Balos

Baloldali értékeket képviselö honlap

2011.dec.17.

Szégyen?Nem szégyen?

Valahogy szégyellem magam,hogy magyar vagyok.Itt kint Chemnitzben a karácsony közeletével csakúgy  mint tavaly idén is megjelent négy-öt magyar ember a központi megálló,és a Galeria Kaufhof üzletház környékén,és magyarul énekelnek.Mondanom sem kell,hogy kinézetük  nemzetiségi,-ezt nem gúnyból irom-és öltözetük is kicsit kifogásolható.Attól függetlenül szépen zenélnek,de én szégyellem magam,hogy hazánk ide jutott.Több mint 500 km.re jönnek ki magyar emberek ilyen módon pénztkeresni.Hát ez van!

2011.dec.16.


 • Oskar Lafontaine nyilatkozata

  ÜZENET AZ EURÓPAI MUNKÁSOKNAK
  Az Európai Unió jelenlegi vezetővel a katasztrófa felé haladunk.

  Éveken át egyre több és több erőt adtak át a nagytőkéseknek. A következmény katasztrofális. A környezetet föláldozták, a munkanélküliség pedig szó szerint felrobbant. A bérből élőket egyre jobban elnyomják és elszegényítik. A valós gazdaság a bankok túsza lett.

  És most, megelőzendő a válságot, amit ők maguk okoztak, az európai kormányok szeretnék folytatni és kiszélesíteni a megszorító intézkedéseket. Angela Merkel és Nicolas Sarkozy nyomása alatt úgy döntöttek, hogy kitalálnak egy új szerződést, amely megtagadja Európa népeinek azt a jogát, hogy szabadon dönthessek a költségvetésről és még szorosabb szabályozásokat vetnének ki egész Európára. Egyikük sem tervezi megkérdezni az embereket a véleményükről egy ilyen alapvető és fontos témában. Ez egy fejesugrás a megszorítások Európájába. Mivel Európa nem létezhet az emberek akarata nélkül – vagy ellen, ezért követeljük, hogy tartsanak népszavazást az összes országban erről a jövőbeli szerződésről.

  Sarkozy és Merkel szeretnék kiterjeszteni egész Európára azt a katasztrofális 2010-es programot, amely erősen rontotta a német munkások helyzetét. A céljuk, hogy növeljék a versenyt az európai bérből élők között, és hogy csökkentsék azokat a jogokat, amelyek Európát a világ szociálisan legfejlettebb régiójává tették. Ez a stratégia szándékosan egymás ellen játssza ki az európai állampolgárokat. Valójában Sarkozy és Merkel nem hezitáltak, hogy rögtön felszítsák a nacionalizmus és a xenofóbia lángjait, azt kockáztatva, hogy feltépik a régi sebeket. Merkel környezete arról beszél, hogy ráerőszakolják Görögországra, adják el a szigeteiket. Sarkozy úgy beszél az Eurózónába újonnan belépőkről, mint a méregről. Ezeknek a provokatív kijelentéseknek az egyetlen célja, hogy eltereljék az emberek dühét az igazi bűnösöktől, a bankoktól és a nagytőkésektől, és a politikai vezetőktől, akik átadták nekik a hatalmat. Felhívunk mindenkit, hogy minden erőtökkel álljatok ellen, harcoljatok az Európai civilizáció hanyatlása ellen!

  Kérünk, hogy ne essetek abba a csapdába amely egész Európában fenyegeti a békét. Együtt, őrizzük meg két népünk között a barátságot, németek és franciák, mert egész Európa békéjének fennmaradása múlik rajta.

  Hogyan garantálhatjuk a békét Európában? A békét nem lehet elrendelni. Az emberek közti együttműködés hozza létre, és a célja, hogy mindenkit szolgáljon. Ez összeegyeztethetetlen azzal, hogy két arrogáns kormányfő uralkodik a többiek fölött. Olyan politikára kell alapuljon, ami az általános európai érdekeket képviseli. Eljött az idő, hogy átvegyük az ellenőrzést, hogy az emberek nagy többségének szükségletei és akarata érdekében cselekedjünk, és ezáltal az európai munkások érdekeit is képviseljük: a vagyon megosztása, a tisztességes nyugdíj jogának a védelme és növelése, a közszolgáltatás visszaszerzése, a bizonytalanság felszámolása, a szegénység és egyenlőtlenség elleni könyörtelen harc és az ökológiai átmenet.

  Kérjük az európai munkásokat, hogy ne adják fel! A tőkések nem tehetnek semmit az elszánt emberek ellen. Az igazi vagyon az emberi munka gyümölcse. A mozgósításukon keresztül, az európai munkások véget vethetnek a tőkések orgiájának. És végre elkezdhetünk építeni egy emberi világot.
 •  

  2011.dec.14.

  Bartus László:Megroggyant Orbán cimü cikkje az írások II.menüpontban olvasható!

  Magyar Szolidaritás Mozgalom: Ketyeg Orbánék órája

  A Szolidaritás Mozgalom kiáltványa

  Ketyeg Orbánék órája

  A Fidesz nem gyarapítja, hanem pusztítja Magyarországot, megosztja a társadalmat és félelmet kelt az emberekben. Ezt a társadalom nem fogadhatja és nem is fogadja el! Orbán Viktoréknak távozniuk kell a hatalomból!

  A Fidesz eddigi tevékenységének mérlege:

  • a demokratikus alkotmány eltörlése,
  • az állampolgári jogokat csonkoló új alaptörvény elfogadása;
  • az ország nemzetközi megítélésének rombolása;
  • jogszabályokkal túlszabályozott társadalom létrehozása;
  • közbiztonság megteremtése helyett, hatalmat kiszolgáló erőszakszervezet kiépítése;
  • katasztrofális gazdaságpolitika, amely könnyen a tönk szélére juttathatja hazánkat;
  • diktatúrákra jellemző visszamenőleges jogalkotás, a szerzett jogok elvétele;
  • új médiatörvény létrehozásával a média függetlenségének fokozatos felszámolása;
  • támadás az igazságszolgáltatás ellen, a bíróságok függetlenségének eltiprása;
  • az új munka törvénykönyvvel a munkavállalók érdekeinek semmibevétele;
  • a nyugdíjrendszer szétverése;
  • az egészségügy pusztulásának további felgyorsítása;
  • oktatási ellenreform megszavazása, amely a jövő nemzedék elűzéséhez vezethet;
  • az önálló demokratikus intézmények pártkatonákkal való feltöltése;
  • egyre növekvő korrupció;
  • nemzeti érdekeinkkel ellentétes, értelmetlen harc az egész világ ellen.

  A Szolidaritás Mozgalom nem elégszik meg azzal, hogy kimondja: eddig és ne tovább!

  Új gazdaság- és új társadalompolitikára van szükség. Új közéleti kultúrát kell együtt kialakítanunk. Ehhez nyitottságra, párbeszédre, a demokraták széleskörű összefogására van szükség: civilek és politikusok együttműködésére. A múltat nem változtathatjuk meg, a jövőnk azonban a mi kezünkben van. Az elkövetkező időszakot ennek a politikának a kimunkálására fordítjuk. 

  Arra kérjük a magyar polgárokat, hogy jelen kiáltványunk aláírásával fejezzék ki támogatásukat törekvéseink mellett, ezzel küldjünk határozott üzenetet Orbán Viktornak és hatalmi gépezetének, hogy ketyeg az óra: idejük hamarosan lejár!

  2011.dec.9.

  Új menüpont Mi változott 25  év alatt a honlap baloldalán található!

  2011.dec.8.

  Tibor Takacs

  Csak úgy!

  Miközben a világban nö a gazdagok és a szegények közti különbség a hadiipar bevétel csak nö,nö,és nö!Ja,igen ebböl egyeseknek nagyon jól meg lehet élni!!!Ha továbbra is így alakul,elöbb-útobb vagy egy nagy világégés fog bekövetkezni,vagy regionális födrészekre kiterjedö háború lesz!

  Az Újságról címmel az Élet és Irodalom folyóiratról egy cikk olvasható az írások II.menüpontban!

  Érdekességként!

  A Német Szociáldemokrata Párt a múlt héten értekezlet tartott,ahol Helmuth Schmidt is felszólalt.A nagy Öreg ismét ráncba szedte az SPD.t,és beszédét a hallgatóság szótlanul,és figyelmesen hallgatta.Beszéde végén óriási óváció,taps tört ki.Az egykori kancellár már kilecvenes éveiben tart,de még jó egészségnek örvend.Igaz,beszédét fotelból mondta el,de láncban szívja a cigarettét.Gerhard Schrörder egy másik SPD volt kancellár is felszólalt,aki a túlzott balratolódástól óvta pártját!

   

  2011.dec.4.

  Az abortuszról megjelent cikk az írások II.menüpontban olvasható!

  Az abortusz cikkhez!!!

  • Elöször is a könyvbeli idézetekröl.Kezdem azzal,hogy Joseph Ratzinger érsek -XVI Bendek pápa-elolvasta e ezt a remekmüvet?!Már csak azért,mert ö volt,és még ma is a Vatikán a Római Katalikus Egyház föideológusa.Igen,ez az egyház a úri rend érdekeit védi,mert ö maga is e rend közé tartozik,és politizál.Béla!Amikor a könyvben a németekröl esik szó,akkor ahogy kivettem amit teremettek,és hittek neki az a nácizmus,és Hitler?Kérdeztelek egy német filmmel kapcsolatban,cime "A fehér szalag" ahol ezen ideológia térhódítását mutatták be.Dettó ugyanolyan módon mint e könyvben,az úri világ,és a szegény világ közötti különbség,a fattyú gyerekek,akiket a lelkész,a gróf é a körorvos nemzett illetve az utóbbi a nöknél abortuszt hajtott végre.

    

  •  A terhességmegszakításról annyit,hogy az mindenkinek a saját dolga legyen,beszéljék meg a családon belül,menjenek el orvoshoz,és védekezzenek a nem kívánastos terhesség ellen.Saját családi példa,igaz hosszas beszélgetés után,de a lányunk is elment az anyjával az orvoshoz,és tablettát szed.A szexulális vágyak kielégítése,az öröm szerzése emberi vágy,amit nem lehet meggátolni,de már a férfiak is védekezhetnek a nem kívánt terhesség ellen.Itt Németországban is elöfordulnak tragikus dolgok,szül a lány a WC.-ben majd kidobja az ablakon a semmiröl sem tehetö újszülöttet.Tragikus,de volt már rá több példa.Jó kezdeményezés is van,mégpedig az,hogy a kórházaknál vannak csecsemö ablakok ahol az újszülött gyermeket névtelenül le lehet adni.

  • A katalikus egyházról még annyit,hogy maguk a papjaik sem vetik meg a szexuális életet,példa rá ami a közelmúltban Ausztriában történt,vagy Bajorországban ahol az egyházi iskolákban fajtalankodtak a szerzetesek.Ezért is kritika érte a Vatikánt,magát a pápát,hogy inkább gyakorlati kérdésekkel,ezek megoldásával foglalkozzon, mint sem elméleti kédésekkel.Tibor Takacs Végezetül,most már tudom,hogy mi a jelentése az ONCSA házaknak.Sopronban sokat hallottam ról,tudom,hogy hol voltak,de a jelentésével nem voltam tisztában.

  Baranyai Tünde Ilona
  "Bármit is adsz egy nőnek, ő még jobbat csinál belőle. Ha élelmiszert adsz neki, finom ételt készít, ha lakást adsz neki, kényelmes otthont varázsol, ha spermát adsz neki, ő gyereket szül. A nő mindent megsokszoroz, és tovább fejleszt. Ezért, ha te sz*rsz a fejére, biztos lehetsz benne, hogy egy tonna sz*rt fogsz visszakapni..." szóval így becsüljetek minket, Nőket!!..
  Csak úgy, elgondolkodtatásul:

  Benedek Elek: TESTAMENTUM...

  ,,Törvények még nem döntöttek le válaszfalakat, fiam, azokat nekünk magunknak kell ledöntenünk. De nehogy azt mondd majd szűkkeblűen: nekem nem fáj, engem nem éget s közömbösen nézd embertársaidnak küzdelmeit. Ha csak a magad sebe fáj, menj a rengeteg erdő mélyébe, lakjál a vadak s ne az emberek között. De ha emberek között élsz, vedd ki a magad részét minden igaz, becsületes, jogos küzdelemből. Állj a védtelenek, gyengék közé; az erősek, hatalmasok oldalán harcolni nem virtus. Ne ejtsen meg könnyű, puha élet varázsa; nehogy cserbe hagyd a veled egysorsúakat, mert téged talán megtűrnek a felsőbbek között. Neked ez nem okozhat akkora örömet, amekkora keserűséget azoknak, akiket te cserben hagytál."

  2011.nov.30.

  Ungváry Rudolf: A több haza és a szembeszegülés joga november 28. megjelent cikkje az írások II.menüpontban olvasható!

   

  2011.nov.28.

  Kedves Jézuska! Nem akarok sokat a fa alá, csak azt szeretném, hogy az az ember, aki ezeket a sorokat olvassa, boldog legyen. Akarom, hogy a súlyos betegek meggyógyuljanak. Akarom, hogy az embereknek ne legyen gondjuk a megélhetéssel, legyen meleg lakásuk, életük. Kívánom minden embernek barátságot, szeretetet, egészséget. Ha te is ezt kívánod, tedd ki az üzenőfaladra.

  2011.nov.27.

  Bűnözők vagyunk a saját országunkban. Legalábbis a kormányunk úgy kezel bennünket. Itt mindenki csak élősködik az államon: a rokkant, aki nem tud dolgozni, a munkanélküli, aki nem akar, a nő, aki nem szül elég gyereket, a dolgozó, aki mindig sopánkodik, a (kis)vállalkozó, aki kényszerből adót csal, mert nem bírja a terheket, a külföldre települt, mert nem osztozik a nyomorban, a nyugdíjas, aki gyógyszerrel szívja ki a pénzt az államból, a fiatal, amelyik egyetemre akar járni, a gyerek, aki azt hiszi, hogy jobb lesz felnőttként... Itt mindenki egy bűnöző. Ebben az országban csak politikusnak érdemes születni!

  A Fideszröl

  Kedves csoporttagok. Lenne egy pár kérdésem hozzátok. Mi az a polgári értékrend amit a fidesz előszeretettel emleget? Mik a valódi jobboldali értékek? Jobboldali párt egyáltalán a fidesz szerintetek?

  Baraksóné Juhász Andrea Egy kapitaista társadalmi csoport.A polgári értékrend,egy konzervatív,hazafias,erkölcsös életvitelt jelent.De ezzel együttvéve tiszteli a vélemény szabadságát. 

  Béla Sógor Andikám ! Az "erkölcsös" tulajdonság-jeggyel vitatkoznék. Illetve, talán nem is. Csak hozzátenném, hogy sajátos erkölcsiséget jelent. Olyat, mint pl. a tíz parancsolatban a ne ölj, s az egyház indított keresztes háborúkat, vagy áldotta meg a hadba vonuló seregek fegyvereit. (Arról már csak így zárójelben, hogy mindkét harcoló fél papjai isten áldását kérték - tudjátok, az igazságos, mindentudó, mindent látó jó istenét ! - a sereg sikereihez.) Vagy pl. a "szeresd felebarátod, mint ten magadat" számukra lehetőséget nyújt arra, hogy gyűlölködjenek, lehetőleg a perifériára (földrajzi, gazdasági és erkölcsi értelemben is) szorítsanak mindenkit, aki másként gondolkodik, mint ők. Tudjátok: nekem pénteken (s különösen nagypénteken !) előírták volna a (lehetőleg teljes) böjtöt. ám a római katolikus pap - megengedem nem mindegyik, de én konkrétan saját szememmel láttam ilyet ! - nagypénteken hízott libát evett ebédre. Nos, így megy valahogy az a fene nagy polgári erkölcs. ...

  A Márta által feltett kérdésre nagyon jó válasz Bartus László:Tiporjátok el a gyalázatot címü november 2.i cikk ami az Amerikai Népszavában jelent meg!

  A fidesz jobboldali,és szerintem nagyon konzervatív párt amely erkölcsi filózófiai alapot a Keresztény demokrata Néppárttól meriti.Ezt ha jól emlékszem vissza OV.is mondta.A "nagy sumák" aki a parlamentben Viktor mellett ül,Semjén Zsolt.A tömegbázist a fidesz adja.Sokat valami módon Orbán meg tud babonázni,fölöeg a nacionalizmussal,és két világháború közti idöszak nosztalgiájával.Erröl is már beszélgettünk ezen az oldalon.

  Szeptemberben amikor Orbán az országvédö tervet adta elö a polgári értékrendröl is beszélt.A csoport oldalán megtalálható e videó!

   

  Márta Táborhegyi

  Most már tényleg komoly a helyzet!

  Ma nézve a német televizíó déli hírmüsorát,a gazdasági híreknél  elöskéntMagyarországgal foglalkoztak.Megállapították,hogy már hosszabb ideje baj van otthon,és haazánk újabb leminösítést kapott.Kételkednek benne,hogy országunk eleget tud tenni gazdasági,piaci, elvárásoknak,kritériumoknak amit az Eu.szab meg!

  Ideges az osztrák börse,napok óta veszteséges,pont azért mert a kelet-európai piacokból él.

  Megállaitották,hogy Európaban egyújabb válságövezet jött létre,amelynek közepén országunk áll!

  A válság megoldásáról egyenlöre még nem beszéltek!

  2011.nov.25.

  Már a magyar reagálásról is hiír jelent meg,amiben az Orbán kormány részéröl az egészet alaptalannak,és spekulatívnak nevezte valaki!


  ‎"Ezek, a szélsőjobb-barát, horthysta szellemiségtől átitatott, ősmagyar- búsmagyar történelmiség fundamentumán, a gátlástalan gyűlölködésen alapuló totális hatalom nem képes a tróntól kiszabadulni, le itt még 500 forint is az EUR, lesznek betétzárolások, nyugdíjfizetés nélküli hónapo üresedő üzletek, menekülő tőke és vele robbanó munkanélküliség. Akkor is maradna és szidják a komcsikat, mindenkit, a világ ellenünk van, a TelAviv WashingtonMoszkvaTuvalu tengely és Gyurcsány tönkretett minket. Vége. Kitúzhetj a daru tollat a fülünk mellé, turulos- árpádsávos jelvényeket aggathatunk magunkra, a zsíros kenyérre felrajzolhatjuk a nagymagyarországot, szidhatjuk a törököt tatárt, az oroszokat, az amcsi tőkét, a kórusa marad."

   

  2011.nov.23.

  Biztosak vagytok benne, hogy ti vagytok a jobbak?

  Én azt látom, hogy többnyire munkanélküliek vagytok, csak a vezéreitek kapják a sok adományt a gazdáitoktól. Azt sem hiszem, hogy komolyan gondolnátok, hogy a történelem kerekét megfordíthatnátok. Egy jó bulinak veszitek más emberek bántását. Mintha Te tudnál úgy hegedülni, mint egy roma zenész! Át vagytok verve, de nagyon! Azért csinált benneteket a fidesz, hogy alkalmazza a régi római módszert: „Oszd meg, és uralkodj!” Ezért „ellenség”-nek tekintitek a nálatok még szegényebb cigányokat, a „másmilyen” zsidókat, a melegeket. Hogy kitölthessétek haragotokat, mert nincs munkátok! Ne csodálkozzatok, tényleg nincs új munkahely, a gazda(g)ság nem fog a kedvetekért „vattaemberek”-et fizetni! Neki, az a jó, ha egymás alá kínáltok a bértárgyaláson, ha utáljátok egymást. Ne azon filózzatok, hogy hány bőrt húz le rólad a munkáltatód, hogyan lop tőled.

  Minden válságban összeugrasztják a szegényeket. Többnyire bőrszín szerint, hogy az utcán felismerhető legyen. Mit gondolsz, honnan van az egyenruhád? Bizony, az uszítóidtól! Ők szabadon gazdagodnak, téged, meg masíroztatnak, hogy riogasd a hozzátok hasonló szegény embereket.

  Csak egy bohóc-bábu vagy orbán kezén! Veled zsarolja a többi szegényt! Még csak nem is ő találta ki, hanem a régebbi nácik módszereit alkalmazza. Azokét, akik romba döntötték a fél világot. Voltál már Auscwitzban? Láttad a krematóriumokat, a barakkokat? Láttad a levágott copfokat? Megtöltenek egy egész üvegtárolót! De a szemüvegek, az esernyők is! Te is oda akarsz kerülni?

  Persze, ezt nem tanítják neked az iskolában. Ott is csak hülyítenek (ha egyáltalán látogatod még az órákat), hogy ne értsd meg, micsoda hülyeségekben veszel részt. Hogy bábuként mozgathassanak! Ennyire hagyod magad?

  „Haza csak ott van, hol jog is van. S a népnek nincs joga!”

  NEKED SINCS!

  "Gondolatok a közösségröl" címmel  egy új menüpont jelent meg ezen a honlapon!

  Mi jöhet Orbán után?

  Jó kérdés,és ezt a csoport oldalán a kérdéseknél is feltehettük volna.Azonban azt gondolom,hogy tömomdatokban erröl nem lehet beszélni.

  Ki mit gondol,mi fog bekövetkezni,-feltételes módban irva-ha Orbán eltünik.

  Hogyan készülhet fel a progrsszív ellenzék a 2014.-es választásokra?

  A facebook balos csoport oldalán e témához hozzá lehet szólni!!!!

  2011.nov.22.

  Idézek egy hozzaszólást a Nyugatmagyar.hu újságból!
  "Minden Európai országban több párt összefogásával van a kormányzat megvalósítva. Összefognak ha kell, és nem egymásra mutogatnak <moderálva...>. Ez itt miért nem valósítható meg?
  Miért kell itt fidesz egyeduralom? Ha már egyedül nem boldogulnak, és látják, hogy nem megy, akkor miért nem fognak össze más pártokkal? Ha ez külföldön megvalósítható, akkor itt is meg lehetne, csak akarni kéne.
  De így egy 50 év múlva ott leszünk mint Lybia. ...."
  Kommentárként egy megjegyzés! 2001-ben amikor a New Yorki merénylet volt,itt Németországban az akkori kancellár azonnal bekérete a parlamenti pártok vezetöit,és értekezet velük a kialakult helyzetröl.
  Ezt csak példaként említem,mivel egy szükséghelyzetben ilyen lépést meg kell tennie egy kormánynak.Magyarország pedig SZÜKSÈGHELYZETBEN van!

  Erröl jut eszembe

  Egy idézet a  Aki nincs velünk Népszava cikkböl! 

  "Ennek a szegény Fidesznek mostanában semmi sem sikerül. Már a legendás ütemérzéke is cserbenhagyja. Most azt hitte, hogy a második pontnál járunk, pedig ez már a harmadik. Ismerik a régi viccet? A miniszterelnökre az elődje három borítékot hagy, azzal, ha baj van sorban nyissa fel őket és járjon el annak szellemében, hogy menjenek tovább a dolgok."

  A viccröl jut eszembe az a 1979.-ben amatör szinészekkel készült magyar film ahol ezt a viccet eslsütötték,de a szenvedö alany a megyei Tanácselnök volt.

  A filmet tavaly augusztusban ismételték meg a Duna Tv.-én.

  Van egy másik vicc is,mely szerint ha egy valaki mondja hülye vagy vág pofon.Ha ketten mondják gondolkodj el a dolgokon.Ha hárman mondják menj el az orvoshoz!

  Vikike!Neked hányan mondják már?De szerintem,már az orvos sem segít!Sajna!

  2011.nov.21.

  Egy kérdés kapcsán ami a facebook balos csoport oldalán található!

  Milyen témákról beszélgessünk kérdésröl

  Következö gondolatok egy kis kiegészítésként.

  -Külpolitikával kapcsolatban annyit,hogy a világban történnek olyan események amelyeket érdemes lenne itt ezen az oldalon megbeszélni.

  -Szidjuk a kormányt kérdés szerintem egyértelmü,sokat nem kell róla beszélni.Ez folyamatosan történik.

  -Vitatkozzunk az ellenzéki  pártokról témánál mind a parlamenti,mint az azon kívüli pártokról ki lehetne fejteni véleményünket.Ki mit gondol róluk,és a baloldali pártokat hogyan,és milyen módon lehet(ne) segíteni.Erröl már van feljegyzés a dokumentumok között.

  -Foglalkozzunk elméleti kérdésekkel.Itt elsösorban a marxizmussal mint alap teóriával és a vele kapcsolatos nézetekröl lehetne eszmecserét folytatni.

  -Beszélgessünk a közösségröl.Ennek kapcsán magáról a közösségröl,annak jellemzöiröl,és a közösséget alkotó egyénekröl tudnánk értekezni.Magát mint a közösségi /baloldali/ embert is definálhatnánk.Megjegyzésként annyit,hogy ezzel kapcsolatban is van már anyag a dokumentumok között.

  -Kultúrális témákról se feledkezzünk meg.Ennél a témánál a napi kultúrával,oktatásüggyel kapcsolatos híreken kívül ´társaloghatnánk irodalomról,zenéröl,filmröl,vagy épp azzal ami ezzel kapcsolatban az eszünkbe jut.

   

  Várjuk a segítö kritikákat,ötleteket,javaslatokat.

   

   

  2011.nov.20.

  Egy ifjú elmélkedése pályaválasztáskor címmel új cikk az Írások oldalon!

  Úgy egy évet tévedtem!

  Úgy egy évet tévedtem!

  Tavaly nyár végén tünödtem el azon,hogy ha az a folyamat folytatódik amely a parlamenti választások után elindult hazánkban,akkor 2010 év végére Magyarország "kakiba" lesz.Hát valahogy elkalkuláltam magam,mert ennek az értelmetlen politikának ez év végére érett mag a gyümölcse az elöbb idézett anyag formájában.
  Amíg az oldal tulajdonosa nem helyez el itt tartalmat, addig a mai napi leglátogatottabb oldalak listája jelenik meg!

  KIEMELT, REKLÁMMENTES OLDALAK

  1. Nyaralás a Balatonnál!

  ► Olcsó, de színvonalas szálláshely Fonyódon!

  balatonnyaralas.hupont.hu

  2. Samsara Masszázs Szalon

  ► Masszázs Balatonfüred

  balatonfuredmasszazs.hupont.hu

  3. Budapesti Költöztető - Bútorszállító

  ► Profi költöztetést és bútorszállítás Budapesten, vállalunk még: irodaköltöztetést, lomtalanítást Budapesten, zongoraszállítás Budapesten, belföldi költöztetés, költöztetés Magyarországra, nemzetközi költöztetés, költöztetés bútorszállítás fóliázással

  budapestkoltozteto.hupont.hu

  4. TAKARÍTÓGÉP KÖLCSÖNZÉS BUDAPEST

  ► TAKARÍTÓGÉP KÖLCSÖNZÉS BUDAPEST. NINCS KAUCIÓ! INGYENES HÁZHOZSZÁLLÍTÁS BUDAPESTEN! KEDVEZŐ BÉRLETI DÍJ!

  budapestigepkolcsonzo.hupont.hu

  5. Befogad-LAK Erdőkertesi Állatvédő ALAPÍTVÁNY

  ► HOGYAN MENTHETSZ MEG 100 KUTYÁT 40 PERC ALATT? IVARTALANÍTS! NEM VAGYUNK MENHELY, GYEPMESTERI TELEP. ELSŐDLEGES FELADATUNK AZ IVARTALANÍTÁS NÉPSZERŰSÍTÉSE, A HOZZÁNK KERÜLT KUTYÁK REHABILITÁLÁSA, MEGFELELŐ GAZDI MEGTALÁLÁSA!

  befogadlak.hupont.hu

  6. Bevételnövelés a KKV szektorban - Kasza Tamás

  ► Miért nincs elég bevétel a kkv szektorban az értékesítésből? Kasza Tamás elmondja bevétel növelő tippjeit, amiket több, mint 400 kkv sikeresen használ már. Legyen ÖN a következő!

  bevetelnoveles.hupont.hu

  7. Exkluzív búvóhely a Bp. XI. Nádorliget lakóparkban...

  ► Van kivel, de nincs hol? Extrán felszerelt búvóhely néhány órára is kiadó! Romantikus hangulat, programozható LED fények, tantra fotel. Külön kérésre: szexhinta, felnőtt filmek.

  buvohely-ujbuda.hupont.hu

  8. Bio vetőmagok saját kertemből

  ► Falun élni nagyon jó! És ez így is lesz, ameddig a városi ezt meg nem tudja! ... Ne harcolj a sötétség ellen. Gyújtsál gyertyát. Sokan fognak követni.

  biovetomag.hupont.hu

  9. - § - DR. BABOS CSABA EGYÉNI ÜGYVÉD - § - 2800 TATABÁNYA, KODÁLY TÉR 9.

  ► Dr. Babos Csaba ügyvéd Tel: 06-30-6202-382, 06-34-300-739 drbaboscsaba@gmail.com - Cégalapítás és módosítás, ingatlan adásvételi szerződések, munkajog, képviselet büntető és polgári peres eljárásokban, cégek állandó jogi képviselete, válóper

  babosugyvedtatabanya.hupont.hu

  10. SÁTOR PAVILON SÁTOR SÖR PIACI RENDEZVÉNYSÁTOR ÁRUS HARMONIKA EASY UP SÁTOR!

  ► Pavilon sátraink Vízállóak, vízlepergetősek, belül gumis, kívül szövet - v. PVC, UV szűrős! RENDEZVÉNY-PARTY-RAKTÁRSÁTOR! AMERIKAI JOGOSÍTVÁNY ÜGYNÖKSÉG!

  bankbiztositas.hupont.hu

  LEGLÁTOGATOTTABB OLDALAK (MAI).

  HuPont hirdetési rendszer

  1. Coinmoin BTC. How to earn bitcoin?

  ► Coinmoin BTC. How to earn bitcoin?

  coinmoin.hupont.hu

  2. ___ KÓTAJI KERÍTÉSGYÁRTÓ ___ MINDEN GYÁRI ÁRON !!!

  ► A DRÓTKERITÉS A LEGOLCSÓBB KERITÉS A VILÁGON. AMI SZÜKSÉGES HOZZÁ AZT NÁLUNK MEGTALÁLJA A-Z -ig. FÉM, ÉS BETON KERÍTÉSOSZLOPOK, HORGANYZOTT, ÉS ZÖLD DRÓTHÁLÓ, BETON LÁBAZATI ELEMEK, 3D-s KERÍTÉSPANELEK, ÉS KIEGÉSZITŐK.

  kerites.hupont.hu

  3. Ingatlanpiacról minden (elemzések, stratégiák, országosan és Budapestről)

  ► ingatlan, ingatlanvásárlás, ingatlaneladás, ingatlanpiaci elemzés, CSOK-os eladó budapesti ingatlanok, CSOK-os eladó Budapest környéki ingatlanok

  ingatlanpiaci-elemzo.hupont.hu

  4. Álomfejtés

  ► Az embereket ősidők óta foglalkoztatják álmaik.Honnan erednek ezek a múló misztikus képsorok?Vajon mit jelentenek? Itt megtalálod a válaszokat,és az álomszótár segít az álom megfejtésében.

  alomfejtes.hupont.hu

  5. MaTi-CaR ALKATRÉSZEK ELÉRHETŐ ÁRON MISKOLCON....

  ► Új, utángyártott, és gyári alkatrészek elérhető áron Miskolcon. Minden autótípushoz: ALFA/AUDI/BMW/CITROEN/CHEVROLET/DAEWOO/FIAT/FORD/HONDA/KIA/LANCIA/LEXUS/MAZDA/MITSUBISHI/NISSAN/PEUGEOT/RENAULT/SAAB/SEAT/SKODA/VW alkatrészek elérhető áron..

  alkatreszekmindenautohoz.hupont.hu

  6. ZEMPLÉNI TÁJAK CSODÁLATOS KÉPEI, IDÉZETEK,VERSEK,KÉPEK

  ► ZEMPLÉN,AHOL A CSEND KEZDŐDIK! "Bízd magad barátokra. De sose vedd a barátság kincsét magától értetődőnek". Stephanie Dowrick

  elvonultan.hupont.hu

  7. PLASĂ DE SÂRMĂ, PLASĂ DE PROTECŢIE ÎMPOTRIVA ANIMALELOR SĂLBATIC-BRASOV

  ► GARDUL DIN PLASĂ DE SÂRMĂ ESTE CEL MAI IEFTIN GARD DIN LUME. LA NOI GĂSIŢI TOATE ELEMENTELE NECESARE, DE LA A LA Z. ŞI CE ESTE MAI IMPORTANT : TOTUL LA PREŢ DE PRODUCĂTOR !

  gard.hupont.hu

  8. Védett Föld

  ► Föld és Természetvédelem: (Védett és kipusztult állatfajok - Védett növényeink) A Tasmán Tigris - (másnéven) - Az Erszényes Farkas. (Veszélyeztetettségi státusz: besorolás)

  vedettfold.hupont.hu

  9. PRO-SPORT

  ► Bács-Kun Sport - Bácsalmás, Kunbaja és környéke sportja - folytatás: 2011./XVI. évfolyam Labdarúgás, Kézilabda, Asztalitenisz, Cselgáncs, Diáksport, BSC 1913-2013.

  pro-sport.hupont.hu

  10. Konyhabirodalom

  ► Egyszerűen, gyorsan, jót!

  konyhabirodalom.hupont.hu

  11. Egészségügyi tananyagok mindenkinek

  ► “A kialakult betegséget kezelni olyan, mintha az ember akkor kezdene kutat építeni, amikor már megszomjazott.”

  egeszsegugy.hupont.hu

  12. Névnapi verses köszöntők, képeslapok - Pál Júlia tollából

  ► Különleges, verses névnapi köszöntők, képeslapok, nevek jellemzése, jelentése, saját versek

  nevnapikoszontok.hupont.hu

  13. Bio vetőmagok saját kertemből

  ► Falun élni nagyon jó! És ez így is lesz, ameddig a városi ezt meg nem tudja! ... Ne harcolj a sötétség ellen. Gyújtsál gyertyát. Sokan fognak követni.

  biovetomag.hupont.hu

  14. MaTi-CaR Alkatrész- Koreai és Japán autóalkatrészek elérhető áron Miskolcon

  ► Gyári-, utángyártott Koreai és Japán alkatrészek elérhető áron Miskolcon! CHEVROLET/DAEWOO/DAIHATSU/HONDA/HYUNDAI/ISUZU/INFINTI/KIA/MAZDA/MITSUBISHI/NISSAN/TOYOTA

  japanautoalkatresz.hupont.hu

  15. GLUTÉNMENTES ÖVEZET

  ► Hogyan fogyhatsz 50 felett glutén-és laktózmentes diétával?

  glutenmentesreceptek.hupont.hu

  16. MÉREGTELENÍTÉS REG-ENOR A TÚLSÚLY ÉS AZ ÖREGEDÉS ELLEN! RO VIZTISZTÍTÓK!

  ► BIOBOLT WEBÁRUHÁZ: TERMÉKBEMUTATÓ- ENERGIA MEGTAKARÍTÁSÁRA ÉS KÖRNYEZET VÉDELEMRE ALKALMAS TERMÉKEKET, TERMÉSZETES ALAPANYAGOKBÓL KÉSZÜLT TÁPLÁLÉK KIEGÉSZÍTŐKET KÍNÁLUNK! VÍZTISZTÍTÓK AZ EGÉSZSÉGÉRT!

  meregtelenites.hupont.hu

  17. Andi77 tuti tárkonyha

  ► Kipróbált, ismert, könnyen elkészíthető finomságok receptjeit gyüjtöttem össze

  andi-tutireceptek.hupont.hu

  18. CSILLOGÓ képek, feliratok és sok más dolog! Honlapkészítéshez kiegészítők.

  ► Üdvözöllek az oldalamon! Fotóim, Képeslapjaim Emlékversek, csillogó képek, feliratok, sorelválasztók, és még sok minden...A listát még bővítem, érdemes benézni hozzám!

  vajdamariann.hupont.hu

  19. Nagymamám konyhájából

  ► receptek a kredenc mélyéről

  nagymamamkonyhajabol.hupont.hu

  20. HATODIK NAPON

  ► ELÉRHETŐSÉG: pales17@freemail.hu TOVÁBBI OLDALAIM: http://hajnalhasadas.hupont.hu/, http://napcsillag.hupont.hu/, http://csillagszeme.hupont.hu, http://csillag-szeme.hupont.hu, http://o-megacsillag.hupont.hu/, http://palesnapes.hupont.hu/

  hatodiknapon.hupont.hu

  21. Naked Light

  ► Az idézet kifejezi az összes érzésed.Néha sírásra ,néha nevetésre késztet.

  sajatidezetek.hupont.hu

  22. NAPCSILLAG

  ► ELÉRHETŐSÉG: pales17@freemail.hu TOVÁBBI OLDALAIM: http://hajnalhasadas.hupont.hu/, http://hatodiknapon.hupont.hu/, http://csillagszeme.hupont.hu, http://csillag-szeme.hupont.hu, http://o-megacsillag.hupont.hu/, http://palesnapes.hupont.hu/

  napcsillag.hupont.hu

  23. Vertikális és Horizontális szélturbinák Katalógusa. 2008 - 2018

  ► Vertikális és Horizontális szélturbinák szines Katalógusa a nagyvilágból. >>> Redaktion: Peter Borsanyi Techniker >>> Savonius-Balaton HUNGARY 2008 - 2018

  savonius-balaton.hupont.hu

  24. Angol nyelvkönyv - azoknak akik szeretnének IGAZÁN jól angolul!

  ► Sokszor belefogtál már az angol nyelv megtanulásába, de mindig elakadtál? Megvan a megoldás! Ez a nyelvkönyv meg tud tanítani angolul.

  angol-nyelvkonyv.hupont.hu

  25. Finom ízek varázsa

  ► Sütemények és ételreceptek saját gyűjteménye

  ki-suti.hupont.hu

  26. Három szóban el tudom mondani, mit tanultam az életről: mindig megy tovább.

  ► "A világ minden szépségéért sem akarnám elcserélni az egyéniségemet, még akkor sem, ha nincs benne semmi különös. Én én magam vagyok, és ez több annál, amit néhányan elmondhatnak magukról."

  mindigvantovabb.hupont.hu

  27. MaTi-CaR Alkatrészek - FRANCIA AUTÓALKATRÉSZEK ELÉRHETŐ ÁRON MISKOLCON....

  ► Gyári/Utángyártott/Bontott alkatrészek elérhető áron Miskolcon. CITROEN ALKATRÉSZEK-DACIA ALKATRÉSZEK-PEUGEOT ALKATRÉSZEK-RENAULT ALKATRÉSZEK-FRANCIA autókhoz alkatrészek elérhető áron..

  francia-auto-alkatreszek.hupont.hu

  28. MAGYAR Locsolótömlő, ipari tömlő, öntözés, kert, otthon

  ► locsolótömlő, kerti tömlő, szivattyútömlő, szívótömlő, tömlővég, tömlőösszekötő, tömlőcsatlakozó, szivattyú, gyorscsatlakozó, 1"-os gyorscsatlakozós rendszer, bilincs, szórófej, takaróponyva, szerelvény, Weekend Master, Master Extra, Master Plus, ATS

  locsolotomlo.hupont.hu

  29. ~Csajsziknak~

  ► Sziasztok! Ez az oldi igazi csajszis oldal! Itt mindent megtudhatsz! Sztárok, szépségtippek vagy csak egy kis szórakozás! Jó nézegetést! A szerki :3 Néhány részt magazinokból lestem el, mert nem volt ötletem :P meg hogy tippeket nézz

  csajszik-oldala-love-it.hupont.hu

  30. Személyre szabott utazás!

  ► Utazási tanácsadóként kényelmesebbé és egyszerűbbé teszem a nyaralásod szervezését! Tervezz velem, utazz az IBUSZ-szal és vedd igénybe ingyenes szolgáltatásom! bernadettgyongyosi@gmail.com Tel:20/989-3823

  utazasitanacsado.hupont.hu

  31. FELTŰNŐ ÉS EGYEDI NEMESACÉL ÉKSZEREK ÉS BIZSU ÉKSZEREK ALACSONY ÁRON !!!

  ► GYÖNYÖRŰ NEMESACÉL ÉKSZEREK ÉS EZÜST ÉKSZEREK NAGYKER ÁRON!!! AZ ELEGÁNS HÉTKÖZNAPI VISELETTŐL AZ EXTRÉM FELTŰNŐ ÉKSZEREKIG ITT MINDENT MEGTALÁL!!!

  olcsonszepekszert.hupont.hu

  32. KISBIG KIFŐZDE

  ► A magyar konyha és a világ ízei hagyományos kézműves technológiával valódi alapanyagokból!

  kisbig.hupont.hu

  33. Elektromos kerékpárok legolcsóbban, garanciával. +36/70-329-4217

  ► E-bicikli, elektromos robogó, elektromos kerékpár, akkumulátor, garancia és folyamatos alkatrész utánpótlás.

  elektromosbicikli.hupont.hu

  34. Clara vagyok! Üdvözöllek Szeretettel!

  ► Csillogó,weboldal díszítő, glitteres képek,és még sokféle! Gyere kukk be! :) Ha meg tetszik valami nyugodtan viheted,vagy csak nézelődj.

  klarika.hupont.hu

  35. Szélvédőjavítás, szélvédő javítás Budapest

  ► Szélvédő javítás Budapest és szélvédő csere 06 70 602 6000, akár 4000 Ft-tól, helyszíni kőfelverődés javítás hétvégén is!

  szelvedojavitasa.hupont.hu

  36. KÓTAJSKÉ CENTRUM VÝROBY DRÔTENÉHO PLETIVA, A BETONOVÝCH

  ► DRÔTENÝ PLOT JE NAJLACNEJŠÍ PLOT NA SVETE. HOCIČO BUDETE K TOMU POTREBOVAŤ, U NÁS NÁJDETE ÚPLNE VŠETKO. A ČO JE NAJDÔLEŽITEJŠIE: ZA VÝROBNÚ CENU!

  novyplot.hupont.hu

  37. Tanulj velem könnyen németül!

  ► Oldalamat azoknak ajánlom akik el szeretnék sajátítani a német nyelv alapjait. könnyen, egyszerűen,gyorsan.

  konnyennemetul.hupont.hu

  38. Jogi tanácsadás, Családjog, Ingatlanjog, Bontóper, Cégjog, budapesti ÜGYVÉD

  ► Bontóper, ingatlan adásvételi jogi tanácsadás, családjog, ingatlanjog, öröklésjog, cégjog, kártérítési jog Dr Mohos Gábor ügyvéd Budapest XIII. 06-20 354 8963

  jogimegoldasok.hupont.hu

  39. Lámpa alkatrész,üvegbura,lámpabura,paraszt bura,csilláralkatrész,csillár

  ► Petróleum lámpa alkatrész,üvegbura lámpabura.Elérhetőség:Mobil:0620/416-1273,E-mail:uvegbura28@gmail.com

  lampaalkatreszek.hupont.hu

  40. TOYOTA ALKATRÉSZ MISKOLCON! TOYOTA ALKATRÉSZEK AKCIÓS ÁRON!

  ► Gyári-, utángyártott autóalkatrészek TOYOTA 4-RUNNER, AYGO, AVENSIS, AURIS, CAMRY, CARINA, CELICA, COROLLA, DYNA, HIACE, HILUX, IQ, LAND CRUISER, PICKUP, PREVIA, PRIUS, PREMIO, RAV4, STARLET, URBAN CRUISER, VERSO, YARIS típusokhoz akciós áron!

  toyota-alkatreszek.hupont.hu

  41. i d é z e t e k *_*

  ► ... Örüllök h. Erre az oldalra Kattintottál! (: Ha idézeteket keresel vagy verset ha csak jól szeretnél szórakozni, akkor jó helyen jársz! (: Kellemes időtöltést, és gyere vissza máskor is! (: puszii♥

  szomruidezetek.hupont.hu

  42. Használt, futózott és új gumik: Személy, Teher, Munkagép Tel.:06-70/6048810

  ► HASZNÁLTGUMI: (6.HÓNAP) FUTÓZOTT GUMI: (LEFUTÁSIG) ÚJ GUMI: (2. ÉV GARANCIÁVAL) Cím: H - 2060 BICSKE SZENT LÁSZLÓ ÚT 50. e-mail: unityrekft@gmail.com

  gumi-reifen.hupont.hu

  43. KÜLSŐ - BELSŐ AJTÓKILINCSEK ÉS FOGANTYÚK AKCIÓS ÁRON MISKOLCON...

  ► Audi, BMW, Chevrolet, Citroen, Dacia, Daewoo, Fiat, Ford, Honda, Hyundai, Isuzu, Iveco, Kia, Lancia, Mazda, Mercedes, Mitsubishi, Nissan, Opel, Peugeot, Renault, Saab, Seat, Skoda, Suzuki, Toyota, Volvo, VW minden, autótípushoz és márkához!!!

  ajtokilincs-kulso-belso.hupont.hu

  44. Érd info

  ► Minden információt ÉRDről az ÉRDi polgároknak és az ÉRDeklődőknek.

  erd.hupont.hu

  45. Lakatos Budapest

  ► 40 éves tapasztalattal rendelkező lakatos Budapest területén és környékén vállalja kerítések, kapuk, korlátok, tetőszerkezetek elkészítését 06 70 592-7584; kovacsoltvaskerites@yahoo.com

  lakatosbudapest.hupont.hu

  46. Gipszkartonozás, gipszkarton szerelés Budapest

  ► Olcsó gipszkartonozás, gipszkarton szerelés Budapest környékén +36 70 282-8829, lakásfelújítás, szobafestés, kazettás álmennyezet készítés, tisztasági festés.

  gipszkartonszerelese.hupont.hu

  47. Képek, viccek és leírások az állatokról!

  ► Itt megnézheted az állatokról készült képeket és rövid leírásokat, állatos vicceket!

  animalfun.hupont.hu

  48. GTA San Andreas

  ► Minden, amit tudni kell a GTA-ról! Kódok, módok, végigjátszás és egyebek! :)

  gta-sandreas.hupont.hu

  49. ABS Jeladók MaTi-CaR Alkatrész - ABS szenzorok elérhető áron Miskolcon...

  ► Új, utángyártott ABS jeladók; ABS szenzorok; KERÉKFORDULATSZÁM érzékelők, KERÉKFORDULATSZÁM jeladók szinte minden autótípushoz elérhető áron.....

  absjeladokmindenautohoz.hupont.hu

  50. Naposcsibe, napos gyöngyös eladó, csirke, házi csibe a vésztői keltetőből

  ► Üdvözlöm a vésztői baromfi keltető oldalán, ajánlatunk: hagyományos háztáji fajták, farm fajtaváltozatok, vörös, sárga, tarka, kendermagos, kopasznyakú, tojó, vörös és fehér húshibrid naposcsibe rendelhető

  csibekelteto.hupont.hu

  51. MaTi-CaR Alkatrészek -> Új, utángyártott fűtőmotor-előtét ellenállás akció!

  ► Audi BMW Chevrolet Citroen Dacia Daewoo Fiat Ford Honda Hyundai Isuzu Iveco Kia Lanci Mazda Mercedes Mitsubishi Nissan Opel Peugeot Renault Saab Seat Skoda Suzuki Toyota Volvo VW fűtőmotor előtét ellenállás, fűtőradiátor, fűtőventillátor

  futomotorelotetellenallas.hupont.hu

  52. tuti receptek

  ► Házisüteményektől a sós süteményeken, desszerteken át a fagylaltokig. A receptek feltöltés alatt

  konyvesrecepteket.hupont.hu

  53. TEGYÜK SZÉPPÉ A VILÁGOT!

  ► "Sokkal könnyebb változtatni azon, amit te teszel, mint azon, amit más tesz." Donald Walsch: Beszélgetések Istennel

  tegyukszeppeavilagot.hupont.hu

  54. Nem minden Fekete-Fehér

  ► Figyelmeztetés!!! Fiúk kizárva! Nem minden fekete-fehér, még ha ez az oldal az is! XD

  olvaso-oldal.hupont.hu

  55. NAGY ANYÁINK HÁZIPATIKÁLYA ÉS A RÁKRÓL

  ► TERMÉSZETES SZÉPÍTŐ SZEREK,,ÉS RÉGI HAGYOMÁNYOS NÉPI GYOGYÁSZAT

  tepesztalatok.hupont.hu

  56. ANTENNABOLT-WEBÁRUHÁZ A BP 1174.BOCSKAI U 29.

  ► TEL:0612570573,+36309847295 MINDIGTV,FÖLDI ANTENNA, MŰHOLDVEVŐ,KAMION ANTENNABOLT.

  sat.hupont.hu

  57. DÉNER KÉSZHÁZAK és KÖNNYŰSZERKEZETES HÁZAK

  ► ENERGIATAKARÉKOS ELEGÁNS MINŐSÉGI NAGYPANELES KÉSZHÁZAK, KÖNNYŰSZERKEZETES HÁZAK

  keszhaz-vivex.hupont.hu

  58. A földrajz

  ► .

  foldrajzkrisz.hupont.hu

  59. Minden dolog

  ► nézz meg mindent ,itt mindent megtalálsz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  mindenfajtaoldal.hupont.hu

  60. MaTi-CaR Alkatrészek - Új, utángyártott OLASZ autóalkatrészek elérhető áron

  ► ALFA ROMEO - FIAT - LANCIA autóalkatrészek hihetetlen áron! Olasz autóalkatrészek akciósan!

  olasz-auto-alkatreszek.hupont.hu

  61. Versek, fotók, művészetek, süni, természet.

  ► "akkor lesz itt szép világ, ha égig ér a szarkaláb, és az úton sündisznócska, riszálja a popsiját"

  antalkiss.hupont.hu

  62. Az intelligens inga rejtélye

  ► Egy inga intelligens jelei segítségével rálátás nyílik az univerzum ismeretlen titkaira, és arra is, miért kommunikatív az inga. - A világ új tudományos szelleme

  intelligensinga.hupont.hu

  63. Utólagos vízszigetelés Budapest +36 30 2491 291

  ► Salétromos falak utólagos vízszigetelése Budapesten, lábazati szigetelés, terasz szigetelés, pinceszigetelés injektálással +36 30 2491 291.

  utolagosvizszigetelesbp.hupont.hu

  64. Naturcolor közelebb hoz az Egészségesebb környezethez.

  ► Álláskereső Ausztriában, Absolulte Live,Power Fruit, Akció, Bio, Ezüst, Festék, Háztartási, Hobby, jobsuche, jobanzeigen,Wohnung suche, lakk, Stellenangebot, web shop, Réz, Tanácsadás

  multimix.hupont.hu

  65. Korrupció az igazsászolgáltatásban

  ► Törvénysértések sorozatban! A törvénysértés lenne a főszabály?Lehet, hogy bírósági diktatúra van? Tekintélyelv, avagy mi lehet mögötte? Választottbírók és állami bírók segítségévelel elcsalt milliárdok. Haveri kapcsolatok? Vagy mi van itt?

  korrupcio.hupont.hu

  66. Kérdések minden témában!:)

  ► Sziasztok!Itt minden kérdésre válaszolunk Nektek!Remélem tetszeni fog az oldal!Jó nézelődést!:)

  kerdesekmindentemaban.hupont.hu

  67. Születésnapi köszöntő képeslapok,Névnapra virágok,png képek,

  ► Izabella képei

  bellakep.hupont.hu

  68. MaTi-CaR Alkatrészek - Fojtószelep - Fójtószelep ház akciós áron Miskolcon.

  ► Fojtószelepek Audi, BMW, Citroen, Chevrolet, Daewoo, Fiat, Ford, Honda, Hyundai, Kia, Mazda, Mercedes, Nissan, Peugeot, Renault, Saab, Seat, Toyota, VW és szinte minden autótípushoz elérhető áron..

  fojtoszelep-fojtoszelepek.hupont.hu

  69. BMW ALKATRÉSZ MaTi-CAR Kft. BMW Alkatrészek elérhető áron Miskolcon..

  ► BMW (1-es, 3-as, 5-ös, 6-os, 7-es, X, Z széria) gyári- és utángyártott alkatrészek széles választéka

  bmw-alkatreszek.hupont.hu

  70. Balos

  ► Baloldali értékeket képviselö honlap

  balos.hupont.hu

  71. ZSUZSAMAMA FŐZŐOLDALA

  ► SAJÁT KÉSZÍTÉSŰ- ÉS BARÁTOKTÓL KAPOTT ÉTELEK KÉPPEL ÉS ÉRTHETŐ RECEPTLEÍRÁSSAL!

  zsuzsannamama.hupont.hu

  72. MERCEDES alkatrészek elérhető áron a MaTi-CaR Kft-nél Miskolcon

  ► Mercedes (A-, B-, C-, E-, G-, M-, S-,Citan,V-class, Sprinter, Vito) gyári- és utángyártott alkatrészek széles választéka

  mercedes-alkatreszek.hupont.hu

  73. Ezo Hírnök

  ► www.ezohirnok.hupont.hu

  ezohirnok.hupont.hu

  74. Burkolás-gipszkartonozás

  ► Építőipari kivitelező hideg-meleg burkolást, gipszkartonozást, festést vállal Budapesten és környezetében. A helyszíni felmérés után korrekt árajánlat! Norius Holding Kft.

  burkolas-festes-gipszk.hupont.hu

  75. ASZFALTOZÁS|ÚTÉPÍTÉS GENERÁLKIVITELEZÉS|MART ASZFALT|HÍVJON 0630/853-95-66

  ► ASZFALTOZÁS AKCIÓ|ÚTÉPÍTÉS|MART ASZFALTOZÁS 1000 FT/M2|ÚTFESTÉS|ASZFALTOZÁS ÁRAK|MINŐSÉGI MUNKA|GARANCIÁLIS ASZFALTOZÁS|

  karpati-aszfalt.hupont.hu

   

  Weblap látogatottság számláló:

  Mai: 253
  Tegnapi: 229
  Heti: 482
  Havi: 2 780
  Össz.: 221 994

  Látogatottság növelés
  Oldal: Hírek III.
  Balos - © 2008 - 2018 - balos.hupont.hu

  A weblap a HuPont.hu weblapszerkesztő használatával született. Tessék, itt egy weblapszerkesztő.

  Adatvédelmi Nyilatkozat

  A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


  ▲   Itt: 168 óra online popper péter - Vatera.hu
  X

  A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »