Balos

Baloldali értékeket képviselö honlap

2011.dec.17.

Szégyen?Nem szégyen?

Valahogy szégyellem magam,hogy magyar vagyok.Itt kint Chemnitzben a karácsony közeletével csakúgy  mint tavaly idén is megjelent négy-öt magyar ember a központi megálló,és a Galeria Kaufhof üzletház környékén,és magyarul énekelnek.Mondanom sem kell,hogy kinézetük  nemzetiségi,-ezt nem gúnyból irom-és öltözetük is kicsit kifogásolható.Attól függetlenül szépen zenélnek,de én szégyellem magam,hogy hazánk ide jutott.Több mint 500 km.re jönnek ki magyar emberek ilyen módon pénztkeresni.Hát ez van!

2011.dec.16.


 • Oskar Lafontaine nyilatkozata

  ÜZENET AZ EURÓPAI MUNKÁSOKNAK
  Az Európai Unió jelenlegi vezetővel a katasztrófa felé haladunk.

  Éveken át egyre több és több erőt adtak át a nagytőkéseknek. A következmény katasztrofális. A környezetet föláldozták, a munkanélküliség pedig szó szerint felrobbant. A bérből élőket egyre jobban elnyomják és elszegényítik. A valós gazdaság a bankok túsza lett.

  És most, megelőzendő a válságot, amit ők maguk okoztak, az európai kormányok szeretnék folytatni és kiszélesíteni a megszorító intézkedéseket. Angela Merkel és Nicolas Sarkozy nyomása alatt úgy döntöttek, hogy kitalálnak egy új szerződést, amely megtagadja Európa népeinek azt a jogát, hogy szabadon dönthessek a költségvetésről és még szorosabb szabályozásokat vetnének ki egész Európára. Egyikük sem tervezi megkérdezni az embereket a véleményükről egy ilyen alapvető és fontos témában. Ez egy fejesugrás a megszorítások Európájába. Mivel Európa nem létezhet az emberek akarata nélkül – vagy ellen, ezért követeljük, hogy tartsanak népszavazást az összes országban erről a jövőbeli szerződésről.

  Sarkozy és Merkel szeretnék kiterjeszteni egész Európára azt a katasztrofális 2010-es programot, amely erősen rontotta a német munkások helyzetét. A céljuk, hogy növeljék a versenyt az európai bérből élők között, és hogy csökkentsék azokat a jogokat, amelyek Európát a világ szociálisan legfejlettebb régiójává tették. Ez a stratégia szándékosan egymás ellen játssza ki az európai állampolgárokat. Valójában Sarkozy és Merkel nem hezitáltak, hogy rögtön felszítsák a nacionalizmus és a xenofóbia lángjait, azt kockáztatva, hogy feltépik a régi sebeket. Merkel környezete arról beszél, hogy ráerőszakolják Görögországra, adják el a szigeteiket. Sarkozy úgy beszél az Eurózónába újonnan belépőkről, mint a méregről. Ezeknek a provokatív kijelentéseknek az egyetlen célja, hogy eltereljék az emberek dühét az igazi bűnösöktől, a bankoktól és a nagytőkésektől, és a politikai vezetőktől, akik átadták nekik a hatalmat. Felhívunk mindenkit, hogy minden erőtökkel álljatok ellen, harcoljatok az Európai civilizáció hanyatlása ellen!

  Kérünk, hogy ne essetek abba a csapdába amely egész Európában fenyegeti a békét. Együtt, őrizzük meg két népünk között a barátságot, németek és franciák, mert egész Európa békéjének fennmaradása múlik rajta.

  Hogyan garantálhatjuk a békét Európában? A békét nem lehet elrendelni. Az emberek közti együttműködés hozza létre, és a célja, hogy mindenkit szolgáljon. Ez összeegyeztethetetlen azzal, hogy két arrogáns kormányfő uralkodik a többiek fölött. Olyan politikára kell alapuljon, ami az általános európai érdekeket képviseli. Eljött az idő, hogy átvegyük az ellenőrzést, hogy az emberek nagy többségének szükségletei és akarata érdekében cselekedjünk, és ezáltal az európai munkások érdekeit is képviseljük: a vagyon megosztása, a tisztességes nyugdíj jogának a védelme és növelése, a közszolgáltatás visszaszerzése, a bizonytalanság felszámolása, a szegénység és egyenlőtlenség elleni könyörtelen harc és az ökológiai átmenet.

  Kérjük az európai munkásokat, hogy ne adják fel! A tőkések nem tehetnek semmit az elszánt emberek ellen. Az igazi vagyon az emberi munka gyümölcse. A mozgósításukon keresztül, az európai munkások véget vethetnek a tőkések orgiájának. És végre elkezdhetünk építeni egy emberi világot.
 •  

  2011.dec.14.

  Bartus László:Megroggyant Orbán cimü cikkje az írások II.menüpontban olvasható!

  Magyar Szolidaritás Mozgalom: Ketyeg Orbánék órája

  A Szolidaritás Mozgalom kiáltványa

  Ketyeg Orbánék órája

  A Fidesz nem gyarapítja, hanem pusztítja Magyarországot, megosztja a társadalmat és félelmet kelt az emberekben. Ezt a társadalom nem fogadhatja és nem is fogadja el! Orbán Viktoréknak távozniuk kell a hatalomból!

  A Fidesz eddigi tevékenységének mérlege:

  • a demokratikus alkotmány eltörlése,
  • az állampolgári jogokat csonkoló új alaptörvény elfogadása;
  • az ország nemzetközi megítélésének rombolása;
  • jogszabályokkal túlszabályozott társadalom létrehozása;
  • közbiztonság megteremtése helyett, hatalmat kiszolgáló erőszakszervezet kiépítése;
  • katasztrofális gazdaságpolitika, amely könnyen a tönk szélére juttathatja hazánkat;
  • diktatúrákra jellemző visszamenőleges jogalkotás, a szerzett jogok elvétele;
  • új médiatörvény létrehozásával a média függetlenségének fokozatos felszámolása;
  • támadás az igazságszolgáltatás ellen, a bíróságok függetlenségének eltiprása;
  • az új munka törvénykönyvvel a munkavállalók érdekeinek semmibevétele;
  • a nyugdíjrendszer szétverése;
  • az egészségügy pusztulásának további felgyorsítása;
  • oktatási ellenreform megszavazása, amely a jövő nemzedék elűzéséhez vezethet;
  • az önálló demokratikus intézmények pártkatonákkal való feltöltése;
  • egyre növekvő korrupció;
  • nemzeti érdekeinkkel ellentétes, értelmetlen harc az egész világ ellen.

  A Szolidaritás Mozgalom nem elégszik meg azzal, hogy kimondja: eddig és ne tovább!

  Új gazdaság- és új társadalompolitikára van szükség. Új közéleti kultúrát kell együtt kialakítanunk. Ehhez nyitottságra, párbeszédre, a demokraták széleskörű összefogására van szükség: civilek és politikusok együttműködésére. A múltat nem változtathatjuk meg, a jövőnk azonban a mi kezünkben van. Az elkövetkező időszakot ennek a politikának a kimunkálására fordítjuk. 

  Arra kérjük a magyar polgárokat, hogy jelen kiáltványunk aláírásával fejezzék ki támogatásukat törekvéseink mellett, ezzel küldjünk határozott üzenetet Orbán Viktornak és hatalmi gépezetének, hogy ketyeg az óra: idejük hamarosan lejár!

  2011.dec.9.

  Új menüpont Mi változott 25  év alatt a honlap baloldalán található!

  2011.dec.8.

  Tibor Takacs

  Csak úgy!

  Miközben a világban nö a gazdagok és a szegények közti különbség a hadiipar bevétel csak nö,nö,és nö!Ja,igen ebböl egyeseknek nagyon jól meg lehet élni!!!Ha továbbra is így alakul,elöbb-útobb vagy egy nagy világégés fog bekövetkezni,vagy regionális födrészekre kiterjedö háború lesz!

  Az Újságról címmel az Élet és Irodalom folyóiratról egy cikk olvasható az írások II.menüpontban!

  Érdekességként!

  A Német Szociáldemokrata Párt a múlt héten értekezlet tartott,ahol Helmuth Schmidt is felszólalt.A nagy Öreg ismét ráncba szedte az SPD.t,és beszédét a hallgatóság szótlanul,és figyelmesen hallgatta.Beszéde végén óriási óváció,taps tört ki.Az egykori kancellár már kilecvenes éveiben tart,de még jó egészségnek örvend.Igaz,beszédét fotelból mondta el,de láncban szívja a cigarettét.Gerhard Schrörder egy másik SPD volt kancellár is felszólalt,aki a túlzott balratolódástól óvta pártját!

   

  2011.dec.4.

  Az abortuszról megjelent cikk az írások II.menüpontban olvasható!

  Az abortusz cikkhez!!!

  • Elöször is a könyvbeli idézetekröl.Kezdem azzal,hogy Joseph Ratzinger érsek -XVI Bendek pápa-elolvasta e ezt a remekmüvet?!Már csak azért,mert ö volt,és még ma is a Vatikán a Római Katalikus Egyház föideológusa.Igen,ez az egyház a úri rend érdekeit védi,mert ö maga is e rend közé tartozik,és politizál.Béla!Amikor a könyvben a németekröl esik szó,akkor ahogy kivettem amit teremettek,és hittek neki az a nácizmus,és Hitler?Kérdeztelek egy német filmmel kapcsolatban,cime "A fehér szalag" ahol ezen ideológia térhódítását mutatták be.Dettó ugyanolyan módon mint e könyvben,az úri világ,és a szegény világ közötti különbség,a fattyú gyerekek,akiket a lelkész,a gróf é a körorvos nemzett illetve az utóbbi a nöknél abortuszt hajtott végre.

    

  •  A terhességmegszakításról annyit,hogy az mindenkinek a saját dolga legyen,beszéljék meg a családon belül,menjenek el orvoshoz,és védekezzenek a nem kívánastos terhesség ellen.Saját családi példa,igaz hosszas beszélgetés után,de a lányunk is elment az anyjával az orvoshoz,és tablettát szed.A szexulális vágyak kielégítése,az öröm szerzése emberi vágy,amit nem lehet meggátolni,de már a férfiak is védekezhetnek a nem kívánt terhesség ellen.Itt Németországban is elöfordulnak tragikus dolgok,szül a lány a WC.-ben majd kidobja az ablakon a semmiröl sem tehetö újszülöttet.Tragikus,de volt már rá több példa.Jó kezdeményezés is van,mégpedig az,hogy a kórházaknál vannak csecsemö ablakok ahol az újszülött gyermeket névtelenül le lehet adni.

  • A katalikus egyházról még annyit,hogy maguk a papjaik sem vetik meg a szexuális életet,példa rá ami a közelmúltban Ausztriában történt,vagy Bajorországban ahol az egyházi iskolákban fajtalankodtak a szerzetesek.Ezért is kritika érte a Vatikánt,magát a pápát,hogy inkább gyakorlati kérdésekkel,ezek megoldásával foglalkozzon, mint sem elméleti kédésekkel.Tibor Takacs Végezetül,most már tudom,hogy mi a jelentése az ONCSA házaknak.Sopronban sokat hallottam ról,tudom,hogy hol voltak,de a jelentésével nem voltam tisztában.

  Baranyai Tünde Ilona
  "Bármit is adsz egy nőnek, ő még jobbat csinál belőle. Ha élelmiszert adsz neki, finom ételt készít, ha lakást adsz neki, kényelmes otthont varázsol, ha spermát adsz neki, ő gyereket szül. A nő mindent megsokszoroz, és tovább fejleszt. Ezért, ha te sz*rsz a fejére, biztos lehetsz benne, hogy egy tonna sz*rt fogsz visszakapni..." szóval így becsüljetek minket, Nőket!!..
  Csak úgy, elgondolkodtatásul:

  Benedek Elek: TESTAMENTUM...

  ,,Törvények még nem döntöttek le válaszfalakat, fiam, azokat nekünk magunknak kell ledöntenünk. De nehogy azt mondd majd szűkkeblűen: nekem nem fáj, engem nem éget s közömbösen nézd embertársaidnak küzdelmeit. Ha csak a magad sebe fáj, menj a rengeteg erdő mélyébe, lakjál a vadak s ne az emberek között. De ha emberek között élsz, vedd ki a magad részét minden igaz, becsületes, jogos küzdelemből. Állj a védtelenek, gyengék közé; az erősek, hatalmasok oldalán harcolni nem virtus. Ne ejtsen meg könnyű, puha élet varázsa; nehogy cserbe hagyd a veled egysorsúakat, mert téged talán megtűrnek a felsőbbek között. Neked ez nem okozhat akkora örömet, amekkora keserűséget azoknak, akiket te cserben hagytál."

  2011.nov.30.

  Ungváry Rudolf: A több haza és a szembeszegülés joga november 28. megjelent cikkje az írások II.menüpontban olvasható!

   

  2011.nov.28.

  Kedves Jézuska! Nem akarok sokat a fa alá, csak azt szeretném, hogy az az ember, aki ezeket a sorokat olvassa, boldog legyen. Akarom, hogy a súlyos betegek meggyógyuljanak. Akarom, hogy az embereknek ne legyen gondjuk a megélhetéssel, legyen meleg lakásuk, életük. Kívánom minden embernek barátságot, szeretetet, egészséget. Ha te is ezt kívánod, tedd ki az üzenőfaladra.

  2011.nov.27.

  Bűnözők vagyunk a saját országunkban. Legalábbis a kormányunk úgy kezel bennünket. Itt mindenki csak élősködik az államon: a rokkant, aki nem tud dolgozni, a munkanélküli, aki nem akar, a nő, aki nem szül elég gyereket, a dolgozó, aki mindig sopánkodik, a (kis)vállalkozó, aki kényszerből adót csal, mert nem bírja a terheket, a külföldre települt, mert nem osztozik a nyomorban, a nyugdíjas, aki gyógyszerrel szívja ki a pénzt az államból, a fiatal, amelyik egyetemre akar járni, a gyerek, aki azt hiszi, hogy jobb lesz felnőttként... Itt mindenki egy bűnöző. Ebben az országban csak politikusnak érdemes születni!

  A Fideszröl

  Kedves csoporttagok. Lenne egy pár kérdésem hozzátok. Mi az a polgári értékrend amit a fidesz előszeretettel emleget? Mik a valódi jobboldali értékek? Jobboldali párt egyáltalán a fidesz szerintetek?

  Baraksóné Juhász Andrea Egy kapitaista társadalmi csoport.A polgári értékrend,egy konzervatív,hazafias,erkölcsös életvitelt jelent.De ezzel együttvéve tiszteli a vélemény szabadságát. 

  Béla Sógor Andikám ! Az "erkölcsös" tulajdonság-jeggyel vitatkoznék. Illetve, talán nem is. Csak hozzátenném, hogy sajátos erkölcsiséget jelent. Olyat, mint pl. a tíz parancsolatban a ne ölj, s az egyház indított keresztes háborúkat, vagy áldotta meg a hadba vonuló seregek fegyvereit. (Arról már csak így zárójelben, hogy mindkét harcoló fél papjai isten áldását kérték - tudjátok, az igazságos, mindentudó, mindent látó jó istenét ! - a sereg sikereihez.) Vagy pl. a "szeresd felebarátod, mint ten magadat" számukra lehetőséget nyújt arra, hogy gyűlölködjenek, lehetőleg a perifériára (földrajzi, gazdasági és erkölcsi értelemben is) szorítsanak mindenkit, aki másként gondolkodik, mint ők. Tudjátok: nekem pénteken (s különösen nagypénteken !) előírták volna a (lehetőleg teljes) böjtöt. ám a római katolikus pap - megengedem nem mindegyik, de én konkrétan saját szememmel láttam ilyet ! - nagypénteken hízott libát evett ebédre. Nos, így megy valahogy az a fene nagy polgári erkölcs. ...

  A Márta által feltett kérdésre nagyon jó válasz Bartus László:Tiporjátok el a gyalázatot címü november 2.i cikk ami az Amerikai Népszavában jelent meg!

  A fidesz jobboldali,és szerintem nagyon konzervatív párt amely erkölcsi filózófiai alapot a Keresztény demokrata Néppárttól meriti.Ezt ha jól emlékszem vissza OV.is mondta.A "nagy sumák" aki a parlamentben Viktor mellett ül,Semjén Zsolt.A tömegbázist a fidesz adja.Sokat valami módon Orbán meg tud babonázni,fölöeg a nacionalizmussal,és két világháború közti idöszak nosztalgiájával.Erröl is már beszélgettünk ezen az oldalon.

  Szeptemberben amikor Orbán az országvédö tervet adta elö a polgári értékrendröl is beszélt.A csoport oldalán megtalálható e videó!

   

  Márta Táborhegyi

  Most már tényleg komoly a helyzet!

  Ma nézve a német televizíó déli hírmüsorát,a gazdasági híreknél  elöskéntMagyarországgal foglalkoztak.Megállapították,hogy már hosszabb ideje baj van otthon,és haazánk újabb leminösítést kapott.Kételkednek benne,hogy országunk eleget tud tenni gazdasági,piaci, elvárásoknak,kritériumoknak amit az Eu.szab meg!

  Ideges az osztrák börse,napok óta veszteséges,pont azért mert a kelet-európai piacokból él.

  Megállaitották,hogy Európaban egyújabb válságövezet jött létre,amelynek közepén országunk áll!

  A válság megoldásáról egyenlöre még nem beszéltek!

  2011.nov.25.

  Már a magyar reagálásról is hiír jelent meg,amiben az Orbán kormány részéröl az egészet alaptalannak,és spekulatívnak nevezte valaki!


  ‎"Ezek, a szélsőjobb-barát, horthysta szellemiségtől átitatott, ősmagyar- búsmagyar történelmiség fundamentumán, a gátlástalan gyűlölködésen alapuló totális hatalom nem képes a tróntól kiszabadulni, le itt még 500 forint is az EUR, lesznek betétzárolások, nyugdíjfizetés nélküli hónapo üresedő üzletek, menekülő tőke és vele robbanó munkanélküliség. Akkor is maradna és szidják a komcsikat, mindenkit, a világ ellenünk van, a TelAviv WashingtonMoszkvaTuvalu tengely és Gyurcsány tönkretett minket. Vége. Kitúzhetj a daru tollat a fülünk mellé, turulos- árpádsávos jelvényeket aggathatunk magunkra, a zsíros kenyérre felrajzolhatjuk a nagymagyarországot, szidhatjuk a törököt tatárt, az oroszokat, az amcsi tőkét, a kórusa marad."

   

  2011.nov.23.

  Biztosak vagytok benne, hogy ti vagytok a jobbak?

  Én azt látom, hogy többnyire munkanélküliek vagytok, csak a vezéreitek kapják a sok adományt a gazdáitoktól. Azt sem hiszem, hogy komolyan gondolnátok, hogy a történelem kerekét megfordíthatnátok. Egy jó bulinak veszitek más emberek bántását. Mintha Te tudnál úgy hegedülni, mint egy roma zenész! Át vagytok verve, de nagyon! Azért csinált benneteket a fidesz, hogy alkalmazza a régi római módszert: „Oszd meg, és uralkodj!” Ezért „ellenség”-nek tekintitek a nálatok még szegényebb cigányokat, a „másmilyen” zsidókat, a melegeket. Hogy kitölthessétek haragotokat, mert nincs munkátok! Ne csodálkozzatok, tényleg nincs új munkahely, a gazda(g)ság nem fog a kedvetekért „vattaemberek”-et fizetni! Neki, az a jó, ha egymás alá kínáltok a bértárgyaláson, ha utáljátok egymást. Ne azon filózzatok, hogy hány bőrt húz le rólad a munkáltatód, hogyan lop tőled.

  Minden válságban összeugrasztják a szegényeket. Többnyire bőrszín szerint, hogy az utcán felismerhető legyen. Mit gondolsz, honnan van az egyenruhád? Bizony, az uszítóidtól! Ők szabadon gazdagodnak, téged, meg masíroztatnak, hogy riogasd a hozzátok hasonló szegény embereket.

  Csak egy bohóc-bábu vagy orbán kezén! Veled zsarolja a többi szegényt! Még csak nem is ő találta ki, hanem a régebbi nácik módszereit alkalmazza. Azokét, akik romba döntötték a fél világot. Voltál már Auscwitzban? Láttad a krematóriumokat, a barakkokat? Láttad a levágott copfokat? Megtöltenek egy egész üvegtárolót! De a szemüvegek, az esernyők is! Te is oda akarsz kerülni?

  Persze, ezt nem tanítják neked az iskolában. Ott is csak hülyítenek (ha egyáltalán látogatod még az órákat), hogy ne értsd meg, micsoda hülyeségekben veszel részt. Hogy bábuként mozgathassanak! Ennyire hagyod magad?

  „Haza csak ott van, hol jog is van. S a népnek nincs joga!”

  NEKED SINCS!

  "Gondolatok a közösségröl" címmel  egy új menüpont jelent meg ezen a honlapon!

  Mi jöhet Orbán után?

  Jó kérdés,és ezt a csoport oldalán a kérdéseknél is feltehettük volna.Azonban azt gondolom,hogy tömomdatokban erröl nem lehet beszélni.

  Ki mit gondol,mi fog bekövetkezni,-feltételes módban irva-ha Orbán eltünik.

  Hogyan készülhet fel a progrsszív ellenzék a 2014.-es választásokra?

  A facebook balos csoport oldalán e témához hozzá lehet szólni!!!!

  2011.nov.22.

  Idézek egy hozzaszólást a Nyugatmagyar.hu újságból!
  "Minden Európai országban több párt összefogásával van a kormányzat megvalósítva. Összefognak ha kell, és nem egymásra mutogatnak <moderálva...>. Ez itt miért nem valósítható meg?
  Miért kell itt fidesz egyeduralom? Ha már egyedül nem boldogulnak, és látják, hogy nem megy, akkor miért nem fognak össze más pártokkal? Ha ez külföldön megvalósítható, akkor itt is meg lehetne, csak akarni kéne.
  De így egy 50 év múlva ott leszünk mint Lybia. ...."
  Kommentárként egy megjegyzés! 2001-ben amikor a New Yorki merénylet volt,itt Németországban az akkori kancellár azonnal bekérete a parlamenti pártok vezetöit,és értekezet velük a kialakult helyzetröl.
  Ezt csak példaként említem,mivel egy szükséghelyzetben ilyen lépést meg kell tennie egy kormánynak.Magyarország pedig SZÜKSÈGHELYZETBEN van!

  Erröl jut eszembe

  Egy idézet a  Aki nincs velünk Népszava cikkböl! 

  "Ennek a szegény Fidesznek mostanában semmi sem sikerül. Már a legendás ütemérzéke is cserbenhagyja. Most azt hitte, hogy a második pontnál járunk, pedig ez már a harmadik. Ismerik a régi viccet? A miniszterelnökre az elődje három borítékot hagy, azzal, ha baj van sorban nyissa fel őket és járjon el annak szellemében, hogy menjenek tovább a dolgok."

  A viccröl jut eszembe az a 1979.-ben amatör szinészekkel készült magyar film ahol ezt a viccet eslsütötték,de a szenvedö alany a megyei Tanácselnök volt.

  A filmet tavaly augusztusban ismételték meg a Duna Tv.-én.

  Van egy másik vicc is,mely szerint ha egy valaki mondja hülye vagy vág pofon.Ha ketten mondják gondolkodj el a dolgokon.Ha hárman mondják menj el az orvoshoz!

  Vikike!Neked hányan mondják már?De szerintem,már az orvos sem segít!Sajna!

  2011.nov.21.

  Egy kérdés kapcsán ami a facebook balos csoport oldalán található!

  Milyen témákról beszélgessünk kérdésröl

  Következö gondolatok egy kis kiegészítésként.

  -Külpolitikával kapcsolatban annyit,hogy a világban történnek olyan események amelyeket érdemes lenne itt ezen az oldalon megbeszélni.

  -Szidjuk a kormányt kérdés szerintem egyértelmü,sokat nem kell róla beszélni.Ez folyamatosan történik.

  -Vitatkozzunk az ellenzéki  pártokról témánál mind a parlamenti,mint az azon kívüli pártokról ki lehetne fejteni véleményünket.Ki mit gondol róluk,és a baloldali pártokat hogyan,és milyen módon lehet(ne) segíteni.Erröl már van feljegyzés a dokumentumok között.

  -Foglalkozzunk elméleti kérdésekkel.Itt elsösorban a marxizmussal mint alap teóriával és a vele kapcsolatos nézetekröl lehetne eszmecserét folytatni.

  -Beszélgessünk a közösségröl.Ennek kapcsán magáról a közösségröl,annak jellemzöiröl,és a közösséget alkotó egyénekröl tudnánk értekezni.Magát mint a közösségi /baloldali/ embert is definálhatnánk.Megjegyzésként annyit,hogy ezzel kapcsolatban is van már anyag a dokumentumok között.

  -Kultúrális témákról se feledkezzünk meg.Ennél a témánál a napi kultúrával,oktatásüggyel kapcsolatos híreken kívül ´társaloghatnánk irodalomról,zenéröl,filmröl,vagy épp azzal ami ezzel kapcsolatban az eszünkbe jut.

   

  Várjuk a segítö kritikákat,ötleteket,javaslatokat.

   

   

  2011.nov.20.

  Egy ifjú elmélkedése pályaválasztáskor címmel új cikk az Írások oldalon!

  Úgy egy évet tévedtem!

  Úgy egy évet tévedtem!

  Tavaly nyár végén tünödtem el azon,hogy ha az a folyamat folytatódik amely a parlamenti választások után elindult hazánkban,akkor 2010 év végére Magyarország "kakiba" lesz.Hát valahogy elkalkuláltam magam,mert ennek az értelmetlen politikának ez év végére érett mag a gyümölcse az elöbb idézett anyag formájában.
  Amíg az oldal tulajdonosa nem helyez el itt tartalmat, addig a mai napi leglátogatottabb oldalak listája jelenik meg!

  KIEMELT, REKLÁMMENTES OLDALAK

  1. BOLTÍVES VENDÉGHÁZ-Sajógalgóc

  ► Jöjjön el Sajógalgócra egy VADREGÉNYES kis faluba, pihenni, túrázni. Kirándulási célpontnak ajánlom a közelben található Szilvásváradi Nemzeti Parkot, Aggteleki Cseppkő Barlangot, Edelényi kastélyt, Miskolc-Tapolcai Barlangfürdőt.

  boltives-vendeghaz.hupont.hu

  2. BÁDOGOS SZAKÜZLET Tiszafüred

  ► Bádogos- és fémlemez áruk, acél-, alumínium-, cink tetőfedő és ereszcsatorna rendszerek, trapézlemez és polikarbonátok, kiegészítők, lemezmegmunkáló gépek, kéziszerszámok márka- és szakkereskedése

  badogosszakuzlet.hupont.hu

  3. Befogad-LAK Erdőkertesi Állatvédő ALAPÍTVÁNY

  ► HOGYAN MENTHETSZ MEG 100 KUTYÁT,CICÁT 40 PERC ALATT? IVARTALANÍTS! NEM VAGYUNK MENHELY! ELSŐDLEGES CÉLUNK AZ IVARTALANÍTÁS FONTOSSÁGÁNAK NÉPSZERŰSÍTÉSE, A HOZZÁNK KERÜLT GAZDÁTLAN ÁLLATOK REHABILITÁLÁSA, MEGFELELŐ GAZDI MEGTALÁLÁSA!

  befogadlak.hupont.hu

  4. TAKARÍTÓGÉP KÖLCSÖNZÉS BUDAPEST

  ► TAKARÍTÓGÉP KÖLCSÖNZÉS BUDAPEST. NINCS KAUCIÓ! INGYENES HÁZHOZSZÁLLÍTÁS BUDAPESTEN! KEDVEZŐ BÉRLETI DÍJ!

  budapestigepkolcsonzo.hupont.hu

  5. Samsara Masszázs Szalon

  ► Masszázs Balatonfüred

  balatonfuredmasszazs.hupont.hu

  6. Exkluzív búvóhely a Bp. XI. Nádorliget lakóparkban...

  ► Van kivel, de nincs hol? Extrán felszerelt búvóhely néhány órára is kiadó! Romantikus hangulat, programozható LED fények, tantra fotel. Külön kérésre: szexhinta, felnőtt filmek.

  buvohely-ujbuda.hupont.hu

  7. Bútor, bútorfestés, gyermekbútor, konyhabútor, egyedi bútor, stb.

  ► Olcsó bútorlap, bútorasztalos - bútorkészítés, szekrény - modern asztalok, fafaragás, beépített bútor ára, használt faipari gépek.

  butor-lap.hupont.hu

  8. Bio vetőmagok saját kertemből

  ► Teremtés Könyve 1/29. „Nézzétek, nektek adok minden növényt az egész földön, amely magot terem és minden fát, amely magot rejtő gyümölcsöt érlel, hogy táplálékotok legyen". Én hiszek és bízok a Természetben. És Te?

  biovetomag.hupont.hu

  9. Bevételnövelés a KKV szektorban - Kasza Tamás

  ► Miért nincs elég bevétel a kkv szektorban az értékesítésből? Kasza Tamás elmondja bevétel növelő tippjeit, amiket több, mint 400 kkv sikeresen használ már. Legyen ÖN a következő!

  bevetelnoveles.hupont.hu

  10. SÁTOR PAVILON SÖR PIACI ÁRUS HARMONIKA EASY UP SÁTOR!

  ► Pavilon sátraink Vízállóak, vízlepergetősek, belül gumis PVC UV szűrősek!

  bankbiztositas.hupont.hu

  LEGLÁTOGATOTTABB OLDALAK (MAI).

  HuPont hirdetési rendszer

  1. Coinmoin BTC. How to earn bitcoin?

  ► Coinmoin BTC. How to earn bitcoin?

  coinmoin.hupont.hu

  2. ___ KÓTAJI KERÍTÉSGYÁRTÓ ___ MINDEN GYÁRI ÁRON !!!

  ► A DRÓTKERITÉS A LEGOLCSÓBB KERITÉS A VILÁGON. AMI SZÜKSÉGES HOZZÁ AZT NÁLUNK MEGTALÁLJA A-Z -ig. FÉM, ÉS BETON KERÍTÉSOSZLOPOK, HORGANYZOTT, ÉS ZÖLD DRÓTHÁLÓ, BETON LÁBAZATI ELEMEK, 3D-s KERÍTÉSPANELEK, ÉS KIEGÉSZITŐK.

  kerites.hupont.hu

  3. Ingatlanpiacról minden (elemzések, stratégiák, országosan és Budapestről)

  ► ingatlan, ingatlanvásárlás, ingatlaneladás, ingatlanpiaci elemzés, CSOK-os eladó budapesti ingatlanok, CSOK-os eladó Budapest környéki ingatlanok

  ingatlanpiaci-elemzo.hupont.hu

  4. ZEMPLÉNI TÁJAK CSODÁLATOS KÉPEI, IDÉZETEK,VERSEK,KÉPEK

  ► ZEMPLÉN,AHOL A CSEND KEZDŐDIK! "Bízd magad barátokra. De sose vedd a barátság kincsét magától értetődőnek". Stephanie Dowrick

  elvonultan.hupont.hu

  5. FELTŰNŐ ÉS EGYEDI NEMESACÉL ÉKSZEREK ÉS BIZSU ÉKSZEREK ALACSONY ÁRON !!!

  ► GYÖNYÖRŰ NEMESACÉL ÉKSZEREK ÉS EZÜST ÉKSZEREK NAGYKER ÁRON!!! AZ ELEGÁNS HÉTKÖZNAPI VISELETTŐL AZ EXTRÉM FELTŰNŐ ÉKSZEREKIG ITT MINDENT MEGTALÁL!!!

  olcsonszepekszert.hupont.hu

  6. GTA San Andreas

  ► Minden, amit tudni kell a GTA-ról! Kódok, módok, végigjátszás és egyebek! :)

  gta-sandreas.hupont.hu

  7. MaTi-CaR ALKATRÉSZEK ELÉRHETŐ ÁRON MISKOLCON....

  ► Új, utángyártott, és gyári alkatrészek elérhető áron Miskolcon. Minden autótípushoz: ALFA/AUDI/BMW/CITROEN/CHEVROLET/DAEWOO/FIAT/FORD/HONDA/KIA/LANCIA/LEXUS/MAZDA/MITSUBISHI/NISSAN/PEUGEOT/RENAULT/SAAB/SEAT/SKODA/VW alkatrészek elérhető áron..

  alkatreszekmindenautohoz.hupont.hu

  8. Elektromos kerékpárok legolcsóbban, garanciával. +36/70-329-4217

  ► E-bicikli, elektromos robogó, elektromos kerékpár, akkumulátor, garancia és folyamatos alkatrész utánpótlás.

  elektromosbicikli.hupont.hu

  9. Angol nyelvkönyv - azoknak akik szeretnének IGAZÁN jól angolul!

  ► Sokszor belefogtál már az angol nyelv megtanulásába, de mindig elakadtál? Megvan a megoldás! Ez a nyelvkönyv meg tud tanítani angolul.

  angol-nyelvkonyv.hupont.hu

  10. Dr. Estók Bertalanné Olivia honlapja

  ► Élményeim...

  esolivia.hupont.hu

  11. Álomfejtés

  ► Az embereket ősidők óta foglalkoztatják álmaik.Honnan erednek ezek a múló misztikus képsorok?Vajon mit jelentenek? Itt megtalálod a válaszokat,és az álomszótár segít az álom megfejtésében.

  alomfejtes.hupont.hu

  12. Schwarenberg kennel, szálkás-, hosszú- és rövidszörű tacskók

  ► Kaninchen, törpe, standard tacskók minőségi tenyészete.

  schwarenberg.hupont.hu

  13. UPC DIRECT ÁTVÁLLALT, VAGY INGYENES BEÜZEMELÉSSEL. HD KÉSZÜLÉKEK.

  ► UPC DIRECT MŰHOLDAS TV CSOMAGOK ELŐFIZETÉSE, VEVŐKÉSZÜLÉKEK, ANTENNARENDSZEREK TELEPÍTÉSE. HELYSZINI SZERZŐDÉSKÖTÉS ÉS SZERELÉS HÁROM NAPON BELÜL. NAGYFELBONTÁSÚ HD KÉSZÜLÉKEK.

  upcdirectupc.hupont.hu

  14. GLUTÉNMENTES ÖVEZET

  ► Hogyan fogyhatsz 50 felett glutén-és laktózmentes diétával?

  glutenmentesreceptek.hupont.hu

  15. SZEMÉLYSZÁLLÍTÁS HÁZTÓL-HÁZIG NÉMETORSZÁGBA-AUSZTRIÁBA-SVÁJC ISZKIRI-TRAVEL

  ► HÉTFŐ-SZERDA-SZOMBAT NÉMETORSZÁG-AUSZTRIA-SVÁJC FELÉ!KEDD-CSÜTÖRTÖK-VASÁRNAP MAGYARORSZÁG FELÉ!Utazási igényeiket sms-ben vagy a 06-70-429-6227 telefonszámon tehetik meg.

  velemutazz.hupont.hu

  16. Három szóban el tudom mondani, mit tanultam az életről: mindig megy tovább.

  ► "A világ minden szépségéért sem akarnám elcserélni az egyéniségemet, még akkor sem, ha nincs benne semmi különös. Én én magam vagyok, és ez több annál, amit néhányan elmondhatnak magukról."

  mindigvantovabb.hupont.hu

  17. Bio vetőmagok saját kertemből

  ► Teremtés Könyve 1/29. „Nézzétek, nektek adok minden növényt az egész földön, amely magot terem és minden fát, amely magot rejtő gyümölcsöt érlel, hogy táplálékotok legyen". Én hiszek és bízok a Természetben. És Te?

  biovetomag.hupont.hu

  18. Nagymamám konyhájából

  ► receptek a kredenc mélyéről

  nagymamamkonyhajabol.hupont.hu

  19. Darázsirtás azonnal 06 70 424 9142

  ► Non-stop darázsirtás azonnal, garanciával Budapesten és országosan, 06 70 424 9142, darazsak irtása házilag tanácsok.

  darazsirtasa.hupont.hu

  20. PRODUCATOR DE GARDURI KOTAJ

  ► GARDUL DIN PLASĂ DE SÂRMĂ ESTE CEL MAI IEFTIN GARD DIN LUME. LA NOI GĂSIŢI TOATE ELEMENTELE NECESARE, DE LA A LA Z. ŞI CE ESTE MAI IMPORTANT : TOTUL LA PREŢ DE PRODUCĂTOR !

  gard.hupont.hu

  21. Egészségügyi tananyagok mindenkinek

  ► “A kialakult betegséget kezelni olyan, mintha az ember akkor kezdene kutat építeni, amikor már megszomjazott.”

  egeszsegugy.hupont.hu

  22. tuti receptek

  ► Házisüteményektől a sós süteményeken, desszerteken át a fagylaltokig. A receptek feltöltés alatt

  konyvesrecepteket.hupont.hu

  23. Vertikális és Horizontális szélturbinák Katalógusa. 2008 - 2018

  ► Vertikális és Horizontális szélturbinák szines Katalógusa a nagyvilágból. >>> Redaktion: Peter Borsanyi Techniker >>> Savonius-Balaton HUNGARY 2008 - 2018

  savonius-balaton.hupont.hu

  24. Clara vagyok! Üdvözöllek Szeretettel!

  ► Csillogó,weboldal díszítő, glitteres képek,és még sokféle! Gyere kukk be! :) Ha meg tetszik valami nyugodtan viheted,vagy csak nézelődj.

  klarika.hupont.hu

  25. A szenvedés szeretetté, a kereszt pedig a szeretet útjává válhat…

  ► „Atyám, bocsáss meg nekik, mert nem tudják, mit cselekszenek!” „Jézus, szabadíts meg minket, tehetetlen bűnösöket, ellenségeidtől.”

  nyomaban.hupont.hu

  26. PRO-SPORT

  ► Bács-Kun Sport - Bácsalmás, Kunbaja és környéke sportja - folytatás: 2011./XVI. évfolyam Labdarúgás, Kézilabda, Asztalitenisz, Cselgáncs, Diáksport, BSC 1913-2013.

  pro-sport.hupont.hu

  27. Nem minden Fekete-Fehér

  ► Figyelmeztetés!!! Fiúk kizárva! Nem minden fekete-fehér, még ha ez az oldal az is! XD

  olvaso-oldal.hupont.hu

  28. KÓTAJSKÉ CENTRUM VÝROBY DRÔTENÉHO PLETIVA, A BETONOVÝCH

  ► DRÔTENÝ PLOT JE NAJLACNEJŠÍ PLOT NA SVETE. HOCIČO BUDETE K TOMU POTREBOVAŤ, U NÁS NÁJDETE ÚPLNE VŠETKO. A ČO JE NAJDÔLEŽITEJŠIE: ZA VÝROBNÚ CENU!

  novyplot.hupont.hu

  29. DÉNER KÉSZHÁZAK és KÖNNYŰSZERKEZETES HÁZAK

  ► ENERGIATAKARÉKOS ELEGÁNS MINŐSÉGI NAGYPANELES KÉSZHÁZAK, KÖNNYŰSZERKEZETES HÁZAK

  keszhaz-vivex.hupont.hu

  30. Nézz körül!Ha van kedvenc sztárod énekesed akkor ez a te oldalad

  ► Ezen az oldalon sztárokat,énekeseket találsz,olvashatsz róluk.

  hiressegek.hupont.hu

  31. Kasza Tamás, Lezárás Specialista Oldala

  ► Ha már értékesítesz, akkor keress vele pénzt is, ismerd meg a lezárás 13 lépését. www.lezarasspecialista.hu

  lezarasspecialista.hupont.hu

  32. Csak foci

  ► Az egész foci, semmi más

  csakfoci.hupont.hu

  33. KERTI JÁTÉK-Játszótér

  ► EU Szabványos Szabadtéri,Udvari és Közterületi Fa Játék várak Játszótéri eszközök,Egyedi tervezésű Játszóterek,Játszó udvarok és Játékok TELJES KÖRŰ KIVITELEZÉSE ENGEDÉLYEZTETÉSE 06-70-940-1795 kertijatekhj@gmail.com

  kertijatek.hupont.hu

  34. MAGYAR Locsolótömlő, ipari tömlő, öntözés, kert, otthon

  ► locsolótömlő, kerti tömlő, szivattyútömlő, szívótömlő, tömlővég, tömlőösszekötő, tömlőcsatlakozó, szivattyú, gyorscsatlakozó, 1"-os gyorscsatlakozós rendszer, bilincs, szórófej, takaróponyva, szerelvény, Weekend Master, Master Extra, Master Plus, ATS

  locsolotomlo.hupont.hu

  35. Konyhabirodalom

  ► Egyszerűen, gyorsan, jót!

  konyhabirodalom.hupont.hu

  36. MaTi-CaR Alkatrész- Koreai és Japán autóalkatrészek elérhető áron Miskolcon

  ► Gyári-, utángyártott Koreai és Japán alkatrészek elérhető áron Miskolcon! CHEVROLET/DAEWOO/HONDA/HYUNDAI/ISUZU/INFINTI/KIA/MAZDA/MITSUBISHI/NISSAN/TOYOTA

  japanautoalkatresz.hupont.hu

  37. MINŐSÉGI ANGOL HASZNÁLTRUHA - BÁLÁSRUHA NAGYKERESKEDÉS

  ► - HASZNÁLTRUHA, BÁLÁSRUHA NAGYKERESKEDÉS - Originál bontatlan nyers bálák és fajtára válogatott szezonális áruk OLCSÓN, JÓ MINŐSÉGBEN! KÖZVETLENÜL AZ IMPORTŐRTŐL!

  angolbala.hupont.hu

  38. Bébikomp, baba bébikomp, gyerek bébikomp, hintás bébikomp, zenélő bébikomp

  ► Bébikomp,Hintás bébikomp.Segítség a babáknak az első lépések megtételéhez,erősíti a lábakat járást előtt.

  bebikomp.hupont.hu

  39. Andi77 tuti tárkonyha

  ► Kipróbált, ismert, könnyen elkészíthető finomságok receptjeit gyüjtöttem össze

  andi-tutireceptek.hupont.hu

  40. MaTi-CaR Alkatrészek - AUTÓALKATRÉSZEK ELÉRHETŐ ÁRON MISKOLCON...

  ► Új, utángyártott alkatrészek kedvező áron Miskolcon. AUDI, BMW, CITROEN, CHEVROET, DAEWOO, FIAT, FORD, HONDA, HYUNDAI, KIA, MAZDA, NISSAN, OPEL, PEUGEOT, RENAULT, SEAT, SKODA, VW alkatrészek! Szinte minden autóhoz alkatrészek elérhető áron..

  maticar-alkatreszek.hupont.hu

  41. Képek, viccek és leírások az állatokról!

  ► Itt megnézheted az állatokról készült képeket és rövid leírásokat, állatos vicceket!

  animalfun.hupont.hu

  42. Babamérlegek,bababoltolcso.hu

  ► Olcsó babamérlegek vásárlása a webáruházba és bababoltunkban.

  babamerlegek.hupont.hu

  43. Eszterlánc Kreatív Hobby üzlet / Pécs

  ► Nem csak a "kézügyeseké" a világ, aki ügyes az rajzol vagy fest....a többiek hozzánk jönnek:) ! Pécs, JÓKAI Mór U. 6.

  devaimarti.hupont.hu

  44. Burkolás-gipszkartonozás

  ► Építőipari kivitelező hideg-meleg burkolást, gipszkartonozást, festést vállal Budapesten és környezetében. A helyszíni felmérés után korrekt árajánlat! Norius Holding Kft.

  burkolas-festes-gipszk.hupont.hu

  45. Lámpa alkatrész,üvegbura,lámpabura,paraszt bura,csilláralkatrész,csillár

  ► Petróleum lámpa alkatrész,üvegbura lámpabura.Elérhetőség:Mobil:0620/416-1273,E-mail:uvegbura28@gmail.com

  lampaalkatreszek.hupont.hu

  46. Szedd magad

  ► Gyümölcsök: cseresznye, meggy, kajszibarack, feketeribizli, sárgabarack, ŐSZIBARACK, szilva, alma, körte, bodza, dió. Gyümölcsös a Dunakanyarban Szobon, Budapesttől 50 km-re.

  szeddmagad.hupont.hu

  47. Etetőszék,etetőszékek,fa etetőszék,etetőszék olcsón,Pierre Cardin etetőszék

  ► Etetőszék,etetőszékek,fa etetőszék,etetőszék olcsón,etetőszék fa,etetőszék eladó,baba etetőszék,akciós etetőszék,etetőszék akció,Giraffe Club etetőszék,Baby Design etetőszék,Top Rider etetőszék,Pierre Cardin etetőszék,hordozható etetőszék

  etetoszek.hupont.hu

  48. Bababolt,Bababoltok,Etetőszék,Babakocsi,Kiságy,

  ► Bababolt,Minden ami a babának és a mamának kell.Minőségi áruk olcsón.www.bababoltolcso.hu

  bababoltok.hupont.hu

  49. NAGY ANYÁINK HÁZIPATIKÁLYA ÉS A RÁKRÓL

  ► TERMÉSZETES SZÉPÍTŐ SZEREK,,ÉS RÉGI HAGYOMÁNYOS NÉPI GYOGYÁSZAT

  tepesztalatok.hupont.hu

  50. NAPCSILLAG

  ► ELÉRHETŐSÉG: pales17@freemail.hu TOVÁBBI OLDALAIM: http://hajnalhasadas.hupont.hu/, http://hatodiknapon.hupont.hu/, http://csillagszeme.hupont.hu, http://csillag-szeme.hupont.hu, http://o-megacsillag.hupont.hu/, http://palesnapes.hupont.hu/

  napcsillag.hupont.hu

  51. Naked Light

  ► Az idézet kifejezi az összes érzésed.Néha sírásra ,néha nevetésre késztet.

  sajatidezetek.hupont.hu

  52. Hímessy Áron

  ► zeneszerző honlapja

  himessyaron.hupont.hu

  53. Babaágy,kombi babaágy,átalakítható ágy,ifjúsági ágy,ágyneműtartós kiságy

  ► Minőségi babaágyak,olcsón kicsi kortól egészen ifjúsági korig.www.bababoltolcso.hu

  babaagy.hupont.hu

  54. HÁRMASHATÁRHEGYI SPORTREPÜLÉSÉRT ALAPÍTVÁNY

  ► A sportrepülők és egyesületeik érdekvédelmi szervezete. Közhasznú szervezet. Alapítva 1990-ben.

  harmashatarhegy.hupont.hu

  55. Villanyszerelés Javítás Kecskemét 06/30/9388145

  ► Családi házak,lakások,üzletek villanyszerelése régi hálózatfelújítása

  csovill.hupont.hu

  56. ANTENNABOLT-WEBÁRUHÁZ A BP 1174.BOCSKAI U 29.

  ► TEL:0612570573,+36309847295 MINDIGTV,FÖLDI ANTENNA, MŰHOLDVEVŐ,KAMION ANTENNABOLT.

  sat.hupont.hu

  57. Kókuszmatrac,kókuszmatracok,kókusz matracok,matrac,sensillo,latex

  ► Kókuszmatracok standard és egyedi méretben is.www.bababoltolcso.hu

  kokuszmatrac.hupont.hu

  58. Babadiszkont,babakocsi diszkont,baba járóka,baba diszkont,babakocsi akciók!

  ► Babadiszkont,Bababolt olcsó,webáruház és bolt.Minden ami a babának és a mamának kell megtalálható.www.bababoltolcso.hu

  babadiszkont.hupont.hu

  59. : HASZNÁLT AUTÓ FELVÁSÁRLÁS HÉTVÉGÉN IS BP ÉS PEST MEGYÉBE! 06 30 968 8430

  ► HASZNÁLTAUTÓ FELVÁSÁRLÁS ,TELJESKÖRŰ ŰGYINTÉZÉS - AZONNAL KÉSZPÉNZÉRT

  hasznaltautobakta.hupont.hu

  60. Futóbiciklik, futóbicikli, spartan futóbicikli, akciós futóbiciklik, fa fut

  ► Futóbiciklik, futóbicikli, spartan futóbicikli, akciós futóbiciklik, fa futóbiciklik, olcsó futóbicikli, osztrák futóbiciklik, német futóbicikli, felfújható futóbiciklik, pedál nélküli futóbiciklik diszkont,

  futobiciklik.hupont.hu

  61. Tanulj velem könnyen németül!

  ► Oldalamat azoknak ajánlom akik el szeretnék sajátítani a német nyelv alapjait. könnyen, egyszerűen,gyorsan.

  konnyennemetul.hupont.hu

  62. Pihenőszék,baba pihenőszék,hintás pihenőszék,pihenőszék játék,hordozható,

  ► Pihenőszék,Hintaszék.Újszülött kortól használható.www.bababoltolcso.hu

  pihenoszek.hupont.hu

  63. Caretero utazóágy, caretero etetőszék, caretero autósülés, hordozó, babaágy

  ► Caretero Utazóágy,autósülés,gyermeke biztonságáért.www.bababoltolcso.hu

  caretero.hupont.hu

  64. Gyerek bicikli és kerékpár, gyerek bicikli, Lofty gyerek biciklik, olcsón!

  ► Gyerekbiciklik olcsón.www.bababoltolcso.hu

  gyerekbicikli.hupont.hu

  65. Szoptatás, mellszívó, Szoptatás Medela mellszívó, Szoptatás Avent mellszívó

  ► Elengedhetetlen eszköz a mellszívó,hiszen az anyatej a legfontosabb táplálék a baba számára.

  szoptatas.hupont.hu

  66. Tanulóbicikli, tanulóbiciklik, spartan tanulóbicikli, futókerékpár, hauck

  ► Tanuló biciklik,olcsón.www.bababoltolcso.hu

  tanulobiciklik.hupont.hu

  67. Idézetek :)

  ► 2o1o. o9. o1. *Az, hogy túlteszed magad rajta, nem jelenti azt, hogy elfelejted, nem jelenti azt, hogy hűtlen leszel az érzéseidhez, csak annyit jelent, hogy tűrhető szintre csökkented a fájdalmad, egy olyan szintre, ami nem tesz tönkre..!

  sbgurl.hupont.hu

  68. Gyermeksarok

  ► Gyerekeknek mindenféle jó dolog!

  gyermeksarok.hupont.hu

  69. SIK BÉLA RÁDIÓ GYŰJTEMÉNYÉNEK BEMUTATÁSA

  ► RÁDIÓMÚZEUM RADIOMUSEUM

  sikbela-radio.hupont.hu

  70. Szoptatós Párna Olcsó

  ► szoptatós párna olcsó, olcsó szoptatós párna, szopi párna, szopi párna olcsó, szoptatóspárna olcsó, szopipárna olcsó, csacskaló, szoptatós csacsi, doggo donkey

  szoptatosparnaolcso.hupont.hu

  71. KÜLSŐ - BELSŐ AJTÓKILINCSEK ÉS FOGANTYÚK AKCIÓS ÁRON MISKOLCON...

  ► Audi, BMW, Chevrolet, Citroen, Dacia, Daewoo, Fiat, Ford, Honda, Hyundai, Isuzu, Iveco, Kia, Lancia, Mazda, Mercedes, Mitsubishi, Nissan, Opel, Peugeot, Renault, Saab, Seat, Skoda, Suzuki, Toyota, Volvo, VW minden, autótípushoz és márkához!!!

  ajtokilincs-kulso-belso.hupont.hu

  72. SZÁSZPA HORGÁSZTÓ

  ► Igényes környezetben horgászhat nagy halakra!!!

  szaszpahorgaszto.hupont.hu

  73. Selena és minden más!:D

  ► Hírek,tesztek,játékok és sok más!

  selenaandminden.hupont.hu

  74. Olcsó termőföld szállítás

  ► Akár 1 m3, olcsó termőföld szállítás Budapesten és környékén 06 30 90 30 300!

  termofoldszallitasa.hupont.hu

  75. Babajáték, olcsó babajáték, csörgő babajáték, akciós babajáték, zenélő baba

  ► Babajáték, olcsó babajáték, csörgő babajáték, akciós babajáték, zenélő babajáték, pihenőszék babajáték, babahinta babajáték, műanyag, plüss babajáték, tornáztató babajáték, kocsicsörgő babajáték, fejlesztő babajáték, járássegítő, játszószőnyeg

  babajatek.hupont.hu

   

  Weblap látogatottság számláló:

  Mai: 74
  Tegnapi: 99
  Heti: 431
  Havi: 1 577
  Össz.: 238 516

  Látogatottság növelés
  Oldal: Hírek III.
  Balos - © 2008 - 2018 - balos.hupont.hu

  A weblap a HuPont.hu weblapszerkesztő használatával született. Tessék, itt egy weblapszerkesztő.

  Adatvédelmi Nyilatkozat

  A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


  ▲   Itt: popper péter orbán viktorról - Vatera.hu
  X

  A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »