORD alkatrészek elérhető áron a MaTi-CaR Alkatrészeknél Miskolcon

► Gyári alkatrészek,Utángyártott alkatrészek elérhető áron Miskolcon. FORD-ESCORT, C-MAX,GALAXY,FIESTA,FOCUS,FUSION,KA,MONDEO,RANGER, S-MAX,TRANSIT alkatrészek elérhető áron..

fordalkatreszmiskolc.hupont.hu

23. FŰTŐMOTOR-ELLENÁLLÁS-FŰTŐRADIÁTOR - MaTi-CaR Alkatrészek Miskolcon...

► Audi BMW Chevrolet Citroen Dacia Daewoo Fiat Ford Honda Hyundai Isuzu Iveco Kia Lanci Mazda Mercedes Mitsubishi Nissan Opel Peugeot Renault Saab Seat Skoda Suzuki Toyota Volvo VW fűtőmotor előtét ellenállás, fűtőradiátor, fűtőventillátor

futomotorelotetellenallas.hupont.hu

24. Angol nyelvkönyv - azoknak akik szeretnének IGAZÁN jól angolul!

► Sokszor belefogtál már az angol nyelv megtanulásába, de mindig elakadtál? Megvan a megoldás! Ez a nyelvkönyv meg tud tanítani angolul.

angol-nyelvkonyv.hupont.hu

25. Álomfejtés

► Az embereket ősidők óta foglalkoztatják álmaik.Honnan erednek ezek a múló misztikus képsorok?Vajon mit jelentenek? Itt megtalálod a válaszokat,és az álomszótár segít az álom megfejtésében.

alomfejtes.hupont.hu

26. ZEMPLÉNI TÁJAK CSODÁLATOS KÉPEI, IDÉZETEK,VERSEK,KÉPEK

► ZEMPLÉN,AHOL A CSEND KEZDŐDIK! "Bízd magad barátokra. De sose vedd a barátság kincsét magától értetődőnek". Stephanie Dowrick

elvonultan.hupont.hu

27. MOTORTARTÓ-, VÁLTÓTARTÓ BAK - MaTi-CaR Alkatrészek elérhető áron Miskolcon

► Motortartó bak és váltótartó bak Audi BMW Chevrolet Citroen Dacia Daewoo Fiat Ford Honda Hyundai Isuzu Iveco Kia Lanci Mazda Mercedes Mitsubishi Nissan Opel Peugeot Renault Saab Seat Skoda Suzuki Toyota Volvo VW minden autótípushoz és márkához!!!

motortarto-valtotartobak.hupont.hu

28. CSILLOGÓ képek, feliratok és sok más dolog! Honlapkészítéshez kiegészítők.

► Üdvözöllek az oldalamon! Fotóim, Képeslapjaim Emlékversek, csillogó képek, feliratok, sorelválasztók, és még sok minden...A listát még bővítem, érdemes benézni hozzám!

vajdamariann.hupont.hu

29. BOWDENEK kézifék,kuplung,váltó - MaTi-CaR Alkatrészek Miskolcon...

► Audi BMW Chevrolet Citroen Dacia Daewoo Fiat Ford Honda Hyundai Isuzu Iveco Kia Lanci Mazda Mercedes Mitsubishi Nissan Opel Peugeot Renault Saab Seat Skoda Suzuki Toyota Volvo VW kézifékbowden, gázbowden, váltóbowden, kuplungbowden

kezifek-valto-bowdenek.hupont.hu

30. Jogi tanácsadás, Családjog, Ingatlanjog, Bontóper, Cégjog, budapesti ÜGYVÉD

► Bontóper, ingatlan adásvételi jogi tanácsadás, családjog, ingatlanjog, öröklésjog, cégjog, kártérítési jog Dr Mohos Gábor ügyvéd Budapest XIII. 06-20 354 8963

jogimegoldasok.hupont.hu

31. Dazer ultrahangos kutyariasztó

► Vannak kutyák akik csak akkor vesznek komolyan, ha kapnak egy kis zavaró ultrahangot!

ultrahangoskutyariaszto.hupont.hu

32. Gyújtótrafók, -tekercsek - MaTi-CaR Alkatrészek elérhető áron Miskolcon...

► Trafók Audi, Bmw, Citroen, Chevrolet, Dacia, Daewoo, Fiat, Ford, Honda, Hyundai, Isuzu, Iveco, Kia, Lancia, Mazda, Mercedes, Mitsubishi, Nissan, Opel, Peugeot, Renault, Saab, Seat, Skoda, Suzuki, Toyota, Volvo, Vw és minden más autótípushoz

trafo-gyujtotrafo.hupont.hu

33. GLUTÉNMENTES ÖVEZET

► Hogyan fogyhatsz 50 felett gluténmentes diétával?

glutenmentesreceptek.hupont.hu

34. Három szóban el tudom mondani, mit tanultam az életről: mindig megy tovább.

► "A világ minden szépségéért sem akarnám elcserélni az egyéniségemet, még akkor sem, ha nincs benne semmi különös. Én én magam vagyok, és ez több annál, amit néhányan elmondhatnak magukról."

mindigvantovabb.hupont.hu

35. Finom ízek varázsa

► Sütemények és ételreceptek saját gyűjteménye

ki-suti.hupont.hu

36. NICS probiotikus táplálék-kiegészítők. Élőflórás termékek.

► Sokszor a legapróbb dolgok hozzák a legnagyobb változást!

probiotikus.hupont.hu

37. Karácsonyi Üdvözletek, Sms-ek, Versek, Dalok

► "Karácsony este dallam száll, Szívedbe hatol, s benne hál. Angyalok énekét hozza a szél: Szép Karácsonyt, boldogságot ígér." Minden Kedves látogatónak Békés, Boldog Karácsonyi Ünnepeket Kívánok!

karacsonyisms.hupont.hu

38. Vertikális és Horizontális szélturbinák Katalógusa. 2008 - 2019

► Vertikális és Horizontális szélturbinák szines Katalógusa a nagyvilágból. >>> Redaktion: Peter Borsanyi Techniker >>> Savonius-Balaton HUNGARY 2008 - 2019

savonius-balaton.hupont.hu

39. Lap-FölDI 2 - Online hírek és érdekességek

► Üdvözlöm a Kedves Olvasót! Lap-Föld az online média apró szegmense, ahol Önöket tájékoztatjuk a mindennapokról- hírek, tudósítások, érdekességek, és sok egyéb... fókuszban szűkebb pátriámmal- Tapolcával. Dancs István

lapfoldiketto.hupont.hu

40. Konyhabirodalom

► Egyszerűen, gyorsan, jót!

konyhabirodalom.hupont.hu

41. UPC DIRECT ÁTVÁLLALT, VAGY INGYENES BEÜZEMELÉSSEL. HD KÉSZÜLÉKEK.

► UPC DIRECT MŰHOLDAS TV CSOMAGOK ELŐFIZETÉSE, VEVŐKÉSZÜLÉKEK, ANTENNARENDSZEREK TELEPÍTÉSE. HELYSZINI SZERZŐDÉSKÖTÉS ÉS SZERELÉS HÁROM NAPON BELÜL. NAGYFELBONTÁSÚ HD KÉSZÜLÉKEK.

upcdirectupc.hupont.hu

42. ~Csajsziknak~

► Sziasztok! Ez az oldi igazi csajszis oldal! Itt mindent megtudhatsz! Sztárok, szépségtippek vagy csak egy kis szórakozás! Jó nézegetést! A szerki :3 Néhány részt magazinokból lestem el, mert nem volt ötletem :P meg hogy tippeket nézz

csajszik-oldala-love-it.hupont.hu

43. Nagymamám konyhájából

► receptek a kredenc mélyéről

nagymamamkonyhajabol.hupont.hu

44. ANTENNABOLT-WEBÁRUHÁZ A BP 1174.BOCSKAI U 29.

► TEL:0612570573,+36309847295 MINDIGTV,FÖLDI ANTENNA, MŰHOLDVEVŐ,KAMION ANTENNABOLT.

sat.hupont.hu

45. i d é z e t e k *_*

► ... Örüllök h. Erre az oldalra Kattintottál! (: Ha idézeteket keresel vagy verset ha csak jól szeretnél szórakozni, akkor jó helyen jársz! (: Kellemes időtöltést, és gyere vissza máskor is! (: puszii♥

szomruidezetek.hupont.hu

46. Minden ami számvitel... A-tól Z-ig

► Számvitel vizsgára készülsz, vagy szeretnéd ismereteidet bővíteni, netán most ismerekedsz a tantárggyal vagy csak egyszerűen kíváncsi vagy? Ha a válasz igen, akkor itt a helyed! Gyere, és számvitelezz Te is!

szamvitelezz.hupont.hu

47. MAGYAR Locsolótömlő, ipari tömlő, öntözés, kert, otthon

► locsolótömlő, kerti tömlő, szivattyútömlő, szívótömlő, tömlővég, tömlőösszekötő, tömlőcsatlakozó, szivattyú, gyorscsatlakozó, 1"-os gyorscsatlakozós rendszer, bilincs, szórófej, takaróponyva, szerelvény, Weekend Master, Master Extra, Master Plus, ATS

locsolotomlo.hupont.hu

48. Érd info

► Minden információt ÉRDről az ÉRDi polgároknak és az ÉRDeklődőknek.

erd.hupont.hu

49. "TEA U.T." Hobby Teás weblap

► Világok teái, teák világa. Zöld tea, fehér tea, sárga tea, wulong / oolong tea, vörös tea, heicha "élő" fekete tea, puerh tea. Itt mindent megtalál, ami Tea.

teaut.hupont.hu

50. NAGY ANYÁINK HÁZIPATIKÁLYA ÉS A RÁKRÓL

► TERMÉSZETES SZÉPÍTŐ SZEREK,,ÉS RÉGI HAGYOMÁNYOS NÉPI GYOGYÁSZAT

tepesztalatok.hupont.hu

51. PAVILON PIACI SÁTOR RENDEZVÉNY ÁRUS RAKTÁR SÁTOR VIP AUTÓBÉRLÉS

► ÁRUS PIACI SÁTOR, PAVILON, RENDEZVÉNY SÁTOR! VATTACUKOR ÉS POPCORN GÉPEK! VIP AUTÓBÉRLÉS!

pavilon.hupont.hu

52. Elektromos kerékpárok legolcsóbban, garanciával. +36/70-329-4217

► E-bicikli, elektromos robogó, elektromos kerékpár, akkumulátor, garancia és folyamatos alkatrész utánpótlás.

elektromosbicikli.hupont.hu

53. Sicambria-Alba Regale-Fehérvár, Buda Vetus-Ősbuda-Óbuda

► Királyi fehér fővárosunk Sicambria, Alba Regalis, Fehérvár, Buda Vetus, Ősbuda azaz Óbuda, Szűz Mária sziget, Veteri Pest-Antiqua Pest ősi városaink és múltunk eltitkolt történelmünk kutatásával és feltárásával foglalkozó oldal

albaregalis.hupont.hu

54. Kondor Béla Általános Iskola

► _____________.-1181 Budapest, Kondor Béla sétány 7-._____________ Alapítvány számlaszáma: 11718000-20456166 Adószám:18507739-1-43 Telefon: 06-1-291-0807

kondor.hupont.hu

55. Lámpa alkatrész,üvegbura,lámpabura,paraszt bura,csilláralkatrész,csillár

► Petróleum lámpa alkatrész,üvegbura lámpabura.Elérhetőség:Mobil:0620/416-1273,E-mail:uvegbura28@gmail.com

lampaalkatreszek.hupont.hu

56. Andi77 tuti tárkonyha

► Kipróbált, ismert, könnyen elkészíthető finomságok receptjeit gyüjtöttem össze

andi-tutireceptek.hupont.hu

57. Clara vagyok! Üdvözöllek Szeretettel!

► Csillogó,weboldal díszítő, glitteres képek,és még sokféle! Gyere kukk be! :) Ha meg tetszik valami nyugodtan viheted,vagy csak nézelődj.

klarika.hupont.hu

58. Körömfutár,Poly Acrylgel,Proxxon,JD8500,Gyakorlókéz,LEDUV lámpa.

► Proxxon,JD8500 körömcsiszoló,asztali és LEDUV lámpa,gyakorlókéz,műköröm géllakk nyomdalemez,2MBeauty,Pearl,Moyra,Mystic Nails műköröm Budapest,körömdíszítő akril vizes matrica,paraffingép,ajándék ötletek,fusion poly hybrid acrylgel,FusionTip sablon

koromfutar-nailexpress.hupont.hu

59. Parketta csiszolás, parketta csiszolás-lakkozás

► Olcsó parketta csiszolás lakkozás, parketta lerakás, parketta javítás, Makács Tamás 06 30 317-4687, parketta csiszolás Magyarországon, garanciával, korrekt árakkal.

aparkettacsiszolas.hupont.hu

60. OLCSÓ AZONNALI TEHER TAXI - SPRINT EXPRESS

► Azonnali Olcsó Költöztetés Szállítás Fuvarozás Tehertaxi, hétvégi bútorszállítás, háztartási gép szállítás. Fix díjal vagy óradíjal azonnalra rendelhető minden nap.

sprintexpress.hupont.hu

61. KISBIG KIFŐZDE

► A magyar konyha és a világ ízei hagyományos kézműves technológiával valódi alapanyagokból!

kisbig.hupont.hu

62. PRODUCATOR DE GARDURI KOTAJ

► GARDUL DIN PLASĂ DE SÂRMĂ ESTE CEL MAI IEFTIN GARD DIN LUME. LA NOI GĂSIŢI TOATE ELEMENTELE NECESARE, DE LA A LA Z. ŞI CE ESTE MAI IMPORTANT : TOTUL LA PREŢ DE PRODUCĂTOR !

gard.hupont.hu

63. Kasza Tamás, Lezárás Specialista Oldala

► Ha már értékesítesz, akkor keress vele pénzt is, ismerd meg a lezárás 13 lépését. www.lezarasspecialista.hu

lezarasspecialista.hupont.hu

64. Eszterlánc Kreatív Hobby üzlet / Pécs

► Nem csak a "kézügyeseké" a világ, aki ügyes az rajzol vagy fest....a többiek hozzánk jönnek:) ! Pécs, JÓKAI Mór U. 6.

devaimarti.hupont.hu

65. ZaZa Kutyaruha

► Kutyahidegben, kutyaruhában, tiszta marad, legalább a kabát alatt. Kutyaruhák egyedi méretre

zaza-kutyaruha.hupont.hu

66. Homérosz,Toldi,Csontváry a NAPÚTon, Minósz/Mithrász, 3500 éves szupernaptár

► “Krónikákat, történelmet lehet hamisítani, de a Nap járását az égen nem!” Iliász a napúton? Odüsszeia, mint vízöntő-paradoxon tanulmány? Kitatált-e a Képes Kor-nika? Bronzkori szupernaptár?Nap-Hold-Vénusz:Toldi trio, MINÓSZ Kréta és MITHRÁSZ kultusz.

naput.hupont.hu

67. Kunbaja ATSK Asztalitenisz szakosztály

► Beszámoló a csapat körüli eseményekről,szerepléseiről.

bacsalmasiasztalitenisz.hupont.hu

68. NAGY GÉPSZERVIZ BUDAPEST STIHL VIKING BOSCH MAKITA FLEX

► Stihl Viking Bosch Makita Flex Szerviz Javítás Profi Ipari Gép és Alkatrész

nagygepszerviz.hupont.hu

69. Bio vetőmagok saját kertemből

► Teremtés Könyve 1/29. „Nézzétek, nektek adok minden növényt az egész földön, amely magot terem és minden fát, amely magot rejtő gyümölcsöt érlel, hogy táplálékotok legyen".

biovetomag.hupont.hu

70. ÉTKES BÜFÉ

► Minden nap friss, válogatott alapanyagokból, rendeléskor készítjük ételeinket, melyek között megtalálhatóak a magyar ízvilágot képviselő ételek, úgy mint a házi ízesítésű hurka és kolbász, valamint a reformkonyha jövevényei, úgy mint a gyros.

etkesbufe.hupont.hu

71. Használt, futózott és új gumik: Személy, Teher, Munkagép Tel.:06-70/6048810

► HASZNÁLTGUMI: (6.HÓNAP) FUTÓZOTT GUMI: (LEFUTÁSIG) ÚJ GUMI: (2. ÉV GARANCIÁVAL) Cím: H - 2060 BICSKE SZENT LÁSZLÓ ÚT 50. e-mail: unimobilcar@gmail.com

gumi-reifen.hupont.hu

72. TEGYÜK SZÉPPÉ A VILÁGOT!

► "Sokkal könnyebb változtatni azon, amit te teszel, mint azon, amit más tesz." Donald Walsch: Beszélgetések Istennel

tegyukszeppeavilagot.hupont.hu

73. Matematika minden mennyiségben

► Az oldalon különböző matematika feladatok találhatóak, különböző kategóriában. Elsősorban az általános iskolás gyerekeknek szólnak az alábbi feladatok, de a matematikát tanító tanároknak is sok segítséget nyújthatnak.

matematika.hupont.hu

74. MOBILGARÁZS - GARÁZS

► MOBILGARÁZS - GARÁZS - könnyűszerkezetes mobilgarázs, csarnok, raktár, tároló

garazsok.hupont.hu

75. Veszélyes fakivágás Budapesten

► Veszélyes fakivágás Budapesten biztonságosan, garanciával +36 70 272 0149, minőségi szerszámok, elérhető ár, irányított fadöntés alpintechnikás favágás, email: krisztiankaroly77@gmail.com

fakivagasbudapest.hupont.hu

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 85
Tegnapi: 105
Heti: 306
Havi: 1 677
Össz.: 252 645

Látogatottság növelés
Oldal: Hírek XVIII
Balos - © 2008 - 2018 - balos.hupont.hu

A weblap a HuPont.hu weblapszerkesztő használatával született. Tessék, itt egy weblapszerkesztő.

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Laptop 1 Ft-ért? Regisztrálj most! - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »