Balos

Baloldali értékeket képviselö honlap

http://www.alsoorsi-hirhatar.hu/hirek/megdobbento-orban-viktor-es-a-fidesz-vezetoinek-patologiajabol

Megdöbbentő: Orbán Viktor és a Fidesz vezetőinek patológiájából
2013-05-16 14:38:19
Megdöbbentő: Orbán Viktor és a Fidesz vezetőinek patológiájából

Megdöbbentő: Orbán Viktor és a Fidesz vezetőinek patológiájából

Meg fognak lepődni azon az eddig soha, sehol nem látott patológiai elemzésen, amivel azok szembesülnek, akik végigolvassák az alábbiakat. Bár hirtelen és egy csapásra kelt, mégis: egyértelműen egyedülálló...

Orbán Viktor esetében, 2010-től kezdve a személyiség olyan radikális és olyan gyors inflációját és hanyatlását láthattuk, amire nem tudunk magyarországi példát legalább a XX. század ötvenes évei óta. A hajdani, klasszikus pszichopata Orbán Viktor az első Orbán-kormányt (1998-2002) és az azt követő 8 esztendős ellenzékbe kényszerülést követően, 2010-ben bekövetkezett második kormányra kerülésével a magyar történelemben akár példa nélkül álló módon gyors és súlyos hanyatláson ment keresztül. A rendkívül látványos és roppant kóros pszichopátiás személyiségzavar és szociopátia - ami Orbán Viktor miniszterelnököt ilyen szélsőségesen és egész Magyarországot egy már kvázi egzisztenciális csődbe döntötte - magával rántotta mintegy az egész kormányát is. Az egyetlen, aki a legtovább és a leginkább tartotta magát, Martonyi János külügyminiszter volt, aki teljesen kilógott abból a voltaképp egyarcúra degradált magyar kormányból, ami Orbán Viktor hanyatlásával mindenkit magával rántott.

Orbán Viktor, ahogyan a vele inflálódott kormánytársai - így például Navracsics Tibor közigazgatási és igazságügyi miniszter, valamint miniszterelnök-helyettes - az antiszociális personopathia (antisocial personality disorder), a pszichopátia és a szociopátia tipikus esetei. Kövér László, a Fidesz országgyűlési elnöke, valamint Rogán Antal, a Fidesz országgyűlési frakciójának vezetője, egyúttal Budapest V. kerületének polgármestere mellett külön érdemes beszélni (alább olvasható) a szakirodalom számára eleve és a kezdet kezdetétől klasszikus és példaértékű esetről, Pintér Sándor belügyminiszterről és polgári titkosszolgálati miniszterről, aki önmagában is tankönyvbe illő példa és máris egyetemi tanulmány lehetne, hiszen életben lévő, mindenki orra előtt álló, rendkívül markánsan képviselt pszichopata személyiségről és karrierről van szó.

Tárgyalás

De mi is a szociopátia, aminek kórtünetei ismertetésével egymással halmazban ismerhetünk rá Orbán Viktorra, Pintér Sándorra, Kövér Lászlóra, Rogán Antalra, Lázár Jánosra, Navracsics Tiborra, Kósa Lajos debreceni polgármesterre egyaránt, ugyanis némi-némi eltéréssel mindegyikükre meghatározó az alábbi tünetegyüttes.

A hajléktalanok, a rokkantak, a betegek, a cigányok és a társadalom széles rétegeinek kriminalizálása, megbélyegzése, okolása, hibáztatása, üldözése, jogfosztása mind-mind a rendkívül súlyos és előre haladt szociopátiás személyiségszerkezet és a disszociális személyiségzavar kétségtelen bizonyítékai. A szociális beállítottság és a szociális társadalmi értékrend hiánya, a szociális értékek felrúgása tipikus tünetei a szociopátiás betegségnek. Orbán Viktor és köre - és vegyük ehhez a kilakoltatásokat és azok lekommunikálását is - a szociopata és súlyosan pszichopata egyének kóros személyiségfejlődésének eredményeképpen a társadalom többi tagja ellen közömbösek, nemtörődömök, gátlástalanok, kritikátlanok és nyersen, durván, közönségesen és agresszíven rosszindulatúak. Empátiájuk, mások gondjaiba, problémáiba való beleélési képességük alacsony és nem is akarnak ilyen érzelmeket és empátiát. A törvényeket és az Emberiség örökölt és programozott belső, erkölcsi értékrendjét nem csak morális funkcionális analfabetizmusból, hanem szándékosan is megszegik, legázolják és felrúgják.

A szociopátiás, beteg személyiség miatt a mások és a lakosság iránti felelősségérzet radikális hiányát, a felelősségvállalás rendkívül erőteljes megtagadását, saját bűneikért, bűntetteikért és cselekményeikért mindig mások - a magyar társadalom, továbbá a világ bármely vagy összes állama és vezetése, valamint felügyelő szerveinek - okolását és hibáztatását tapasztaljuk. A pszichopata ugyanis gyűlöli, ha tetteiért felelősséget kell vállalnia, gyűlöli az önkritikát, s mivel perdöntően egocentrikus és narcisztikus - aki mindenek felett és az elfogadott társadalmi normákkal szemben szereti önmagát a legjobban -, ezért minden tettéért és minden sikertelenségéért is másokat okol. A pszichopata egója nem engedi meg, ami az egészségesebb ember számára természetes, hogy hibáinak és rossz döntéseinek vagy hirtelen, meggondolatlanul feltört indulatainak legalább egy részét beismerje. Ahogyan azt Orbán Viktornál és társainál láthatjuk, hibáikból nem tanulnak és ami politikai, hatalmi és nagyhatalmi, valamint társadalmi összeütközésük ebből az összeférhetetlenségből adódik, azért is mindig másokat okolnak. Bűnös ezért számukra a társadalom, bűnösek a szegények, a rokkantak, a hajléktalanok, a magyar és külföldi emberjogvédő csoportok és szervezetek, a demokratikus és nemzetközi emberjogi ellenőrző szervek, állami hivatalok és szövetségek, bűnös bárki és bármi, egészen az Istenig, de ők tulajdonképpen sosem, mert a beismerés csökkenti önmaguk előtt önnön roppant hatalmas egójukat és patológiásan elfajult büszkeségüket és attól félnek, hogy mások szemében csökkennek vagy kevesebbekké válnak.

Ahogy azt az orbáni szociopátás pszichopátiánál láthatjuk, klasszikus patológiás tünetömlesztésekről van szó. Ugyancsak klasszikus pszichopátiás összetevő, hogy Orbán Viktor és köre társadalomgyűlölő és lakosságüldöző intézkedései minden erkölcsileg nem debilis számára vállalhatatlanok, ugyanakkor azzal, hogy Orbán Viktor, Rogán Antal, Tarlós István és a többi Fideszes ezeket elköveti, kizárólag önmagát minősíti. Ez is klasszikusan markáns szociopátiás tünet. A pszichopaták ama sajátossága ez, akik saját tetteikkel saját magukat minősítik, miközben másokat próbálnak degradálni.

Ugyanakkor azt is láthatjuk, ami szintén markáns pszichopátiát mutat, hogy tetteik nem csak anarchikusak (a pszichopata ugyanis a káosz és a szándékos törvényi instabilitás és törvénytelenség embere), de kifejezetten úgy tűnnek fel, mintha anarchikus tetteik és törvénykezésük spontán törne fel, minden látható vagy értelmezhető előzmény nélkül, mint amikor annak mozgató rugója a spontán, primitív, erőszakosan feltörő agresszív ösztön és/vagy a tudathasadásos elmebetegségből fakadó szkizofréniás téboly. A világsajtó hiába próbál tetteikben, szavaikban, napi kommunikációikban, döntéseikben és törvénykezéseik sűrű áradatában józan észt keresni, nem talál, mert annyira spontán, kiszámíthatatlan, ingatag, instabil és megbízhatatlan az a pszichopata és szociopata személyiség, amelyik ezeket megcselekszi és létrehozza.

A pszichopata számító, egoista, mások élete és az Emberiség sorsa ellen felelőtlen és a minimum, hogy közömbös. Politikai karrierjét részben azzal éri el, hogy mindig a saját érdekeit nézi, önös céljaiért bárkin és bármin gátlástalanul és kritikátlanul átgázol, és ehhez érzelmi sekélyességénél fogva képes tartós színészkedésre és gátlástalan hazudozásra. A pszichopata megbízhatatlan, aki önmaga pozíciójáért, pénzéért vagy puszta sértett egójáért bármikor alakoskodik és hazudik, ennek következményei pedig hidegen hagyják. Sem az adott ország, sem az Emberiség sorsa nem akadályozza abban, hogy önmaga kedvére és egoista céljaiért élje a mindennapokat, amit akkor is ekképpen tesz, ha tudja, hogy ezért az egész Emberiségnek kell megfizetnie, általában pedig akkor is így tesz, ha tudja, hogy az egész Emberiség pusztulását vagy kiirtását okozná.

A korábbi orbáni pszichopátiát - amely sokkal kevésbé kereste és találta meg a konfliktusokat - 2010-től felváltotta a rendkívül kóros személyiségszerkezetből és alacsonyrendű motivációkkal halmozott, roppant primitív indulati és ösztönéletből fakadó konfliktushalmozás, amely az egész társadalommal és - jelenleg néhány hasonlóan szociopata elnöki rezsimet kivéve - az Emberiség szinte összes országával szemben realizált.

A notóriusan hazudozó és megbízhatatlan karakter látványos tünetei azok, amik a korábbi kormányoknál és az 1990-t megelőző szocializmus évtizedei alatt mintegy egyáltalán nem léteztek: vagyis amit nap, mint nap láthatunk, hogy Orbán Viktor és emberei teljesen gátlástalanul hazudnak a világsajtó, valamint a világ kormányai előtt, majd gyakran kevesebb, mint néhány órával később az általuk előadottak abszolút ellenkezőjét, mégpedig pszichopátiás indulati dominanciával kommunikálják a magyar sajtóban és a magyarországi nyilvánosság előtt. Az egészen súlyosan hazudozó gátlástalan bűnözők ama életstílusa ez, akik akkor is hazudnak, ha nyilvánvaló, hogy mind a kormányok, mind a lakosság előtt azonnal lebuknak.

Anyám a Kádár-rendszertől kezdve állami katonai pszichiátrián dolgozott évtizedeken át, mellette ülve nőttem fel, így nap nap után belülről láttam, hogyan vettek részt katonák, rendőrök és civilek ellen tömegével elkövetett politikai bűntettekben és állami gyilkossági szervezkedésekben 1990 előtt és után, ugyanazzal az állománnyal, a hajdani elkövetők kapitalista rendszerben elkövetett kinevezésével és új kormányok alatt foglalkoztatásával. De eme mértéktelenül egoista és bűnöző környezetben is feltűnést keltettek azok az Orbán óta mintegy alapnormává emelt kritikátlan hazudozások, amiket a legrosszabb minőségű bűnözők követtek el. Őszinte nevetségére jártak az orvosok és a személyzet azon legrosszabb bűnözők stílusára, akik Orbán Viktorhoz és társaihoz hasonlóan még akkor is másik nevet mondtak a saját nevük és anyjuk neve helyett, amikor az orvos vagy adminisztrátor az orruk előtt, a saját kezében tartva a bűnözők személyi igazolványát, kérdezte tőlük nevüket és anyjuk nevét. Hiába volt az életvitelszerűen hazudozó állami bűnözők számára is evidens, ahogyan bárki más számára, hogy a hazugság fölösleges, hiszen azonnal lebuknak, ezen pszichopata bűnözők is Orbán Viktor és társai mai gyakorlatával összhangban akkor is, de akkor is tovább hazudoztak! Ahogyan a súlyos pszichopatákra jellemző, nem csak össze-vissza hazudoztak a legegyszerűbb tények ellenében is, de ezzel természetesen úgy tették ezt, hogy saját magukat égették le és saját magukat minősítették mindenki más előtt! Még a leghitványabb és leggerinctelenebb állami bűnözők is csodájukra jártak! Ez egy nagyon fontos sajátossága az extrém súlyos pszichopátiának! És ez ma már a norma!

A pszichopatákra gyakran jellemző ellenségkeresés és konfliktusgyártás Orbánék esetében ugyancsak rettentő markáns. A súlyos pszichopata nem szeret békében élni, mert torz lelke visszatérő éhségét érzi a konfliktus, az összeütközés, a gyűlölködés, a háborúskodás szításának, ezért Orbán Viktor és köre is egyszerre visel hadat a társadalom és az Emberiség szinte összes országa ellen. A pszichopatának kellenek az ellenségek.

A pszichopátia - így Orbán Viktor esetében is keresendők és megtalálhatók ezek -, az érzelmi traumák sokasága - amelyek egyébként nagyban erednek Orbán Viktor által önmagáról az Interneten olvasott és látott kommunikációkból - agresszív válaszreakciókat, a lakosság és a világ elleni állandó bosszúszomjat, agresszivitást, primitív reakciókat és primitív késztetéseket, szűnhetetlen megtorlásvágyat és dühödt, egészen extrém súlyos patológiás tetteket és bűntetteket eredményeznek, kihozva belőle az egyébként is meglévő és előtörni vágyott nyers, bűnöző alkatú, paranoid és paranoiás, minimum, hogy schizoid pszichopátiát.

A pszichopata kapcsolatait a kóros indulati és ösztönélet, valamint az individuum egomániás céljai határozzák meg. Ezért - mivel alapvetően diktatórikus és despotikus - a nyugati, sokkal demokratikusabb, a társadalom iránt sokkal szervezettebb, erősebb és strukturáltabb berendezkedéssel állandó konfliktusban van, de a hozzá hasonló diktatórikus és despotikus országokkal és elnöki diktatúrákkal - amilyenek a vaskezű és nyíltan tömeggyilkos arab diktatúrák - ideig-óráig, az első indulati löketig vagy más természetű harántimpulzusig képes valamekkora együttműködésre. A pszichopata szövetségkötéseit tehát perdöntően a primitív és önös célok, valamint az ezzel elegy kóros indulati élet és beteg ösztönreakciók határozzák meg.

A pszichopátia korábbi, önző célú orbáni simulékonyságát és megnyerő, megtévesztő, csaló modorát felváltotta az indulati pszichopatákra jellemző súlyos önkontroll-vesztés. Orbániáda ma már nem képes tartósan szimulálni, inkább bármikor nekiront bárkinek és bárminek, csak hogy primitív ösztönkésztetéseit és kóros indulati életét kiélje. A szociopata orbáni vezetésben a lelkiismeret egészen súlyos hiánya párosul az egó rendkívül könnyen frusztrálhatóságával. Orbán Viktor és környezete egészen radikális paranoiás pszichopátiája mindent támadásként értékel és agresszív, kritikátlan védekezésre sarkallja, amiben úgy érzi, mindenek felett álló hatalmas egója bárki előtt vagy önmaga előtt esetleg sérülhet, és bármennyi további konfliktust is bevállal, mert egyéb természetű frusztrációi miatt is másokat kell okolnia és másokon kell kitöltenie primitív bosszúszomját. A szociopata számára minden és mindenki eszköz és fogyóeszköz, mégpedig a pénz, a pozíció, máskor pedig a szexuális ingerek kiélése érdekében.

Két bekezdés Navracsics Tiborról és Lázár Jánosról

Csak zárójelben jegyezzük meg, hogy Navracsics Tibornál például különösen magas a homoszexuális és a pedofil komponens; a pedofil komponens nem csak a fiúk, hanem a kislányok irányában is. Orbán Viktor miniszterelnök-helyettese és igazságügy-minisztere rendkívül gyenge, befolyásolható jellem, akinek gyurmaként formálható gerinctelenségét könnyű volt Orbán Viktor akaraturalma alatt ilyen szélsőségesen degradálni. Az alapvetően feminin, nőies Navaracsics Tibor akaratát vesztett, de még inkább degradált és szeszélyes érzelmi-indulati, infantilis jegyekkel halmozott hiszteroid pszichopata bűnözővé vált, csakhogy alárendelhesse magát urának és rabszolgatartójának, Orbán Viktornak, akinek akarata alatt eredeti mentalitását és személyiségét feladta, elvesztette. Ugyanakkor a devalvált és degradált személyiség Orbán Viktor számára sem stabil pont, mert ami stabilizálódott Navracsics Tiborban, az a kiszámíthatatlan, lobbanékonyságra, konfrontációra és bosszúra erősen hajlamos patológiás jellem. Navracsics Tibor esetében láthatjuk, ahogyan a lelkiismeret maradványai mintegy már csak abban manifesztálódnak, hogy bármi irányú (pozíció, pénz, megtorlás stb.), alacsonyrendű és rosszindulatú késztetéseivel - mások által - szembesítve gyakran még zavarba jön, de mindenképpen eltökélten és megszállott patológiás elszántsággal, össze-vissza hazudozva akkor is végrehajtja az orbáni és elmeuralmi kontroll állati emberré silányított primitív programját.

Ha már kitértünk egy példára, térjünk ki egy másikra is: például Lázár János, az orbáni Miniszterelnökséget vezető államtitkár esetében a pszichopatákra tipikusan meghatározott diplomatikus mosoly mögött rejtőző teljesen megbízhatatlan, az őszinteség radikális hiányában tespedő, teljesen szavahihetetlen, állandóan manipulatív, szélsőségesen egoista érdekembert, számító és hazug pszichopatát láthatjuk, akinek a pszichopatáknál meghatározott intelligens és ravasz, képmutató személyiségből eredő alakoskodása és hazudozása voltaképpen csak az intellektuálisan alacsonyan kvalifikált személyeket képesek akár rövid időn át megtéveszteni.

Egyébként a szociopatát meghatározza a megbánás, a lelkifurdalás és a bűnbánat hiánya, miközben minél szociopatább egy karakter, általában annál inkább jellemzi a morális debilitás is, amikor az erkölcsi ítélőképesség is szélsőségesen hiányos. Ugyanakkor amíg a pszichopata betegsége el nem hatalmasodik, kórja a skizofréniával kellően nem keveredik vagy tudathasadásos elmebetegséggé nem fajul, addig gyakran említhetjük az átlagosnál magasabb értelmi szintet, ami a pszichopatát külön veszélyessé teszi, hiszen - mint azt a politikusoknál láthatjuk - sokkal inkább eléri célját, míg az együgyű nép primitív csordaösztönével követi a hozzá képest magas intellektusú, jól öltözött, simulékony és megnyerő modorú, számító, ravasz és mindannyiukat kihasználó egomániás és bűnöző karaktert. Az ilyen pszichopaták a lakosság bárgyúsága, butasága, képzetlensége, megtéveszthetősége, valamint együgyű gyanútlansága és jóhiszeműsége miatt sikeresek és kerülnek az ország élére.

Kövér László és Rogán Antal patológiájáról

A rendkívül súlyos pszichopátia látványosan megjelenő halmazait illetően külön érdemes kiemelni Rogán Antal és Kövér László párhuzamát, akik bár messze nem olyan betegségtünetekkel, mint a hozzájuk képest csendes Pintér Sándor, ugyanakkor már politikai életük korai szakaszától kezdve markánsan deklarálták a pszichopátiás és a szociopátiás személyiséget és az abban rejlő, megfelelő körülmények mellett a társadalomra már halmozott veszélyt jelentő konstellációját. Kövér László és Rogán Antal vonatkozásában kiemelkedő a hiszteroid pszichopátia, a pszichopata karakter minden, a diagnózis felállításához szükséges tulajdonságával. Frusztrációs toleranciájuk alacsony; mindig is könnyen ingerelhetők, kritikátlanok, érzelmileg kíméletlenek, triviálisak és közönségesek voltak, akik primitív belső késztetéseiket és embertársaik, valamint a társadalom elleni utálatukat igyekeztek mindinkább és azonnal kiélni. Náluk is azonnal megleljük a pszichopatákra jellemző ama önimádatot, ahol az első az én és az önös, egoista érdek, és ahol minden következtetés az énből indul ki. A nem csak a képmutatásból, hanem a ténylegesség szintjén is rendkívül rossz értékítélő képességet pedig - kettejük közül - Kövér Lászlónál tapasztaljuk, akinek értékítéletei rendkívül megbízhatatlanok, szakértelem szempontjából a személyiség radikálisan megbízhatatlan és elfogult, aki nagyon gyakran egyáltalán nincs tisztában azzal, hogy következtetései tévesek, elfogadhatatlanok és semmiféle logikai és erkölcsi szintet nem érnek el. Kövér Lászlóval szemben Rogán Antal sokkal gyakrabban foglal el illogikus és elfogadhatatlan álláspontot úgy, hogy tökéletesen tisztában van vele, hogy alakoskodik és hazudozik.


Az efféle pszichopaták - különösen Kövér László esete példázza ezt - ama hasonló jegyeket mutatnak, amiket a kutyáknál látunk: személyiségükben nem a racionalitás, hanem a radikális érzelmi elfogultság domináns, aminek frusztrálása esetén az alacsonyrendű ösztönök válaszreakciói jelennek meg - elnyomva a megmaradt értelmes és logikus következtetések zömét is -, s mivel súlyos pszichopatákról van szó, akik ezen belül kimerítik a hiszteroid pszichopata személyiségzavart is, ezért ezek az alacsonyrendű, primitív, ősinek nevezett ösztönök elő is törnek, nem hagyva utat a felsőbbrendű törekvéseknek. Az ilyen személyiségekben - különösen Kövér Lászlót illetően - általában nem is tudatosodik az ostoba és primitív válaszreakció ténye, és ez a kritikátlanság, a valós helyzet fordított értelmezése csak súlyosabb pszichopátiás perszonopátiát deklarál. Náluk is azonnal megleljük a radikálisan elfogult karakter ama komponenseit, ami a pszichopatákra en bloc jellemző: tehát az énközpontúság, az önzés, az egoizmus, ahol a személyiség egocentricitása minden külső és belső történést és lényegében a dologi tartalmak zömét kizárólag, máskor mindenek felett önmagához köti, önmagához viszonyítja, hogy őt az miként érinti, érintheti, neki az mennyit prosperálhat anyagilag, egzisztenciálisan, hírnevét, látszólagos becsületét és a többit illetően. A pszichopátiának a Kövér Lászlónál látható tünetegyüttese abban a tekintetben súlyosabb a többi Fideszes vezetőhöz képest, hogy a pszichopatákra gyakran jellemző rideg számítás helyét sokkal-sokkal gyakrabban elnyomja a hiszteroid pszichopátiából fakadó, indulati és ösztöndomináns, az egyént ebből a szempontból (is) különösen elfogulttá tevő primitív reakció. Az ilyen személyek ezért különösen megbízhatatlanok; szavaikra, következtetéseikre, hitelükre vajmi keveset lehet adni. Elemzések készítésére, stratégiai tervek kidolgozására vagy bármilyen, hideg számítást és racionalitást igénylő feladatok ellátására alkalmatlanok.

Pintér Sándor patológiájából

Nem csak a Fideszen belül, de az egész teljes magyar politikában kétségtelenül a legmarkánsabb pszichopátiás, antiszociális és szociopata jegyeket már a kezdet kezdetén Pintér Sándor halmozta leginkább. Róla abszolút evidens és egyértelmű, hogy DNS-ében perdöntő és meghatározó a rendkívül súlyosan és roppant korán kialakult pszichopátiás dominancia, ugyanakkor vizsgálni kellene, milyen családi környezet és milyen frusztrációk és traumák okozták ezt a rendkívül súlyos és roppant kóros szociopátiás, kifejezetten tömeggyilkos alkatú személyiséget.

Pintér Sándor minden valószínűség szerint már kisgyermekkorában súlyos pszichopata volt és akkor sem lett volna esélye gyógyulásra, ha kiskorától szakemberek kezelik. Miután pedig egy pszichopata személyiségszerkezet a serdülőkorba lép, pláne, miután azt elhagyta, a gyógyulás esélye megközelítőleg nulla.

Pintér Sándor a sikeres pszichopaták és egyáltalán a pszichopátia egyik klasszikus fajtájának a tankönyvbe illő mintapéldánya. Amikor Orbán Viktor még csak kezdett alámerülni a politikában, Pintér Sándor már mélyen bevésődött módon, halmozottan bűnöző alkatú pszichopata és gátlástalan szociopata volt.

Önuralma - amivel a pszichopata a kívülállók előtt próbálja magát kedvező színben feltüntetni - már évtizedekkel ezelőtt is átlag felettien kvalifikált volt. Rideg, számító, céltudatos, aki stratégiai tervezésre és tervei végrehajtására sokkal inkább képes, mint az instabil emóciókkal és érzelmi-indulati hiszterizációval sújtott Orbán Viktor. Pintér Sándor sima - amikor nem támad -, kellemes modorú, behízelgő, megnyerő, tömeggyilkos karakter. Nem akarom Theodore Bundy-hoz (Ted Bundy) hasonlítani, mert a behízelgést és az emberek által elnyert szimpátiát illetően messze-messze nem olyan tehetséges, sőt, viszont Pintér Sándorról óhatatlanul eszünkbe juthatnak a klasszikus sorozatgyilkosok és tömeggyilkosok, akik jelentős része - különösen a sorozatgyilkosok - gyakran jó modorú, megnyerő, sikeres, magasan kvalifikált, a társadalomba látszólag beilleszkedő, magas egzisztenciájú karakterek, akik mesterei a manipulálásnak és megtévesztésnek. Pintér Sándor számító, rideg és általában kimért.

Pintér Sándor esetében a lelkiismeret és embertársai, valamint a társadalom iránti felelősség radikális hiányával találkozunk, ami nagyon jelentős és egészen súlyos morális debilitással társul. Az ilyen szociopata gyakran vagy többnyire nincs is tisztában alapvető erkölcsi fogalmakkal, noha időnként - ha egója, énvédő mechanizmusa rákényszeríti, az alkalom idejéig - képes felületes empátiára, tehát kivételes esetben képes felfogni egy adott dolog vagy halmaz erkölcsi létezését, ha valódi empátiára voltaképpen nem is képes. Az ilyen személyek agyát vizsgálva azt láthatjuk, hogy azok a képek és képsorok, amik a normális emberekben az adott agyi területeken jelentős elektromos aktivitást mutatnak, a Pintér Sándor típusú szociopatáknál ezen agyi területek fölöttébb életképtelenek és inaktívak. Az organikus defektusokkal, devianciákkal, kóros szervi elváltozásokkal bíró agy nem aktiválja azokat az elektromos impulzusokat, amik az egészséges szociális reakciókhoz szükségesek.

Pintér Sándor az embereket, az országot, a Földet és a világot tárgyakként kezeli, mindent attól függővé téve, mi szolgálja nem csak rövid, de hosszú távú anyagi és hatalmi érdekeit.

A disszimulációs, de főleg titkolózási, valamint titoktartási készsége kivételes. Szinte mindig színészkedik, szerepet játszik, manipulál és hazudik. Tehát itt is kitűnik, hogy klasszikus pszichopata. Adott szava megbízhatatlan és bármikor, bárkit eltehet láb alól, akihez szerinte biztonságosan hozzáfér és úgy látja, hogy önös céljai útjában áll. Sem Orbán Viktor, sem Csányi Sándor (az OTP Bank elnök-vezérigazgatója), sem alkalmazott rendőrvezetői és üzlettársai nincsenek tőle biztonságban. Ha anyagi vagy egyéb érdekét így látja biztosítani, bármelyikükön átgázol és bármelyiküket megöleti.

Pintér Sándornak nincsenek barátai, csak érdekkapcsolatai és bizonytalan kimenetelű érdekszövetségei. Élete legstabilabb pontja saját fizikai céljainak beteljesítése; ezen belül elsősorban az anyagi és hatalmi gyarapodás. Érzelmileg sivár, emocionális szintje és szexualitása a serdülőkornál megrekedt. Bűnözésre erősen hajlamos, az emberéletek pedig nem képviselnek számára értéket. Színészkedése, öncélú alkalmazkodása könnyen tetten érhető. Politikai és más karrierista pályán könnyen sikeres, aminek okai között fellelhetjük Pintér Sándor kolerikus karakterét, magas intelligenciáját, manipulatív és egoista, mindenkit tárgynak tekintő és eszközként használó beállítottságát stb. is.

 

Befejezés

 

Összegzés helyett egy tényt mindenképpen megállapíthatunk: ha ezen politikusok ellen bárki civil vagy nem civil állampolgár a törvényeknek megfelelően - minthogy a törvények lehetővé teszik -, az adott politikus lakóhelye szerint illetékes önkormányzatnál kezdeményezi a politikus pszichiátriai szakvizsgálatát és cselekvőképességet kizáró gondnokság alá helyezését, csak az a pszichiáter, aki önmagával együtt egész szakmáját szemétbe és kukába dobja, csak az olyan nem állapítja meg a fenti politikusok esetében legalább a súlyos pszichopátiás személyiségzavart. Márpedig aki bűnöző alkatú pszichopata vagy szociopata, az olyan abszolút alkalmatlan arra, hogy emberek fölött álljon, nemhogy egy egész állam fölött rendelkezzen!

 

Elemzés: Molnár F. Árpád (ELI), 2013.05.16., Budapest, Hungary.

Utoljára frissítve: 2013-05-17 09:28:50
Amíg az oldal tulajdonosa nem helyez el itt tartalmat, addig a mai napi leglátogatottabb oldalak listája jelenik meg!

KIEMELT, REKLÁMMENTES OLDALAK

1. Bevételnövelés a KKV szektorban - Kasza Tamás

► Miért nincs elég bevétel a kkv szektorban az értékesítésből? Kasza Tamás elmondja bevétel növelő tippjeit, amiket több, mint 400 kkv sikeresen használ már. Legyen ÖN a következő!

bevetelnoveles.hupont.hu

2. SÁTOR PAVILON SÖR PIACI ÁRUS HARMONIKA EASY UP SÁTOR!

► Pavilon sátraink Vízállóak, vízlepergetősek, belül gumis PVC UV szűrősek!

bankbiztositas.hupont.hu

3. TAKARÍTÓGÉP KÖLCSÖNZÉS BUDAPEST

► TAKARÍTÓGÉP KÖLCSÖNZÉS BUDAPEST. NINCS KAUCIÓ! INGYENES HÁZHOZSZÁLLÍTÁS BUDAPESTEN! KEDVEZŐ BÉRLETI DÍJ!

budapestigepkolcsonzo.hupont.hu

4. BOLTÍVES VENDÉGHÁZ-Sajógalgóc

► Jöjjön el Sajógalgócra egy VADREGÉNYES kis faluba, pihenni, túrázni. Kirándulási célpontnak ajánlom a közelben található Szilvásváradi Nemzeti Parkot, Aggteleki Cseppkő Barlangot, Edelényi kastélyt, Miskolc-Tapolcai Barlangfürdőt.

boltives-vendeghaz.hupont.hu

5. Biatorbágy eladó lakás | Lakás eladó Biatorbágy lakóparkban

► Biatorbágy Lakás Eladó | Új építésű szuper lakás 61 nm + 55nm saját kert

biatorbagy-elado-lakas.hupont.hu

6. Nyaralás a Balatonnál!

► Olcsó, de színvonalas szálláshely Fonyódon!

balatonnyaralas.hupont.hu

7. Samsara Masszázs Szalon

► Masszázs Balatonfüred

balatonfuredmasszazs.hupont.hu

8. Befogad-LAK Erdőkertesi Állatvédő ALAPÍTVÁNY

► HOGYAN MENTHETSZ MEG 100 KUTYÁT,CICÁT 40 PERC ALATT? IVARTALANÍTS! NEM VAGYUNK MENHELY! ELSŐDLEGES CÉLUNK AZ IVARTALANÍTÁS FONTOSSÁGÁNAK NÉPSZERŰSÍTÉSE, A HOZZÁNK KERÜLT GAZDÁTLAN ÁLLATOK REHABILITÁLÁSA, MEGFELELŐ GAZDI MEGTALÁLÁSA!

befogadlak.hupont.hu

9. Bútor, bútorfestés, gyermekbútor, konyhabútor, egyedi bútor, stb.

► Olcsó bútorlap, bútorasztalos - bútorkészítés, szekrény - modern asztalok, fafaragás, beépített bútor ára, használt faipari gépek.

butor-lap.hupont.hu

10. Bio vetőmagok saját kertemből

► Teremtés Könyve 1/29. „Nézzétek, nektek adok minden növényt az egész földön, amely magot terem és minden fát, amely magot rejtő gyümölcsöt érlel, hogy táplálékotok legyen".

biovetomag.hupont.hu

LEGLÁTOGATOTTABB OLDALAK (MAI).

HuPont hirdetési rendszer

1. Coinmoin BTC. How to earn bitcoin?

► Coinmoin BTC. How to earn bitcoin?

coinmoin.hupont.hu

2. MaTi-CaR ALKATRÉSZEK ELÉRHETŐ ÁRON MISKOLCON....

► Új, utángyártott, és gyári alkatrészek elérhető áron Miskolcon. Minden autótípushoz: ALFA/AUDI/BMW/CITROEN/CHEVROLET/DAEWOO/FIAT/FORD/HONDA/KIA/LANCIA/LEXUS/MAZDA/MITSUBISHI/NISSAN/PEUGEOT/RENAULT/SAAB/SEAT/SKODA/VW alkatrészek elérhető áron..

alkatreszekmindenautohoz.hupont.hu

3. ___ KÓTAJI KERÍTÉSGYÁRTÓ ___ MINDEN GYÁRI ÁRON !!!

► A DRÓTKERITÉS A LEGOLCSÓBB KERITÉS A VILÁGON. AMI SZÜKSÉGES HOZZÁ AZT NÁLUNK MEGTALÁLJA A-Z -ig. FÉM, ÉS BETON KERÍTÉSOSZLOPOK, HORGANYZOTT, ÉS ZÖLD DRÓTHÁLÓ, BETON LÁBAZATI ELEMEK, 3D-s KERÍTÉSPANELEK, ÉS KIEGÉSZITŐK.

kerites.hupont.hu

4. Ingatlanpiacról minden (elemzések, stratégiák, országosan és Budapestről)

► ingatlan, ingatlanvásárlás, ingatlaneladás, ingatlanpiaci elemzés, CSOK-os eladó budapesti ingatlanok, CSOK-os eladó Budapest környéki ingatlanok

ingatlanpiaci-elemzo.hupont.hu

5. MaTi-CaR Alkatrészek - AUTÓALKATRÉSZEK ELÉRHETŐ ÁRON MISKOLCON...

► Új, utángyártott alkatrészek kedvező áron Miskolcon. AUDI, BMW, CITROEN, CHEVROET, DAEWOO, FIAT, FORD, HONDA, HYUNDAI, KIA, MAZDA, NISSAN, OPEL, PEUGEOT, RENAULT, SEAT, SKODA, VW alkatrészek! Szinte minden autóhoz alkatrészek elérhető áron..

maticar-alkatreszek.hupont.hu

6. MaTi-CaR Alkatrész- Koreai és Japán autóalkatrészek elérhető áron Miskolcon

► Gyári-, utángyártott Koreai és Japán alkatrészek elérhető áron Miskolcon! CHEVROLET/DAEWOO/HONDA/HYUNDAI/ISUZU/INFINTI/KIA/MAZDA/MITSUBISHI/NISSAN/TOYOTA

japanautoalkatresz.hupont.hu

7. GLUTÉNMENTES ÖVEZET

► Hogyan fogyhatsz 50 felett gluténmentes diétával?

glutenmentesreceptek.hupont.hu

8. FRANCIA AUTÓALKATRÉSZEK - MaTi-CaR Alkatrészek elérhető áron Miskolcon....

► ÚJ, utángyártott Francia autóalkatrészek elérhető áron Miskolcon. CITROEN ALKATRÉSZEK-DACIA ALKATRÉSZEK-PEUGEOT ALKATRÉSZEK-RENAULT ALKATRÉSZEK-FRANCIA autókhoz alkatrészek elérhető áron..

francia-auto-alkatreszek.hupont.hu

9. OLASZ AUTÓALKATRÉSZEK - MaTi-CaR Alkatrészek elérhető áron Miskolcon...

► ALFA ROMEO - FIAT - LANCIA autóalkatrészek hihetetlen áron! Olasz autóalkatrészek akciósan!

olasz-auto-alkatreszek.hupont.hu

10. FŰTŐMOTOR-ELLENÁLLÁS-FŰTŐRADIÁTOR - MaTi-CaR Alkatrészek Miskolcon...

► Audi BMW Chevrolet Citroen Dacia Daewoo Fiat Ford Honda Hyundai Isuzu Iveco Kia Lanci Mazda Mercedes Mitsubishi Nissan Opel Peugeot Renault Saab Seat Skoda Suzuki Toyota Volvo VW fűtőmotor előtét ellenállás, fűtőradiátor, fűtőventillátor

futomotorelotetellenallas.hupont.hu

11. SZEMÉLYSZÁLLÍTÁS HÁZTÓL-HÁZIG NÉMETORSZÁGBA-AUSZTRIÁBA-SVÁJC ISZKIRI-TRAVEL

► HÉTFŐ-SZERDA-SZOMBAT NÉMETORSZÁG-AUSZTRIA-SVÁJC FELÉ!KEDD-CSÜTÖRTÖK-VASÁRNAP MAGYARORSZÁG FELÉ!Utazási igényeiket sms-ben vagy a 06-70-429-6227 telefonszámon tehetik meg.

velemutazz.hupont.hu

12. Három szóban el tudom mondani, mit tanultam az életről: mindig megy tovább.

► "A világ minden szépségéért sem akarnám elcserélni az egyéniségemet, még akkor sem, ha nincs benne semmi különös. Én én magam vagyok, és ez több annál, amit néhányan elmondhatnak magukról."

mindigvantovabb.hupont.hu

13. MOTORTARTÓ-, VÁLTÓTARTÓ BAK - MaTi-CaR Alkatrészek elérhető áron Miskolcon

► Motortartó bak és váltótartó bak Audi BMW Chevrolet Citroen Dacia Daewoo Fiat Ford Honda Hyundai Isuzu Iveco Kia Lanci Mazda Mercedes Mitsubishi Nissan Opel Peugeot Renault Saab Seat Skoda Suzuki Toyota Volvo VW minden autótípushoz és márkához!!!

motortarto-valtotartobak.hupont.hu

14. Karácsonyi Üdvözletek, Sms-ek, Versek, Dalok

► "Karácsony este dallam száll, Szívedbe hatol, s benne hál. Angyalok énekét hozza a szél: Szép Karácsonyt, boldogságot ígér." Minden Kedves látogatónak Békés, Boldog Karácsonyi Ünnepeket Kívánok!

karacsonyisms.hupont.hu

15. Angol nyelvkönyv - azoknak akik szeretnének IGAZÁN jól angolul!

► Sokszor belefogtál már az angol nyelv megtanulásába, de mindig elakadtál? Megvan a megoldás! Ez a nyelvkönyv meg tud tanítani angolul.

angol-nyelvkonyv.hupont.hu

16. KÜLSŐ - BELSŐ AJTÓKILINCSEK ÉS FOGANTYÚK AKCIÓS ÁRON MISKOLCON...

► Audi, BMW, Chevrolet, Citroen, Dacia, Daewoo, Fiat, Ford, Honda, Hyundai, Isuzu, Iveco, Kia, Lancia, Mazda, Mercedes, Mitsubishi, Nissan, Opel, Peugeot, Renault, Saab, Seat, Skoda, Suzuki, Toyota, Volvo, VW minden, autótípushoz és márkához!!!

ajtokilincs-kulso-belso.hupont.hu

17. Konyhabirodalom

► Egyszerűen, gyorsan, jót!

konyhabirodalom.hupont.hu

18. ZaZa Kutyaruha

► Kutyahidegben, kutyaruhában, tiszta marad, legalább a kabát alatt. Kutyaruhák egyedi méretre

zaza-kutyaruha.hupont.hu

19. KISBIG KIFŐZDE

► A magyar konyha és a világ ízei hagyományos kézműves technológiával valódi alapanyagokból!

kisbig.hupont.hu

20. MERCEDES alkatrészek elérhető áron a MaTi-CaR Alkatrészeknél Miskolcon

► Mercedes (A-, B-, C-, E-, G-, M-, S-,Citan,V-class, Sprinter, Vito) gyári- és utángyártott alkatrészek széles választéka

mercedes-alkatreszek.hupont.hu

21. VW ALKATRÉSZ MaTi-CaR - VOLKSWAGEN Alkatrészek elérhető áron Miskolcon..

► VW gyári, utángyártott autóalkatrészek (Amarok, Bora, Caddy, CC, Crafter, Derby, Eos, Fox, Golf, Jetta, Kaefer, LT , Lupo, Multivan, New Beetle, Passat, Phaeton, Polo, Scirocco, Sharan, Spacefox, Tiguan, Touareg, Touran, Transporter, Vento)

vw-alkatreszek.hupont.hu

22. TOYOTA ALKATRÉSZ MISKOLCON! TOYOTA ALKATRÉSZEK AKCIÓS ÁRON!

► Gyári-, utángyártott autóalkatrészek TOYOTA 4-RUNNER, AYGO, AVENSIS, AURIS, CAMRY, CARINA, CELICA, COROLLA, DYNA, HIACE, HILUX, IQ, LAND CRUISER, PICKUP, PREVIA, PRIUS, PREMIO, RAV4, STARLET, URBAN CRUISER, VERSO, YARIS típusokhoz akciós áron!

toyota-alkatreszek.hupont.hu

23. FOJTÓSZELEP-PILLANGÓSZELEP - MaTi-CaR Alkatrészek elérhető áron Miskolcon..

► Fojtószelepek Audi, BMW, Citroen, Chevrolet, Daewoo, Fiat, Ford, Honda, Hyundai, Kia, Mazda, Mercedes, Nissan, Peugeot, Renault, Saab, Seat, Toyota, VW és szinte minden autótípushoz elérhető áron..

fojtoszelep-fojtoszelepek.hupont.hu

24. ZEMPLÉNI TÁJAK CSODÁLATOS KÉPEI, IDÉZETEK,VERSEK,KÉPEK

► ZEMPLÉN,AHOL A CSEND KEZDŐDIK! "Bízd magad barátokra. De sose vedd a barátság kincsét magától értetődőnek". Stephanie Dowrick

elvonultan.hupont.hu

25. FELTŰNŐ ÉS EGYEDI NEMESACÉL ÉKSZEREK ÉS BIZSU ÉKSZEREK ALACSONY ÁRON !!!

► GYÖNYÖRŰ NEMESACÉL ÉKSZEREK ÉS EZÜST ÉKSZEREK NAGYKER ÁRON!!! AZ ELEGÁNS HÉTKÖZNAPI VISELETTŐL AZ EXTRÉM FELTŰNŐ ÉKSZEREKIG ITT MINDENT MEGTALÁL!!!

olcsonszepekszert.hupont.hu

26. BMW ALKATRÉSZ - MaTi-CaR Alkatrészek elérhető áron Miskolcon..

► BMW (1-es, 3-as, 5-ös, 6-os, 7-es, X, Z széria) gyári- és utángyártott alkatrészek széles választéka

bmw-alkatreszek.hupont.hu

27. GTA San Andreas

► Minden, amit tudni kell a GTA-ról! Kódok, módok, végigjátszás és egyebek! :)

gta-sandreas.hupont.hu

28. TURBÓCSŐ, TÖLTŐLEVEGŐ CSŐ - MaTi-CaR Alkatrészek elérhető áron Miskolcon...

► Intercooler csövek: Audi, BMW, Citroen, Chevrolet, Daewoo, Fiat, Ford, Honda, Hyundai, Kia, Mazda, Nissan, Peugeot, Renault, Saab, Seat, Skoda, VW és szinte minden autótípushoz elérhető áron..

turbocso-intercoolercso.hupont.hu

29. PAVILON PIACI SÁTOR RENDEZVÉNY ÁRUS RAKTÁR SÁTOR VIP AUTÓBÉRLÉS

► ÁRUS PIACI SÁTOR, PAVILON, RENDEZVÉNY SÁTOR! VATTACUKOR ÉS POPCORN GÉPEK! VIP AUTÓBÉRLÉS!

pavilon.hupont.hu

30. Homérosz,Toldi,Csontváry a NAPÚTon, Minósz/Mithrász, 3500 éves szupernaptár

► “Krónikákat, történelmet lehet hamisítani, de a Nap járását az égen nem!” Iliász a napúton? Odüsszeia, mint vízöntő-paradoxon tanulmány? Kitatált-e a Képes Kor-nika? Bronzkori szupernaptár?Nap-Hold-Vénusz:Toldi trio, MINÓSZ Kréta és MITHRÁSZ kultusz.

naput.hupont.hu

31. Schwarenberg kennel, szálkás-, hosszú- és rövidszörű tacskók

► Kaninchen, törpe, standard tacskók minőségi tenyészete.

schwarenberg.hupont.hu

32. Bio vetőmagok saját kertemből

► Teremtés Könyve 1/29. „Nézzétek, nektek adok minden növényt az egész földön, amely magot terem és minden fát, amely magot rejtő gyümölcsöt érlel, hogy táplálékotok legyen".

biovetomag.hupont.hu

33. AUDI - alkatrészek elérhető áron a MaTi-CaR Alkatrészeknél Miskolcon

► AUDI autóalkatrészek Gyári-,Utángyártott /Audi 80,Audi 100,Audi A1,Audi A2,Audi A3,Audi A4,Audi A5,Audi A6,Audi A7,Audi A8,Audi Q3,Audi Q5,Audi Q7,Audi TT,Audi ALLROAD,Audi R8,

audi-alkatreszek.hupont.hu

34. Nagymamám konyhájából

► receptek a kredenc mélyéről

nagymamamkonyhajabol.hupont.hu

35. Érd info

► Minden információt ÉRDről az ÉRDi polgároknak és az ÉRDeklődőknek.

erd.hupont.hu

36. FŐTENGELY ÉKSZÍJTÁRCSÁK - MaTi-CaR Alkatrészek elérhető áron Miskolcon...

► Főtengely ékszíjtárcsák Audi, Bmw, Citroen, Chevrolet, Dacia, Daewoo, Fiat, Ford, Honda, Hyundai, Isuzu, Kia, Lancia, Mazda, Mercedes, Mitsubishi, Nissan, Opel, Peugeot, Renault, Saab, Seat, Skoda, Suzuki, Toyota, Volvo, Vw és minden autótípushoz!

fotengely-ekszijtarcsa.hupont.hu

37. SKODA alkatrészek elérhető áron a MaTi-CaR Alkatrészeknél Miskolcon

► Gyári-, utángyártott autóalkatrészek SKODA CITIGO, FABIA, FAVORIT, FELICIA, OCTAVIA, RAPID, ROOMPSTER, SUPERB, YETI típusokhoz akciós áron!

skoda-alkatreszek.hupont.hu

38. OPEL alkatrészek elérhető áron a MaTi-CaR Alkatrészeknél Miskolcon

► Gyári-, utángyártott Opel alkatrészek Miskolcon! Opel AGILA, ANTARA, ASTRA, CORSA, COMBO, FRONTERA, INSIGNIA, MERIVA, MOVANO, OMEGA, SIGNUM, TIGRA, VECTRA, VIVARO, ZAFIRA alkatrészek elérhető áron! Opel alkatrészek A-Z-ig!

opelhez-alkatreszek.hupont.hu

39. Elektromos kerékpárok legolcsóbban, garanciával. +36/70-329-4217

► E-bicikli, elektromos robogó, elektromos kerékpár, akkumulátor, garancia és folyamatos alkatrész utánpótlás.

elektromosbicikli.hupont.hu

40. Névnapi verses köszöntők, képeslapok - Pál Júlia tollából

► Különleges, verses névnapi köszöntők, képeslapok, nevek jellemzése, jelentése, saját versek

nevnapikoszontok.hupont.hu

41. PRO-SPORT

► Bács-Kun Sport - Bácsalmás, Kunbaja és környéke sportja - folytatás: 2011./XVI. évfolyam Labdarúgás, Kézilabda, Asztalitenisz, Cselgáncs, Diáksport, BSC 1913-2013.

pro-sport.hupont.hu

42. ABS Jeladók MaTi-CaR Alkatrész - ABS szenzorok elérhető áron Miskolcon...

► Új, utángyártott ABS jeladók; ABS szenzorok; KERÉKFORDULATSZÁM érzékelők, KERÉKFORDULATSZÁM jeladók szinte minden autótípushoz elérhető áron.....

absjeladokmindenautohoz.hupont.hu

43. SEAT ALKATRÉSZ MISKOLCON! SEAT alkatrészek elérhető áron Miskolcon...

► SEAT gyári-, utángyártott alkatrészek minden típushoz! ALHAMBRA, ALTEA, ALTEA XL, AROSA, CORDOBA, EXEO, IBIZA, INCA LEON, TOLEDO

seat-alkatreszek.hupont.hu

44. FORD alkatrészek elérhető áron a MaTi-CaR Alkatrészeknél Miskolcon

► Gyári alkatrészek,Utángyártott alkatrészek elérhető áron Miskolcon. FORD-ESCORT, C-MAX,GALAXY,FIESTA,FOCUS,FUSION,KA,MONDEO,RANGER, S-MAX,TRANSIT alkatrészek elérhető áron..

fordalkatreszmiskolc.hupont.hu

45. UPC DIRECT ÁTVÁLLALT, VAGY INGYENES BEÜZEMELÉSSEL. HD KÉSZÜLÉKEK.

► UPC DIRECT MŰHOLDAS TV CSOMAGOK ELŐFIZETÉSE, VEVŐKÉSZÜLÉKEK, ANTENNARENDSZEREK TELEPÍTÉSE. HELYSZINI SZERZŐDÉSKÖTÉS ÉS SZERELÉS HÁROM NAPON BELÜL. NAGYFELBONTÁSÚ HD KÉSZÜLÉKEK.

upcdirectupc.hupont.hu

46. ANTENNABOLT-WEBÁRUHÁZ A BP 1174.BOCSKAI U 29.

► TEL:0612570573,+36309847295 MINDIGTV,FÖLDI ANTENNA, MŰHOLDVEVŐ,KAMION ANTENNABOLT.

sat.hupont.hu

47. CSILLOGÓ képek, feliratok és sok más dolog! Honlapkészítéshez kiegészítők.

► Üdvözöllek az oldalamon! Fotóim, Képeslapjaim Emlékversek, csillogó képek, feliratok, sorelválasztók, és még sok minden...A listát még bővítem, érdemes benézni hozzám!

vajdamariann.hupont.hu

48. Lap-FölDI 2 - Online hírek és érdekességek

► Üdvözlöm a Kedves Olvasót! Lap-Föld az online média apró szegmense, ahol Önöket tájékoztatjuk a mindennapokról- hírek, tudósítások, érdekességek, és sok egyéb... fókuszban szűkebb pátriámmal- Tapolcával. Dancs István

lapfoldiketto.hupont.hu

49. Andi77 tuti tárkonyha

► Kipróbált, ismert, könnyen elkészíthető finomságok receptjeit gyüjtöttem össze

andi-tutireceptek.hupont.hu

50. Álomfejtés

► Az embereket ősidők óta foglalkoztatják álmaik.Honnan erednek ezek a múló misztikus képsorok?Vajon mit jelentenek? Itt megtalálod a válaszokat,és az álomszótár segít az álom megfejtésében.

alomfejtes.hupont.hu

51. Tanulj velem könnyen németül!

► Oldalamat azoknak ajánlom akik el szeretnék sajátítani a német nyelv alapjait. könnyen, egyszerűen,gyorsan.

konnyennemetul.hupont.hu

52. Naked Light

► Az idézet kifejezi az összes érzésed.Néha sírásra ,néha nevetésre késztet.

sajatidezetek.hupont.hu

53. Születésnapi köszöntő képeslapok,Névnapra virágok,png képek,

► Izabella képei

bellakep.hupont.hu

54. MAGYAR Locsolótömlő, ipari tömlő, öntözés, kert, otthon

► locsolótömlő, kerti tömlő, szivattyútömlő, szívótömlő, tömlővég, tömlőösszekötő, tömlőcsatlakozó, szivattyú, gyorscsatlakozó, 1"-os gyorscsatlakozós rendszer, bilincs, szórófej, takaróponyva, szerelvény, Weekend Master, Master Extra, Master Plus, ATS

locsolotomlo.hupont.hu

55. Dr. Estók Bertalanné Olivia honlapja

► Élményeim...

esolivia.hupont.hu

56. Vertikális és Horizontális szélturbinák Katalógusa. 2008 - 2019

► Vertikális és Horizontális szélturbinák szines Katalógusa a nagyvilágból. >>> Redaktion: Peter Borsanyi Techniker >>> Savonius-Balaton HUNGARY 2008 - 2019

savonius-balaton.hupont.hu

57. Finom ízek varázsa

► Sütemények és ételreceptek saját gyűjteménye

ki-suti.hupont.hu

58. Új szellem-kezdet

► A jó, a szép, mint lényeg a társadalom és az egyén kiteljesedéséhez. A valóság mélyebb átélése, a lelki egyensúly kialakítása utáni vágy. Szívedben a kedvetlenség ördöge? Mondd ki, mi fáj, s megkönnyebbülsz. Ezt tettem én is...

pyrrhus.hupont.hu

59. OLCSÓ UJ CSOMAGOLÁS SÉRÜLT -SZÉPSÉGHIBÁS TERMÉKEK LEÉRTÉKELT ÁRON

► MINDEN EGY HELYEN ,ÉPITKEZIK,KERTÉSZKEDIK , SPORTOLNA VAGY JÖN A BABA??AMI NÁLLUNK NINCS AZT BESZEREZZÜK KÉRÉSÉRE KEDVEZMÉNYES ÁRON ÉS HÁZHOZ SZÁLLITJUK, HA KELL. TEL 06209978798 BPXVII KER .email:zolt@tvn.hu VÁRJUK KÉRDÉSEIT SEGITÜNK

olcso-easy.hupont.hu

60. Kasza Tamás, Lezárás Specialista Oldala

► Ha már értékesítesz, akkor keress vele pénzt is, ismerd meg a lezárás 13 lépését. www.lezarasspecialista.hu

lezarasspecialista.hupont.hu

61. Lámpa alkatrész,üvegbura,lámpabura,paraszt bura,csilláralkatrész,csillár

► Petróleum lámpa alkatrész,üvegbura lámpabura.Elérhetőség:Mobil:0620/416-1273,E-mail:uvegbura28@gmail.com

lampaalkatreszek.hupont.hu

62. FÉSZEK ÉTELBÁR BUDAÖRS, Templom tér 14. Budaörsön a kiszállítás ingyenes

► Házi ételekkel várjuk minden kedves vásárlónkat. Minden nap friss leves, főzelék, egy tál étel, tészták, rántott húsok, köretek és friss saláták. GYROS! A környéken ingyen kiszállítási költséggel lehetséges. Rendezvényekre is várjuk megrendeléseiket!

feszeketelbar.hupont.hu

63. Használt, futózott és új gumik: Személy, Teher, Munkagép Tel.:06-70/6048810

► HASZNÁLTGUMI: (6.HÓNAP) FUTÓZOTT GUMI: (LEFUTÁSIG) ÚJ GUMI: (2. ÉV GARANCIÁVAL) Cím: H - 2060 BICSKE SZENT LÁSZLÓ ÚT 50. e-mail: unimobilcar@gmail.com

gumi-reifen.hupont.hu

64. BOWDENEK kézifék,kuplung,váltó - MaTi-CaR Alkatrészek Miskolcon...

► Audi BMW Chevrolet Citroen Dacia Daewoo Fiat Ford Honda Hyundai Isuzu Iveco Kia Lanci Mazda Mercedes Mitsubishi Nissan Opel Peugeot Renault Saab Seat Skoda Suzuki Toyota Volvo VW kézifékbowden, gázbowden, váltóbowden, kuplungbowden

kezifek-valto-bowdenek.hupont.hu

65. Veszélyes fakivágás Budapesten

► Veszélyes fakivágás Budapesten biztonságosan, garanciával +36 70 272 0149, minőségi szerszámok, elérhető ár, irányított fadöntés alpintechnikás favágás, email: krisztiankaroly77@gmail.com

fakivagasbudapest.hupont.hu

66. Gyújtótrafók, -tekercsek - MaTi-CaR Alkatrészek elérhető áron Miskolcon...

► Trafók Audi, Bmw, Citroen, Chevrolet, Dacia, Daewoo, Fiat, Ford, Honda, Hyundai, Isuzu, Iveco, Kia, Lancia, Mazda, Mercedes, Mitsubishi, Nissan, Opel, Peugeot, Renault, Saab, Seat, Skoda, Suzuki, Toyota, Volvo, Vw és minden más autótípushoz

trafo-gyujtotrafo.hupont.hu

67. Burkolás-gipszkartonozás

► Építőipari kivitelező hideg-meleg burkolást, gipszkartonozást, festést vállal Budapesten és környezetében. A helyszíni felmérés után korrekt árajánlat! Norius Holding Kft.

burkolas-festes-gipszk.hupont.hu

68. Keller cukrászat honlapja: torták, aprósütemények, pogácsák

► Honlapunkon megnézheti az általunk készített termékek fényképeit és tájékoztatást kap árainkról.

kellercukraszat.hupont.hu

69. CSODAKÖNYV TÜNDÉR MESE

► CSODÁLATOS MESE NEM CSAK GYEREKEKNEK. KÉT TESTVÉR KALANDJAI CSODAFÖLDÖN, A TÜNDÉREK, KOBOLDOK FÖLDJÉN. GYERMEK OLDALAK!

csodakonyv.hupont.hu

70. Egyedi konyhabútor készítés Budapesten +36 70 243 9439

► Asztalos mester vállal egyedi konyhabútor készítést Budapesten és környékén +36 70 243 9439. Modern konyhabútor olcsón, elemes konyhaszekrény akció.

egyedikonyhabutorkeszites.hupont.hu

71. Sicambria-Alba Regale-Fehérvár, Buda Vetus-Ősbuda-Óbuda

► Királyi fehér fővárosunk Sicambria, Alba Regalis, Fehérvár, Buda Vetus, Ősbuda azaz Óbuda, Szűz Mária sziget, Veteri Pest-Antiqua Pest ősi városaink és múltunk eltitkolt történelmünk kutatásával és feltárásával foglalkozó oldal

albaregalis.hupont.hu

72. Szépkártya elfogadó helyek

► Szépkártya elfogadó helyek gyűjtőoldala

szepkartya-elfogado.hupont.hu

73. Jogi tanácsadás, Családjog, Ingatlanjog, Bontóper, Cégjog, budapesti ÜGYVÉD

► Bontóper, ingatlan adásvételi jogi tanácsadás, családjog, ingatlanjog, öröklésjog, cégjog, kártérítési jog Dr Mohos Gábor ügyvéd Budapest XIII. 06-20 354 8963

jogimegoldasok.hupont.hu

74. Minden ami számvitel... A-tól Z-ig

► Számvitel vizsgára készülsz, vagy szeretnéd ismereteidet bővíteni, netán most ismerekedsz a tantárggyal vagy csak egyszerűen kíváncsi vagy? Ha a válasz igen, akkor itt a helyed! Gyere, és számvitelezz Te is!

szamvitelezz.hupont.hu

75. "TEA U.T." Hobby Teás weblap

► Világok teái, teák világa. Zöld tea, fehér tea, sárga tea, wulong / oolong tea, vörös tea, heicha "élő" fekete tea, puerh tea. Itt mindent megtalál, ami Tea.

teaut.hupont.hu

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 102
Tegnapi: 46
Heti: 102
Havi: 1 473
Össz.: 252 441

Látogatottság növelés
Oldal: Megdöbbentö OV-ról és a Fideszröl
Balos - © 2008 - 2018 - balos.hupont.hu

A weblap a HuPont.hu weblapszerkesztő használatával született. Tessék, itt egy weblapszerkesztő.

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Laptop 1 Ft-ért? Regisztrálj most! - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »