Balos

Baloldali értékeket képviselö honlap

Új menüpont az OLDALAK alatt

Mit tettek a magyarok a Donnál? - megdöbbentő fordulat

címmel.

Az oldalak menüpont Tóth Imre Miklós cim alatt új bejegyzés került fel!

2013.márc.19.

GUBCSI LAJOS 4 NAP, AMELY MEGRENGETTE AZ ORSZÁGOT 1989. OKTÓBER 5-9. MSZMP‑MSZP

2013.márc.10.

Az oldalak menüpont alatt Programm cimmel egy kis jegyzet olvasható a MAGYAR SZOCIALISTA PÁRT elnökének elhangzott beszédéböl!

2013.márc.9.

Fidesz székház

http://www.noltv.hu/video/4878.html

Megnézve ezt a filmet nagyon szomorú lettem.Alapvetöen sok emberben egy kimondott antibaloldali -kommunista ellenes - mentalitás van.A magyar népben valami nagy probléma van,mint a személyiségükben,mint a mentalitásukban.A film végén amit az ösz hajú "Úr" mondott,hát .....Rohadt tetves kommunista bérenc,plusz Q anyád,jól pofán stb.Vagy csak már nagyon idegessek! Egy Hofi idézet jutott az eszembe!Az anyós megkérdezi Hofit:Géza nem lesz baj,ha visszajönnek a Kommunisták?

 

2013.márc.8.

 
NEMZETKÖZI NŐNAP MÁRCIUS 8.

1910-ben a szocialista nőmozgalom koppenhágai konferenciáján útjára indult egy nagyszerű gondolat, amely a haladásért, az emberi jogokért és a szabadságért folytatott harcban született. E konferencián nyilvánították március 8-át a nők nemzetközi szolidaritási napjává.
A nők ma már - munkás- és szakszervezetek segítségével - a szuverén államok többségében - legalábbis jogilag - kivívták egyenjogúságukat. Megváltozott a termelő munkában, a társadalomban, a családban elfoglalt helyük. Gyarapodik műveltségük, szakmai képzettségük.
A tényleges egyenjogúság gyakorlati lépéseiben voltak és vannak fellendülések és megtorpanások. A megtorpanások azonban - a mára kialakult gazdasági recesszió, a munkanélküliség nőket és férfiakat is egyre erősebben érintő meglódulása ellenére - nem feledtetheik a következetes és folyamatos küzdelem fontosságát, mert mindannyiunknak látni kell: nők és férfiak nem ellenfelek, de egymásra utalt társak vagyunk. E gondolat jegyében köszöntjük igaz megbecsüléssel és őszinte tisztelettel a lányokat és asszonyokat.
 
Nönapra!!!!
 
 
 
Mondatok …

Katonás rendben, fegyelmezetten
sorakoznak fel a mondatok,
szemlére készen, izgatottan várják,

milyen írásjel zárja majd soruk.

Hozzád szólnak e mondatok,
válogatott, szép szavakkal,
aranyba játszó színben égve,
érzelem gazdag dallamokkal.

Minden dallam neved dalolja,
lázasan, sóváran, sután,
kettőspont, vagy felkiáltó jel
legyél szívem mondata után.

2013.márc.5.

Szélsöségek

Ugye érdekes dolog.

Annak idején jó tíz éve amikor nem volt munkák,és elkezdödött a munkanélküliség "átszevezése" itt Németországban tanácsot kértünk egy hivatlaban.E hivatlaban a munkanélküliek jogai mellett,jogaiért tevékenykednek mind a mai napig.

Az akkori idökben párhuzamosan minden hétfön tüntétés volt az új munkanélküli szabályok bevezetése ellen.Ezeket a tüntetéseket felhasználva a szélsöjobb is ott masirozott mögöttünk.Sajnos így volt,pedig a MARX emlékmütöl idultunk,de öket ez nem zavarta.

Lényeg a következö.Amikor a tanácsádáson e fent említett hivatlaban voltunk,egy kis beszélgetés kerekedett ki a végén azzal a hölggyel aki ügyünkkel foglalkozott.Rákérdezve,hogy szerinte egy baloldali,esetleg szélsöbalodali fordulat következne e be Németországban,a hölgy úgy válaszolt,hogyinkább nagyon félö egy szélsöjobboldali "revulucíó"!Ez szerencsére nem következett be,csakúgy mint egy szélsöbaloldali fordulat sem.

2013.márc.4.

Ismét eltelt egy év!

Ismét március 5.-e!

Ismét megemlékezés Chemnitz angolszáz bombázásáról!

Ismét tömeggyülés a nácizmus ellen!

Ismét tüntetnek az újfasiszták!

Ismét megbénul a belváros!Igaz csak néhány órára.

2013.márc.2.

Én egyre inkább nem leszek optimista!!!!!Valahogy egy ördögi körben vagyunk,amiböl nem tudunk kiszabadulni.Nem tudom,hogy ez a magyar nép eredetéböl,mentalitásából,vagy butaságából ered,de ezzel a egésszel amely minket magyarokat jellemez nagyon jól boszorkánykodik ez az Orbán gyerek és a sleppje!!!Valahogy nem nöttünk fel a civilizált Európához!Azt is megkockáztatom,hogy szegény Árpád apánknak nem volt jó a döntése,hogy itt a Kárpát-medencében telepedtünk le.Maradtunk volna Ázsiában,vagy pusztítottak volna el minket a besenyök,tatárok nem tudom.No, meg sem a pán-szláv sem a pán-germán népcsoporthoz sem tartozunk.Nincsenek "rokonaink"!!!!Biztos ezért is kell állandóan harcolnunk!!!!Ámen!

 

Eszmék vitája

Nem lenne e egyszerübb ha hagynánk,hogy kis országunk az ugynevezett Szociálispiacgazdaság "kapitalizmus" a polgári demokrácia utján haladna tovább.

Engem még 1989 megdöbbentet egyik tanárom megnyílvánulása amikor azt jelentette ki,hogy az eltelt 70 esztendö 1917-1989 egy kisérlet volt egy új egy Szocialista világrendszer megvalósítására.A zsebemben kinyílt a bicska,de mikor el kezdtem tovább gondolkodni,és más behatások,tapasztalatok értek visszagondolva tanárom kijelentésére egyet értettem vele.

Igaz,erröl már itt ezen az oldalon is szó esett,beszélgettünk róla,de megint csak oda lyukadunk ki,hogy Magyarország szociálisan megkésett ország,és egy termelési módot a KAPITALIZMUST átugorva egy nála fejlettebb társadalmi-termelési módba az úgynevezett Szocializmusba lépett.

Itt nem is a termelési módra gondolok,hanem inkább társadalmi szempontok alapján úgy találom,hogy az állampolgárok gondolkodása,értelme nem jutott el odáig,hogy megértsék mi a Szocializmus,vagy mondhatjuk így a Marxizmus lényege!Míg ezt nem értik meg és nem látják a valós különbségeket a két társadalmi rend között addig nincs sok értelme,hogy egy új társadalmi rendben gondolkodjunk.

Mindez csak azért jutott ismét az eszembe,mert egy vitátra hívta ki Vajnai Attila Gyurcsány Ferencet.Mindkettöröl tudjuk,hogy mit képviselnek.

A másik gondolat minderröl az,hogy ismét hívatkozva Paul Lendvai filmjére,ott elhangzott az a gondolat,hogy ezt a kormányt csak egy szintén konzervatív kormány-gondolom nem a jobbik-fogja tudni leváltani.

Amely filmre hívatkoztam!

http://www.youtube.com/watch?v=XkrTT9E8Vk8

 
2013.febr.23.

Ismét Bélával

Egy ma reggeli beszélgetés margójára

Föltettem egy kérdés,Orbán-Gyurcsány,-de erröl is beszéltünk már- és azt hittem,hogy többen hozzászólnak.Ki lehetne vesézni ezt a témát is.

Mit gondolsz?

Mit gondolok?

Szerintem, ennek most nem igazán van itt az ideje. Most szólalt meg mindenki az "évértékelő" beszédek miatt; az Alkotmány Bíróság visszadobta az önkényuralmi jelképek használatát tiltó törvényt. Szétesett az LMP... És ezek most más irányba terelik a gondolkodást. Ugyanakkor, ha nem is nagy, de viszonylag erős a Gyurcsány-hívők tábora... És a kettőt: Gyurcsány és Orbán nem is szabad egy kalap alá venni. ... Orbán egy mitugrász diktátor... Gyurcsány sok hibája és tévedése ellenére egy értelmes, sok szempontból jó meglátású politikus... És mi nem vagyunk olyan gazdagok, hogy egyszerűen lemondjunk az értelmes gondolkodókról... Meg kell találni a helyét, azt kell rábízni, amit jól csinál... (Egy színházban is van rendező, és különböző színészek. Mindegyikre szükség van. De felcserélni sem lehet őket. Abból káosz lenne, s nem emészthető-élvezhető előadás !) És ezért sem nagyon szóltak hozzá e kérdéshez. Mert sok a Gyurcsány drukker, s többeknek ambivalens érzései vannak vele kapcsolatban... Túl direkt a kérdésfelvetés... Árnyaltabban kellene kérdezni is...

 

-Béla,ami igaz az igaz! Hadd tegyem hozzá,hogy én csak az USA vagy a nyugat-Európai országok példájából indulok ki.Ott egy kicsit másképp van!

-Igen,másképp van.De!Az a baj, hogy a tanácsadók (a FIDESZ-é is !) az USA-ból jönnek. S, amit mindegyik elfelejt, hogy a mi történelmünk, a mi hagyományaink, lelki beállítódásaink mások. Ami ott kézenfekvő, az nálunk idegen, emészthetetlen... (Voltam olyan kampány-felkészítőn, amit amerikai szakember tartott. S, amikor vitatkozni kezdtem vele, előbb megrökönyödött, majd az érvek súlya alatt visszavonulót fújt.) ...

 
 
2013.febr.21.
 

Érdekes érdeklödés!

Ma reggel itt Chemnitzben (Németország)rövid ideig a "Nagyfönökömmel" autóztam.Miután a napi feladatokról szó esett meglepetésemre arról kérdezett,hogy milyen a helyzet ma Magyarországon.

Röviden beszámoltam a tapasztalataimról amit itt a Facebookon és más internetes oldalakon tapasztalok.Többek közt azt is elmondtam a Chefnek,hogy konzervatív szélsöjobb kormány van hatalmon,és lassan már"Heil Hitler" országa leszünk.

Ö csak a fejét csóválta,és nem tetszéset fejezte ki.Hozzátette,hogy a nyomor és szegénység nagy tragédiákhoz vezethet.

Ja,csak azért is kérdezte mindezt,mert ahogy mondta német hírközlésben vajmi keveset beszélnek közép-kelet Európáról,így hazánkról,Romániáról,és Bulgáriáról!

 
 
Elegem van az emberekből, a hazugságaikból, a nemtörődöm viselkedésükből, hogy mindenkinek csak saját maga számít, hogy mindenki megváltozik, hogy mindenki üres szavakkal dobálózik.. Nem akarok szomorú lenni, nem akarok még többet bőgni emberek miatt. Nem akarok aggódni, nem akarok szívtelen lenni.!!! Értsük már végre egymást!! Törődjünk már egymás sorsával. !!! Az építkezést alulról kell kezdeni!! Hiszen az ház is összedől alap nélkül!! Az alulról jövő segélykiálltás a fontos! . Arra lehet építeni a jövőt!!! , és arra kell! Aki nem ezt teszi, elbukik!!
 
2013.febr.20.
 
Ez a nép - sajnos - mint a birka, béget, ha nem hallják, és tűr, és még mindig gyapjút ad, ha nyírják. De, hagyja, hogy terelje akár a puli, akár a juhász... De rátapos a társára is, ha egy cseppnyivel nagyobb fűcsomót mutatnak neki... A hatalmon (?) lévők meg törvényt hoznak arra, hogy ellenük szólni tilos. S ha valaki mégis megteszi, azt akár a szomszédja is feljelentheti... Aztán nem szólunk, ha a kenyér forog veszélyben...És ezzel egyszersmind konzerváljuk is a megalkuvást...
Természetesen megértem mindazokat, akik féltik a puszta létüket is. Igen, ma ismét ott tartunk, hogy félteni kell. Mert a sajátomat még akár be is áldoznám, de a családomét nem tehetem kockára...
És mindaddig így lesz, amíg nem tanuljuk meg, hogy az egyes embert "le lehet vadászni", de ha összefogunk igazunkért, s egy igazságosabb, humánusabb, tisztességesebb életért, győzhetünk. Ám, jelenleg ez még utópia...
Márpedig, ha összefogás nem lesz, 2014. vastagon a GYÁSZ ÉVE lesz. ...
Ezt mondogatom már mióta. Most mindenkinek félre kellene tennie egyéni preztizs szempontjait, s összefogva a leginkább és a legszélesebb körben elfogadható személyt támogatva kellene felépíteni a kampányt. Aki nem ezt teszi, az a FIDESZ-t segíti... Sajnos, még mindig nem értik... Egyre jobban megosztják az ellenzéket. Orbánék meg röhögnek a markukba... Már pedig, ha ez így megy tovább, és ők maradnak, a még mobil és értelmes emberek elmenekülnek ebből a jobb sorsra érdemes kis országból. Az öregek és betegek vagy a Taigetoszra kerülnek, vagy magukra hagyva sorvadnak el. És csak a "behódoltak" maradnak... De ki fogja akkor eltartani a "heréket" ? ... Íme, látható, hogy ők sem gondolták végig. Nem, mert a gondolkodás nem erősségük. A hatalomvágy, az úrhatnámság sajnos butasággal párosul...
 
2013.febr.19.

Az emberi méltóság!

Die Würde des Menschsen ist uantastbar.Sie zu achten und zu schützen it Verpfichtug aller saatlichen Gewalt.

Idézet a Német Szövetégi Köztársaság Alkotmányából!

Magyarul a következöket jelenti.

Az emberi méltóság sérthetetlen.Ennek a figyelése és óvása minden állami hatalomnak-szervnek-a kötelessége.

Mindezt csak azért "vettem papirra mert hallgatva Gyucsány Ferenc évetertérékelöjét hívtkoztt a német alkotmányra!Azt viszonthozzá tette,hogy a mai Magyarországon az embereket faji,poitikai,vallási hovatartózásuk szerint itelik meg!!!

A többiröl ezekután nem kell beszéli!

No,comment!

 
2013.febr.18.

Minden rosszban van valami jó

Történlemünkben voltak korszakok amellyek ilyenek vagy olyanok voltak.Voltak jobb volta rosszabb idök is kis hazánk életében.Vajon ki hogyan értékeli gondol ezekre az évtizedekre.Hogyan él a mai emberek életében a XX.század Magyarországi története.

Minden csak rossz,csúnya és visszataszító volt-e,vagy pont fordítva emlélezünk korokra korszakokra.Magyar közmondás e dokumentum címe is,de talán ide illik a következö hasonló szólás-mondás:"Az éremnek két oldala van."

Ki milyen következtetést tud levonni,illetve tud elmondani a környezetében,a családjában ismerösi körében mindezekröl.Hogyan lehet,hogyan tudjuk a felnövekvö generációt befolyásolni,irányítani szemléletét alakítani,ha szóba kerülnek ezek a kérdések.

Vajon fel lett e dolgozva a Monarchia ideje,a Tanácsköztársáság,a Horhty-rendeszer,Felszabadulás1945-1948 közötti idö,Rákos-éra és sorolhatnám.

Fel tudjuk e ezen idöket tárgyilagosan dolgozni,vagy még korai erröl beszélni?

 

Mindez Csapody Tamás cikkjének az elolvasása után jutott az eszembe!!!!

http://nol.hu/belfold/magyar_allam_kinyilvanitotta__hogy_a_ruhat_is_sajnalja_toluk

 
2013.febr.15.
 
Egy írás  és a hozzátartozó két hozzászólás!!!!
 
Egyre ritkábban jövök fel a fészre, annyira elegem van a bénaságból, ami az ellenzéket ill. a lakosság többségének kushadását jellemzi. Az ilyen fotókért azonban mégis megéri! Jó lenne hinni abban, hogy mint Kálmán Olgánál nyilatkozták a fiúk, nem halt még ki teljesen az együttérzés az emberekből... De csak a düh, az elkeseredés és a szégyen, ami kevereg bennem!!! Megdöbbentő az a közöny, ami a "bűnös város" lakói részéről volt tapasztalható megint az ország leszakadt térségein élőket képviselő éhségmenetek csapatai iránt! Azt reméltem, egyszer végre már megemberelik magukat, és méltó kiállással köszöntik azokat a hétköznapi HŐSÖKET, akik embertelen viszonyokat vállalva száz km-eket gyalogoltak, hogy elhozzák azok jajkiáltását, akik már erejük legvégén vannak. A jóllakott pestiek azonban érzéketlenül most is csak lapítottak!!! Köszönik, ők még jól vannak... Őket annyira azért még nem zavarja a munkanélküliség, az igazi nyomorról sincs fogalmuk, hiszen ott még maradt elég állás a több évtizedes decentralizált gazdasági fejlesztésnek hála, és még a multik többsége sem mazsolázta nullára a megélhetési lehetőségeiket, melyeket a múlt rendszer igyekezett anno megteremteni a vidék számára is. Kezdetektől világos előttem: a nagy demonstrációk tömegei csakis a vidékről feláramló tíz- és százezrek hitének, reményeinek megnyilvánulása volt. Ékes bizonyítékául szolgált a pestiek visszataszító érdektelenségére, embertelenségére már a rokkantak iránti gyalázatos közönyük is! A szó legszorosabb értelmében hányingerem van tőlük!!! Ugyanakkor MINDEN ELISMERÉSEM AZOKNAK, AKIK VÁLLALTÁK és VÉGIGCSINÁLTÁK EZT AZ ÚJABB ÉHSÉGMENETET - PÉLDÁT MUTATVA MINDENKINEK EMBERSÉGBŐL, KITARTÁSBÓL, EGYÜTTÉRZÉSBŐL!!! ÉS ŐSZINTE KÖSZÖNET AZON KEVESEKNEK IS, AKIK ÚTJUKON SEGÍTETTÉK, vagy BP.-i ÉRKEZÉSÜKKOR ill. DEMONSTRÁCÓJUKON TÁMOGATTÁK ŐKET!
 
Vándor Andrea Ez is igaz, tudom, vannak, akik nélkülöznek ott is. Ezért is annyira döbbenetes számomra ez a végkifejlet. Hiszen ez a menet nem a pártokról szólt, hanem 4 millió honfitársunk kilátástalan sorsáról, szenvedéseikről! Szerintem csak szimpla kibúvó a pártiszonyra vagy a félelemre hivatkozás. Ma este is megnéztem a Tétet az atv-n. Megint rágták a szokásos gumicsontokat. Az éhségmenet témáját pedig az előzetesen beharangozott programból törölték! Pedig ha valaminek, hát akkor az ő üzenetüknek kellene még a csapból is folynia, mert ennél égetőbb gondja aligha létezik hazánknak! 4 millió ember nyomora mégsem téma!!! Akkor sem, ha a gazdaság vagy a politika minden szegmenséhez kapcsolódik. Halljuk ugyan, hogy vannak ilyen-olyan programok - csak egyezség nem lesz tán soha... És a különféle elképzelések ismertetése helyett egyedül azon rágolódnak, miként hitelteleníti el egyik önjelölt a másikat. A lakosság jelentős része a nethez nem fér hozzá, így mindössze azt látják, hogy megy a fejük felett a marakodás, velük pedig senki nem törődik. S ha ez így megy tovább, megérhetjük, hogy '14-ben a jobbik viszi majd el a pálmát! Értem, hogy a maradék ellenzéki bulvár-médiáknak kényelmesebb kerülni a kényes témákat, és csakis a liberális ideák mellett állnak ki teljes mellszélességgel, de vajon megéri nekik ez a perspektíva?!!! A Klubrádió elmúlt napokban bedobott kérdése is szinte sugallta: nem igazán tétel, amit a menetelő csapatok véghezvittek, képviselnek. Valahogy úgy hangzott, vajon magukra maradnak-e a menetelők? A lapításra erősen hajlamos opportunisták tömegei ebből pontosan megérthették az "üzenetüket"! (Ráadásul a rádió ebből még üzletileg is hasznot hajtott, hiszen "fizetős" kérdés volt!) Nekem pedig már akkor összeszorult a szívem Értük, és sír, zokog a lelkem mindazokért, akiket ott fent az úgynevezett "elit" egésze már szó szerint halálra ítélt!!!
 
Baraksóné Juhász Andrea És ezt nem látják sokan.Egyetértünk Éva!Én ott voltam a tüntetésen,együtt mentünk a Kelet és észak magyarországi menettel,végig Pesten.Láttam az emberek arcát a reménytelen,megalázottság,tehetetlenség,megfáradt de küzdeni akaró szellemiségét.Megcsillant a fárdt tekintetekben a reménysêg sugara.Tudod eljön az a perc,mikor ezek a többségében vidéki embereknél elszakad a cérna.Elég egy szikra.Talán arra is várnak, egy szikrára.Ha nem lesz összefogás,sajnos nagybaj lehet!
 
2013.febr.11.
 

Üveggolyók ...

Üveggolyók …  

Lejtő alján apró golyók egy

találkozóra összegyűltünk.

Nem gyémánt-fényű, karcos-kemény,

egyszerű, színes üveggolyók.

Tiszták, simák,  természetesek,

melyek közt az ütközés is óvatos,

önmagát vigyázó, s

a másikat sem bántó,

egy-sorsú érintkezés.

Kíváncsian nyitott,

be- és elfogadó, a társakra

bíborszín szívvel rácsodálkozó,

a társalgásban élményt adó

és kapó egyéniségek

derűs délutánja, mely után

a válás az idegenség végét,

ám egy tartós barátság

kezdetét jelenti…

 Könyv, 72.oldal

 Este...

Asztalomon,

a kis lámpa fénykörében,

mint apró csillag,

felrémlett szemed.

Este van, körém a csend feszül,

akár cella kétlépésenként meredő fala,

aludni nem tudok,

könyvek lapjain lapozgatok,

s közben a gondolat elkalandozik,

— előtte nincs határ —

végigszáguldja a világ harcait,

emlékek, szerelmek állomásait,

s a fárasztó száguldás után,

mint szelíd galamb,

megpihenni válladra száll...
 
 
 
2013.febr.7.
 

Egy kérdés és a folytatása

Ezt a kérdést tettem fel!!!

Nincs elegetek a politikából?

Válaszok:

-Ezt nem lehet megunni

-A faxom elég gyakran ki van /ezt a kettöt jegyeztem be!/

Hozzászólások

Tibor Takacs

 Nem véletlenül jegyeztem be mind a kettöt.Ha az egyikböl túl sok van,valahogy a másik felváltja!

Baraksóné Juhász Andrea

 néha....de mikor az igazadért harcolsz nem teheted meg ezt a luxust!

Tibor Takacs

A igazságért mindig érdemes és kell harcolni!Csak hol van az igazság?És kinek vagy kiknek van igaza?

Baraksóné Juhász Andrea

Nagyon ügyes kérdés Tibi.Véleményem szerint,az igazság csak is az EMBERI gesztusok ,a józanság és realitások oldalán állhat. 

Baraksóné Juhász Andrea

Kicsit közhelyes,de remélem azért értitek.

Tibor Takacs

 Egy kérdést tettem föl,és kettö lett belölle!!!!Az igazság szerintem realtív fogalom.Valamikor olyan jókat beszélgettünk itt ezen az oldalon ilyen dolgokról!Aztán ide tartozhat a Kompromisszum fogalma is!Aki belátja,hogy nincs igaza és azt elfogadja akkor az a valaki hajlandó a kompromisszumra.De ha,még úgy gondolja az a valaki,szerinte igaza van,de mások szerint nincs igaza, egy cél érdekében kompromisszumot köthet.LEHET,HOGY KICSIT BONYOLULT,DE CSAK UTÁNNA KELL GONDOLNI!

Baraksóné Juhász Andrea

Ez is igaz.

Tibor Takacs

És máris lehet politikára asszociálni.Melyen politikusok,-akármelyik szinten-hajlandók kompromissziumra,hogy egy cél elérhetö legyen.Már itt is vagyunk a politikánál.....

Tibor Takacs

Képesek e a politikusok a kompromiszumokra? 

Baraksóné Juhász Andrea

Természetesen képesek,kiváltképp ha érdekükben áll.

Tibor Takacs

Ez jó,Andrea!Itt vagyunk annál a kérdésnél,hogy mit jelent az érdek!Ha érdekükben vagy a mi érdekünkben áll valami akkor a végsökig hajlandók vagyunk azért kiállni,harcolni!!!! 

Baraksóné Juhász Andrea

Szerintem igen.Érdeke hogy legtovább meghatározó lehessen.

Tibor Takacs

Következtetés!!!Ha végsökig hajlandóak vagyunk érdekeinkért kiállni,akkor nem vagyunk hajlandók kompromisszumokra!!!Vagy igen? Na ezt jól megciffráztam.....,már magam sem értem.

Tibor Takacs

Andrea!

Akkor szerinted,ha jól értem a politikusok vagy mi egyszerü halandók képesek vagyunk a kompromisszumokra azért,mert érdekükben,vagy a mi érdekünkben áll,hogy meghatározó(K)legyen vagy legyünk!

Baraksóné Juhász Andrea

Ki hogy képzeli el,mikor milyen az adott helyzet.

Tibor Takacs

Azt hiszem,hogy egy érdekes és értékes beszélgetést folytattunk le!Köszi,Andi!

Béla Sógor

&nbs
Amíg az oldal tulajdonosa nem helyez el itt tartalmat, addig a mai napi leglátogatottabb oldalak listája jelenik meg!

KIEMELT, REKLÁMMENTES OLDALAK

1. Biatorbágy eladó lakás | Lakás eladó Biatorbágy lakóparkban

► Biatorbágy Lakás Eladó | Új építésű szuper lakás 61 nm + 55nm saját kert

biatorbagy-elado-lakas.hupont.hu

2. Samsara Masszázs Szalon

► Masszázs Balatonfüred

balatonfuredmasszazs.hupont.hu

3. - § - DR. BABOS CSABA EGYÉNI ÜGYVÉD - § - 2800 TATABÁNYA, KODÁLY TÉR 9.

► Dr. Babos Csaba ügyvéd Tel: 06-30-6202-382, 06-34-300-739 drbaboscsaba@gmail.com - Cégalapítás és módosítás, ingatlan adásvételi szerződések, munkajog, képviselet büntető és polgári peres eljárásokban, cégek állandó jogi képviselete, válóper

babosugyvedtatabanya.hupont.hu

4. Bútor, bútorfestés, gyermekbútor, konyhabútor, egyedi bútor, stb.

► Olcsó bútorlap, bútorasztalos - bútorkészítés, szekrény - modern asztalok, fafaragás, beépített bútor ára, használt faipari gépek.

butor-lap.hupont.hu

5. TAKARÍTÓGÉP KÖLCSÖNZÉS BUDAPEST

► TAKARÍTÓGÉP KÖLCSÖNZÉS BUDAPEST. NINCS KAUCIÓ! INGYENES HÁZHOZSZÁLLÍTÁS BUDAPESTEN! KEDVEZŐ BÉRLETI DÍJ!

budapestigepkolcsonzo.hupont.hu

6. Exkluzív búvóhely a Bp. XI. Nádorliget lakóparkban...

► Van kivel, de nincs hol? Extrán felszerelt búvóhely néhány órára is kiadó! Romantikus hangulat, programozható LED fények, tantra fotel. Külön kérésre: szexhinta, felnőtt filmek.

buvohely-ujbuda.hupont.hu

7. BÁDOGOS SZAKÜZLET Tiszafüred

► Bádogos- és fémlemez áruk, acél-, alumínium-, cink tetőfedő és ereszcsatorna rendszerek, trapézlemez és polikarbonátok, kiegészítők, lemezmegmunkáló gépek, kéziszerszámok márka- és szakkereskedése

badogosszakuzlet.hupont.hu

8. SÁTOR PAVILON SÁTOR SÖR PIACI RENDEZVÉNYSÁTOR ÁRUS HARMONIKA EASY UP SÁTOR!

► Pavilon sátraink Vízállóak, vízlepergetősek, belül gumis, kívül szövet - v. PVC, UV szűrős! RENDEZVÉNY-PARTY-RAKTÁRSÁTOR! AMERIKAI JOGOSÍTVÁNY ÜGYNÖKSÉG!

bankbiztositas.hupont.hu

9. Bio vetőmagok saját kertemből

► Falun élni nagyon jó! És ez így is lesz, ameddig a városi ezt meg nem tudja! ... Ne harcolj a sötétség ellen. Gyújtsál gyertyát. Sokan fognak követni.

biovetomag.hupont.hu

10. Nyaralás a Balatonnál!

► Olcsó, de színvonalas szálláshely Fonyódon!

balatonnyaralas.hupont.hu

LEGLÁTOGATOTTABB OLDALAK (MAI).

HuPont hirdetési rendszer

1. ___ KÓTAJI KERÍTÉSGYÁRTÓ ___ MINDEN GYÁRI ÁRON !!!

► A DRÓTKERITÉS A LEGOLCSÓBB KERITÉS A VILÁGON. AMI SZÜKSÉGES HOZZÁ AZT NÁLUNK MEGTALÁLJA A-Z -ig. FÉM, ÉS BETON KERÍTÉSOSZLOPOK, HORGANYZOTT, ÉS ZÖLD DRÓTHÁLÓ, BETON LÁBAZATI ELEMEK, 3D-s KERÍTÉSPANELEK, ÉS KIEGÉSZITŐK.

kerites.hupont.hu

2. Coinmoin BTC. How to earn bitcoin?

► Coinmoin BTC. How to earn bitcoin?

coinmoin.hupont.hu

3. Ingatlanpiacról minden (elemzések, stratégiák, országosan és Budapestről)

► ingatlan, ingatlanvásárlás, ingatlaneladás, ingatlanpiaci elemzés, CSOK-os eladó budapesti ingatlanok, CSOK-os eladó Budapest környéki ingatlanok

ingatlanpiaci-elemzo.hupont.hu

4. Álomfejtés

► Az embereket ősidők óta foglalkoztatják álmaik.Honnan erednek ezek a múló misztikus képsorok?Vajon mit jelentenek? Itt megtalálod a válaszokat,és az álomszótár segít az álom megfejtésében.

alomfejtes.hupont.hu

5. ZEMPLÉNI TÁJAK CSODÁLATOS KÉPEI, IDÉZETEK,VERSEK,KÉPEK

► ZEMPLÉN,AHOL A CSEND KEZDŐDIK! "Bízd magad barátokra. De sose vedd a barátság kincsét magától értetődőnek". Stephanie Dowrick

elvonultan.hupont.hu

6. PRO-SPORT

► Bács-Kun Sport - Bácsalmás, Kunbaja és környéke sportja - folytatás: 2011./XVI. évfolyam Labdarúgás, Kézilabda, Asztalitenisz, Cselgáncs, Diáksport, BSC 1913-2013.

pro-sport.hupont.hu

7. FELTŰNŐ ÉS EGYEDI NEMESACÉL ÉKSZEREK ÉS BIZSU ÉKSZEREK ALACSONY ÁRON !!!

► GYÖNYÖRŰ NEMESACÉL ÉKSZEREK ÉS EZÜST ÉKSZEREK NAGYKER ÁRON!!! AZ ELEGÁNS HÉTKÖZNAPI VISELETTŐL AZ EXTRÉM FELTŰNŐ ÉKSZEREKIG ITT MINDENT MEGTALÁL!!!

olcsonszepekszert.hupont.hu

8. PLASĂ DE SÂRMĂ, PLASĂ DE PROTECŢIE ÎMPOTRIVA ANIMALELOR SĂLBATIC-BRASOV

► GARDUL DIN PLASĂ DE SÂRMĂ ESTE CEL MAI IEFTIN GARD DIN LUME. LA NOI GĂSIŢI TOATE ELEMENTELE NECESARE, DE LA A LA Z. ŞI CE ESTE MAI IMPORTANT : TOTUL LA PREŢ DE PRODUCĂTOR !

gard.hupont.hu

9. Utólagos vízszigetelés Budapest +36 30 2491 291

► Salétromos falak utólagos vízszigetelése Budapesten, lábazati szigetelés, terasz szigetelés, pinceszigetelés injektálással +36 30 2491 291.

utolagosvizszigetelesbp.hupont.hu

10. MaTi-CaR ALKATRÉSZEK ELÉRHETŐ ÁRON MISKOLCON....

► Új, utángyártott, és gyári alkatrészek elérhető áron Miskolcon. Minden autótípushoz: ALFA/AUDI/BMW/CITROEN/CHEVROLET/DAEWOO/FIAT/FORD/HONDA/KIA/LANCIA/LEXUS/MAZDA/MITSUBISHI/NISSAN/PEUGEOT/RENAULT/SAAB/SEAT/SKODA/VW alkatrészek elérhető áron..

alkatreszekmindenautohoz.hupont.hu

11. Névnapi verses köszöntők, képeslapok - Pál Júlia tollából

► Különleges, verses névnapi köszöntők, képeslapok, nevek jellemzése, jelentése, saját versek

nevnapikoszontok.hupont.hu

12. GLUTÉNMENTES ÖVEZET

► Hogyan fogyhatsz 50 felett glutén-és laktózmentes diétával?

glutenmentesreceptek.hupont.hu

13. Egészségügyi tananyagok mindenkinek

► “A kialakult betegséget kezelni olyan, mintha az ember akkor kezdene kutat építeni, amikor már megszomjazott.”

egeszsegugy.hupont.hu

14. Angol nyelvkönyv - azoknak akik szeretnének IGAZÁN jól angolul!

► Sokszor belefogtál már az angol nyelv megtanulásába, de mindig elakadtál? Megvan a megoldás! Ez a nyelvkönyv meg tud tanítani angolul.

angol-nyelvkonyv.hupont.hu

15. KISBIG KIFŐZDE

► A magyar konyha és a világ ízei hagyományos kézműves technológiával valódi alapanyagokból!

kisbig.hupont.hu

16. Új szellem-kezdet

► A jó, a szép, mint lényeg a társadalom és az egyén kiteljesedéséhez. A valóság mélyebb átélése, a lelki egyensúly kialakítása utáni vágy. Szívedben a kedvetlenség ördöge? Mondd ki, mi fáj, s megkönnyebbülsz. Ezt tettem én is...

pyrrhus.hupont.hu

17. DÉNER KÉSZHÁZAK és KÖNNYŰSZERKEZETES HÁZAK

► ENERGIATAKARÉKOS ELEGÁNS MINŐSÉGI NAGYPANELES KÉSZHÁZAK, KÖNNYŰSZERKEZETES HÁZAK

keszhaz-vivex.hupont.hu

18. Rock-gitár

► Sziasztok! Ezen az oldalon a gitárokról olvashattok! Érdemes végignézni a menüpontokat!!Nem bánjátok meg!!!

rock-gitar.hupont.hu

19. NAPCSILLAG

► ELÉRHETŐSÉG: pales17@freemail.hu TOVÁBBI OLDALAIM: http://hajnalhasadas.hupont.hu/, http://hatodiknapon.hupont.hu/, http://csillagszeme.hupont.hu, http://csillag-szeme.hupont.hu, http://o-megacsillag.hupont.hu/, http://palesnapes.hupont.hu/

napcsillag.hupont.hu

20. AGYGENERAL.HUPONT.HU

► AGYPIHENTETÉS, -TORNÁZTATÁS és -KIKAPCSOLÁS HUMÁN KÍSÉRETTEL. „Agyinfo” az űrkorszakból: TRMT, azaz Tudományos Relaxációs-Meditációs Technológia. MENTÁLIS ERŐ és ÖNVÉDELEM A JAVÁBÓL.

agygeneral.hupont.hu

21. KÓTAJSKÉ CENTRUM VÝROBY DRÔTENÉHO PLETIVA, A BETONOVÝCH

► DRÔTENÝ PLOT JE NAJLACNEJŠÍ PLOT NA SVETE. HOCIČO BUDETE K TOMU POTREBOVAŤ, U NÁS NÁJDETE ÚPLNE VŠETKO. A ČO JE NAJDÔLEŽITEJŠIE: ZA VÝROBNÚ CENU!

novyplot.hupont.hu

22. MAGYAR Locsolótömlő, ipari tömlő, öntözés, kert, otthon

► locsolótömlő, kerti tömlő, szivattyútömlő, szívótömlő, tömlővég, tömlőösszekötő, tömlőcsatlakozó, szivattyú, gyorscsatlakozó, 1"-os gyorscsatlakozós rendszer, bilincs, szórófej, takaróponyva, szerelvény, Weekend Master, Master Extra, Master Plus, ATS

locsolotomlo.hupont.hu

23. Nézz körül!Ha van kedvenc sztárod énekesed akkor ez a te oldalad

► Ezen az oldalon sztárokat,énekeseket találsz,olvashatsz róluk.

hiressegek.hupont.hu

24. Új és használt robogó , motor kereskedés, bizományos értékesítés

► Aprilia, Benelli, Gilera, Keeway, Piaggio, Vespa márkakereskedés és garancia szakszerviz. Használt motor és robogó kereskedés Budapesten. Bizományos értékesítés. Gyári és utángyártott alkatrészek raktárról. Robogó tuning és teljesítménynövelés

keewayszerviz.hupont.hu

25. Szélvédőjavítás, szélvédő javítás Budapest

► Szélvédő javítás Budapest és szélvédő csere 06 70 602 6000, akár 4000 Ft-tól, helyszíni kőfelverődés javítás hétvégén is!

szelvedojavitasa.hupont.hu

26. Személyre szabott utazás!

► Utazási tanácsadóként kényelmesebbé és egyszerűbbé teszem a nyaralásod szervezését! Tervezz velem, utazz az IBUSZ-szal és vedd igénybe ingyenes szolgáltatásom! bernadettgyongyosi@gmail.com Tel:20/989-3823

utazasitanacsado.hupont.hu

27. MaTi-CaR Alkatrész- Koreai és Japán autóalkatrészek elérhető áron Miskolcon

► Gyári-, utángyártott Koreai és Japán alkatrészek elérhető áron Miskolcon! CHEVROLET/DAEWOO/DAIHATSU/HONDA/HYUNDAI/ISUZU/INFINTI/KIA/MAZDA/MITSUBISHI/NISSAN/TOYOTA

japanautoalkatresz.hupont.hu

28. Naked Light

► Az idézet kifejezi az összes érzésed.Néha sírásra ,néha nevetésre késztet.

sajatidezetek.hupont.hu

29. Clara vagyok! Üdvözöllek Szeretettel!

► Csillogó,weboldal díszítő, glitteres képek,és még sokféle! Gyere kukk be! :) Ha meg tetszik valami nyugodtan viheted,vagy csak nézelődj.

klarika.hupont.hu

30. Három szóban el tudom mondani, mit tanultam az életről: mindig megy tovább.

► "A világ minden szépségéért sem akarnám elcserélni az egyéniségemet, még akkor sem, ha nincs benne semmi különös. Én én magam vagyok, és ez több annál, amit néhányan elmondhatnak magukról."

mindigvantovabb.hupont.hu

31. Használt, futózott és új gumik: Személy, Teher, Munkagép Tel.:06-70/6048810

► HASZNÁLTGUMI: (6.HÓNAP) FUTÓZOTT GUMI: (LEFUTÁSIG) ÚJ GUMI: (2. ÉV GARANCIÁVAL) Cím: H - 2060 BICSKE SZENT LÁSZLÓ ÚT 50. e-mail: unityrekft@gmail.com

gumi-reifen.hupont.hu

32. Tanulj velem könnyen németül!

► Oldalamat azoknak ajánlom akik el szeretnék sajátítani a német nyelv alapjait. könnyen, egyszerűen,gyorsan.

konnyennemetul.hupont.hu

33. KONDOR BÉLA ÁLTALÁNOS ISKOLA

► ..........................1181 Budapest, Kondor Béla sétány 7....................... Alapítvány számlaszáma: 11718000-20456166

kondor.hupont.hu

34. GTA San Andreas

► Minden, amit tudni kell a GTA-ról! Kódok, módok, végigjátszás és egyebek! :)

gta-sandreas.hupont.hu

35. ÉRD SÓDER-BETON DEPO

► CÉGTULAJDONOS: SOÓS GYULA

soderdepo.hupont.hu

36. KÜLSŐ - BELSŐ AJTÓKILINCSEK ÉS FOGANTYÚK AKCIÓS ÁRON MISKOLCON...

► Audi, BMW, Chevrolet, Citroen, Dacia, Daewoo, Fiat, Ford, Honda, Hyundai, Isuzu, Iveco, Kia, Lancia, Mazda, Mercedes, Mitsubishi, Nissan, Opel, Peugeot, Renault, Saab, Seat, Skoda, Suzuki, Toyota, Volvo, VW minden, autótípushoz és márkához!!!

ajtokilincs-kulso-belso.hupont.hu

37. Kárpitos,RESTAURÁTOR 0670 594 8067 Deák Antal - Budapesten és országosan.

► Kárpitos - Bármilyen bútor KÁRPITOZÁS RESTAURÁLÁS- Budapest és környékén-Garanciával!Minőségi kárpit,szövet és bőrválasztékkal. Hívjon Bizalommal Országosan.

butorok-felujitva.hupont.hu

38. Olcsó termőföld szállítás

► Akár 1 m3, olcsó termőföld szállítás Budapesten és környékén 06 30 90 30 300!

termofoldszallitasa.hupont.hu

39. Finom ízek varázsa

► Sütemények és ételreceptek saját gyűjteménye

ki-suti.hupont.hu

40. CSILLOGÓ képek, feliratok és sok más dolog! Honlapkészítéshez kiegészítők.

► Üdvözöllek az oldalamon! Fotóim, Képeslapjaim Emlékversek, csillogó képek, feliratok, sorelválasztók, és még sok minden...A listát még bővítem, érdemes benézni hozzám!

vajdamariann.hupont.hu

41. EGÉSZSÉG ÉS HÁZIPATIKA A TERMÉSZETBŐL FŰSZER - ÉS GYÓGYNÖVÉNYEK HATÁSA

► HÁZIPATIKA oldalunkon olyan TERMÉSZETES megoldásokat ajánlunk, amelyek a BETEGSÉG megelőzésére, különböző BETEGSÉGEK és TÜNETEK házi ápolására, az EGÉSZSÉG megőrzésére szolgálnak. A TERMÉSZET MINDENRE AD MEGOLDÁST!

hazipatika.hupont.hu

42. Schwarenberg kennel, szálkás-, hosszú- és rövidszörű tacskók

► Kaninchen, törpe, standard tacskók minőségi tenyészete.

schwarenberg.hupont.hu

43. ZSUZSAMAMA FŐZŐOLDALA

► SAJÁT KÉSZÍTÉSŰ- ÉS BARÁTOKTÓL KAPOTT ÉTELEK KÉPPEL ÉS ÉRTHETŐ RECEPTLEÍRÁSSAL!

zsuzsannamama.hupont.hu

44. Kasza Tamás, Lezárás Specialista Oldala

► Ha már értékesítesz, akkor keress vele pénzt is, ismerd meg a lezárás 13 lépését. www.lezarasspecialista.hu

lezarasspecialista.hupont.hu

45. Nagymamám konyhájából

► receptek a kredenc mélyéről

nagymamamkonyhajabol.hupont.hu

46. Népi orvoslás gyógynövényekkel

► Itt megtalálhatsz mindent a gyógynövényekről, mire jók és hogyan tudod őket használni, és még az illóolajokról is megtudhatod mire használhatod őket.

nepi-gyogymodok.hupont.hu

47. Konyhabirodalom

► Egyszerűen, gyorsan, jót!

konyhabirodalom.hupont.hu

48. MaTi-CaR Alkatrészek - FRANCIA AUTÓALKATRÉSZEK ELÉRHETŐ ÁRON MISKOLCON....

► Gyári/Utángyártott/Bontott alkatrészek elérhető áron Miskolcon. CITROEN ALKATRÉSZEK-DACIA ALKATRÉSZEK-PEUGEOT ALKATRÉSZEK-RENAULT ALKATRÉSZEK-FRANCIA autókhoz alkatrészek elérhető áron..

francia-auto-alkatreszek.hupont.hu

49. Védett Föld

► Föld és Természetvédelem: (Védett és kipusztult állatfajok - Védett növényeink) A Tasmán Tigris - (másnéven) - Az Erszényes Farkas. (Veszélyeztetettségi státusz: besorolás)

vedettfold.hupont.hu

50. A TOPI AUTÓSISKOLA: 27 ÉVES

► Bízzon tapasztalatunkban, állunk rendelkezésére, mert vezetni jó!

topijogsi.hupont.hu

51. Ezen az üzleten, csak nyerhetsz, "Ilyen még nincs"!

► Fektess be úgy, hogy még az unokád is profitáljon belőle.

azotlet.hupont.hu

52. fogyasztó drágakövek- méregtelenítő féldrágakövek

► Fogyasztó hatású mágneses drágakövek, féldrágakövek, jádekövek, türkiz, korall, jáspisköves gyűrűk, gyöngyök,karkötők, amelyek gyógyítják a tested, lelked, széppé tesznek, öltöztetnek és elvarázsolnak

gyogyekszer.hupont.hu

53. DR. TÓTH LORETTA FÜL-ORR-GÉGÉSZETI MAGÁNRENDELÉS TATA

► 2890 Tata, Alkotmány u. 16. Bejelentkezés: 06-30-5120214 - Felnőtt és gyermek teljes körű fül-orr-gége szakorvosi vizsgálat, arcüreg ultrahang, allergiavizsgálat, hallásvizsgálat, góckutatás, rákszűrés, fülakupunktúra, homeopátia, természetgyógyászat

drtothloretta.hupont.hu

54. Eladó bútorok, használati tárgyak

► Érdeklődni: yaksi1@gmail.com

yaksi.hupont.hu

55. Vertikális és Horizontális szélturbinák Katalógusa. 2008 - 2018

► Vertikális és Horizontális szélturbinák szines Katalógusa a nagyvilágból. >>> Redaktion: Peter Borsanyi Techniker >>> Savonius-Balaton HUNGARY 2008 - 2018

savonius-balaton.hupont.hu

56. Naturcolor közelebb hoz az Egészségesebb környezethez.

► Álláskereső Ausztriában, Absolulte Live,Power Fruit, Akció, Bio, Ezüst, Festék, Háztartási, Hobby, jobsuche, jobanzeigen,Wohnung suche, lakk, Stellenangebot, web shop, Réz, Tanácsadás

multimix.hupont.hu

57. Baromfi - díszbaromfi. Több mint hobby.

► Magyar sárga kettőshasznú - Erdélyi kopasznyakú - Maláj harcos (viador) - Gyöngytyúk (több színben) - Bráma - Orpington- Pézsmaréce (némakacsa)- Liba

baromfi-diszbaromfi.hupont.hu

58. Házikedvencek, szórakozás, és minden ami jó

► Sok szertettel köszöntök minden kedves látogatót az oldalamon!!! Remélem mindenki talál az érdeklődésének megfelelő leírást.

szandra-hannah.hupont.hu

59. Elektromos kerékpárok legolcsóbban, garanciával. +36/70-329-4217

► E-bicikli, elektromos robogó, elektromos kerékpár, akkumulátor, garancia és folyamatos alkatrész utánpótlás.

elektromosbicikli.hupont.hu

60. Akciós Utak A Maiutazástól

► Akciós Utak,Wellness Hétvégék,Romantikus Utak,Élménycsomagok,Lastminute Utak,Családi Csomagok,Nászutas Élménycsomag

akciosutak.hupont.hu

61. Burkolás-gipszkartonozás

► Építőipari kivitelező hideg-meleg burkolást, gipszkartonozást, festést vállal Budapesten és környezetében. A helyszíni felmérés után korrekt árajánlat! Norius Holding Kft.

burkolas-festes-gipszk.hupont.hu

62. MaTi-CaR Alkatrészek Miskolc -> Motor- és váltótartó bak akció!

► Motortartó bak és váltótartó bak Audi BMW Chevrolet Citroen Dacia Daewoo Fiat Ford Honda Hyundai Isuzu Iveco Kia Lanci Mazda Mercedes Mitsubishi Nissan Opel Peugeot Renault Saab Seat Skoda Suzuki Toyota Volvo VW minden autótípushoz és márkához!!!

motortarto-valtotartobak.hupont.hu

63. Bio vetőmagok saját kertemből

► Falun élni nagyon jó! És ez így is lesz, ameddig a városi ezt meg nem tudja! ... Ne harcolj a sötétség ellen. Gyújtsál gyertyát. Sokan fognak követni.

biovetomag.hupont.hu

64. ÉTKES BÜFÉ

► Minden nap friss, válogatott alapanyagokból, rendeléskor készítjük ételeinket, melyek között megtalálhatóak a magyar ízvilágot képviselő ételek, úgy mint a házi ízesítésű hurka és kolbász, valamint a reformkonyha jövevényei, úgy mint a gyros.

etkesbufe.hupont.hu

65. MaTi-CaR Alkatrészek -> Új, utángyártott fűtőmotor-előtét ellenállás akció!

► Audi BMW Chevrolet Citroen Dacia Daewoo Fiat Ford Honda Hyundai Isuzu Iveco Kia Lanci Mazda Mercedes Mitsubishi Nissan Opel Peugeot Renault Saab Seat Skoda Suzuki Toyota Volvo VW fűtőmotor előtét ellenállás, fűtőradiátor, fűtőventillátor

futomotorelotetellenallas.hupont.hu

66. Csak foci

► Az egész foci, semmi más

csakfoci.hupont.hu

67. Bontott alkatrészek reális áron

► Nálunk nagyon sok mindent megtalál. Használt, bontott alkatrészek garanciával!

kalapos.hupont.hu

68. ASZFALTOZÁS|ÚTÉPÍTÉS GENERÁLKIVITELEZÉS|MART ASZFALT|HÍVJON 0630/853-95-66

► ASZFALTOZÁS AKCIÓ|ÚTÉPÍTÉS|MART ASZFALTOZÁS 1000 FT/M2|ÚTFESTÉS|ASZFALTOZÁS ÁRAK|MINŐSÉGI MUNKA|GARANCIÁLIS ASZFALTOZÁS|

karpati-aszfalt.hupont.hu

69. Demi Lovato,szeretlek

► Szereted Demi Lovatót?Ha igen akkor ez az oldal ép neked van kitervelve

demii-lovato.hupont.hu

70. Arzenál-Háztartási gép szerviz

► Indesit, Ariston, Ardo, Gorenje, Samsung, Whirlpool, Candy, Siemens, Bosch, Zanussi, Beko, Electrolux, Szakszerviz. HŰTŐ- FAGYASZTÓ javítás- MOSÓGÉP javítás- MOSOGATÓGÉP- SZÁRÍTÓGÉP- VILLANY TŰZHELY FŐZŐLAP JAVÍTÁSA. 06/1-308-87-28, 06/1-359-34-54

szervizkozpont.hupont.hu

71. idézetek

► sziasztok itt mindenféle idézetet megtaláltok

csa-jok-nak.hupont.hu

72. BRUTAL BIKES Kft.

► Gépjármű szerviz. Számítástechnikai eszközök szervizelése, értékesítése.

brutalbikes.hupont.hu

73. Müanyag öntőformák beton és műkő termékek készítéséhez

► Üdvözöljük honlapunkon! Cégünk 1999-ben az országban elsőként kezdte meg a kereskedést ezekkel a termékekkel. Az évek során folyamatosan bővítettük a választékot és ma már több mint 100 féle sablon áll vásárlóink rendelkezésére.

betonsablon.hupont.hu

74. LÉDA CIPŐBOLT 2015. Tél

► Kiskunfélegyháza, Deák Ferenc u. 4. Márkáink: Bioeco, Emis, Prestige,Rieker, Tamaris, Laura Messi, Claudio Dessi, Cohnpol-Bis, és még sok más! Hívj nyugodtan: +36703824726 vagy írj email-t: adelborbely@yahoo.com Facebook/Léda cipőbolt

ledacipo.hupont.hu

75. Balos

► Baloldali értékeket képviselö honlap

balos.hupont.hu

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 181
Tegnapi: 255
Heti: 181
Havi: 2 479
Össz.: 221 693

Látogatottság növelés
Oldal: Hírek XV.
Balos - © 2008 - 2018 - balos.hupont.hu

A weblap a HuPont.hu weblapszerkesztő használatával született. Tessék, itt egy weblapszerkesztő.

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: 168 óra online popper péter - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »