Balos

Baloldali értékeket képviselö honlap


 

Partner oldalunk Facebook honlapon a BALOS csoport!!!

Tibor Takacs

A balos csoport leírása!

Immanulel Kant:„Sapere aude! Legyen bátorságod a saját értelmedet használni!"

A világot baloldaliként szemlélö és baloldalian értékelö csoport!
Az oldalunkon elfogadunk minden progresszív eröt képviselö csoporttársunk véleményét!

A kisemberekről, az ő életünkről, gondjaikról beszéljünk. A velük való törődés, az ő érdekükben szólás, az összefogás keresése, a korhoz alkalmazkodás képessége úgy, hogy azért az alapelveket ne adjuk fel, de a realitások talaján álljunk. Na, valahol ez a baloldaliság.

A csoport eléhetö az alábbi címen.

https://www.facebook.com/#!/groups/213411158669680/

Figyelem!

Felhívjuk a tisztelt honlaplátogatók figyelmét arra,hogy észrevételeiket,esetleges javaslataikat e honlappal kapcsolatban a facebook Balos csoport oldalán megtehetik.A csoport címe ezen oldal tetején megtalálható!

Sógor Béla most megjelent verses kötetének a borítója!

 
2018.jan.15.
 
Miért mindig a Gyurcsány a hibás?
 
József Fiziker Mert a birkáknak kell a muníció.Fújják is ezerrel. Tibor TakacsGruppenadministrator Ennyire birkák az emberek? József Fiziker Még birkábbak! Tibor TakacsGruppenadministrator de miért? Márta Rédl Mert tőle tartanak. Csak! Katalin SeregiGruppenadministrator Mert hibás. Egy európai politikus aki 6 évig csúfosan kormányzott az lemond és félrevonul, nem a reflektorfénybe mutogatja magát és ugrassza össze a baloldali szimpatizánsokat. Amíg Gyurcsány parádézik Orbán nyugodt lehet.... Tibor TakacsGruppenadministrator Menjen nyugdíjba! Katalin SeregiGruppenadministratorTibor Takacs Mindegy hova megy. De már annyit ártott,hogy sok. A főzés és a szakácskönyv írás az jól megy neki. A receptjei nem a minimálbérből élőknek szól.Azokat letojja mind eddig is.Azt hiszi mindenki százezreket keres...... Böszörményi Sándor Semmi nem érdekli csak hogy legyalulja az MSZP t. Amivel körbehaknizza az országot, az kamu! Géza Scheffer Megosztó személyiség , együttműködésre képtelen ,öntörvényű politikus . Kovács Péter Balázs Aki fidesznyik szlogeneket szajkózik, az maga is fideszes! Kovács Péter Balázs Drága, Balos Testvéreim! Az MSZP és a DK megállapodott. NIX GYURCSÁNYOZÁS, NIX BOTKÁZÁS! Ha a szimpatizánsaink azt látják, hogy még mindig egymást marjuk, akkor simán átszavaznak, akár a Jobbikhoz is....
Vége a balhénak, és ezt még Katalin Seregi is próbálja megérteni. Arról nem beszélve, Katikám, hogy hol kormányzott Gyurcsány 6 évig??? Tán Piréziában? Ne égesd már magadat!
Katalin SeregiGruppenadministrator Itt kormányzott, oké 5 évig....Marhára örülök,hogy az a párt megállapodott amelyik egy párt volt! Semmi gond nem lett volna a baloldalon ,hogy a nagy igazmondó betartja a szavát. Idézem"Soha nem fogok új pártot alapítani ,mert az egyenlő lenne a hazaárulással"--sok mást is idézhetnék tőle amiből semmit sem tartott be. Továbbá azt is Ő mondta,hogy a DK-sok azokban a körzetekben ahol a Jobbikos az esélyes átszavaznak. A balhénak pedig sosem lesz vége míg Gyurcsány maga nem akarja.....már pedig ő addig nem akarja míg hobbyjának tekinti a politikát. Amennyiben nincs tudomásod arról amit írtam akkor ne égesd magad,-nézz utánna. Azokat pedig nem nevezném balosnak akik bőszen a kapitalizmust és azzal járó kizsákmányolást támogatják. Katalin SeregiGruppenadministrator Azt sem igazán értem,hogy miért kell mindenkinek a torkának ugrani aki valamilyen kritikát fogalmaz meg a DK-val kapcsolatban-.Azt te is látod ,hogy senkiit nem kímélnek habzó szájjal rontanak rá bárkire. Botka nem kellett, oké,--arra sincs semmi magyarázat,hogy Karácsonnyal mi a baj.De baj van,mert a DK így akarja. Őszintén. Szerinted mi lesz ebből? Ne gyere azzal,hogy a legtöbbet kapó párt adja majd a miniszterelnököt egy esetleges győzelem esetén,--mert az ezzel a felállással az LMP vagy a jobbik lesz. Tényleg ezt akarjátok? Arról sem beszéltek,hogy mi lesz a győztes kompenzáció miatt a töredék szavazatokkal? Minek? Még elkezdenének gondolkodni azok is akik eddig nem tették.....
Tibor TakacsGruppenadministrator Bocs!Én tettem fel a kérdést,mert a bajuszkövért hallgattam a bayershowban,és Gyurcsány volt a téma.Csak a véleményetekre voltam kíváncsi.Viszont szerintem,ha már egyszer volt valami köztiszviseltségben(miniszterelnök) és leválltották akkor már többet ne szerpeljen sehol.Ez nem csak Gyurcsányra vonatkozik,hanem más politikusokra is.Lázsd a kis dakota bonaparte viktort is. Tibor TakacsGruppenadministrator Ja!Erröl már amióta létezik ez az oldal -hét éve-gyakran és kiadósan beszélgettünk. Kovács Péter Balázs Tibor,ez még a nálunk (talán) jobban működő demokráciákban sem így megy. Gondolj Churchillre, aki miniszterként jó nagyot bukott, aztán miniszterelnökként megnyerte Angliának a II. világháborút. Ugyanaz az ember egy másik történelmi szituációban nem ug...
Tibor TakacsGruppenadministrator Nem vagyok az USA barátja,viszont aki ott egyszer elnök volt az már utánna "nyugdíjas".Mondjuk Németországban sincs másképpen.Nem tudom,a törvény nem tiltja,de melyik német kancellár volt ismét kancellár? A magyar baloldal meg 1990 óta csak magát keresi,de sajnos nem találja.ez a 27 év ami azóta eltellt szerintem nem kell senkinek.Egy nagy üresség amit tán a fidesz a sajátos horthy filózófiájával betölti.
 
 

Vándor Andrea írása

Amúgy a választásokkal összefüggésben nekem az a véleményem, h. az eddig jegyzett pártokkal garantált a bukás!!! (Az okokat most nem sorolom - legyen annyi dióhéjban, h. kivétel nélkül már régen eljátszották a hitelességüket. Jó ideig még a baloldalnak sincs esélye a közel 3 évtizede tartó agymosást, és az ennek hatására bekövetkezett társadalmi átrendeződés miatt. Van viszont egy olyan új formáció, mely képes lenne az ország megosztottsága ellenére sikerrel fellépni a vezír bandájával szemben, mivel a programja olyan tételeket tartalmaz, amelyet valamennyi szekértábor tagjai és szimpatizánsai el tudnának fogadni anélkül, h. az elveiket meg kellene tagadniuk. Egyedüli veszélyt ők jelenthetnének a fennálló rendszerre nézve, ha ismertté válhatnának, ill. volna anyagi értelemben is módjuk megmutatkozni a lakosság felé. Én már régen azon dolgozok, h. legalább a fb-on kapjanak némi nyilvánosságot, de a már "jegyzett" alakulatok végsőkig elvakult hivatásos szócsöveinek abszolút dominanciája mellett csepp a tengerben, amit tenni tudok értük ekkora propagandagépezettel szemben a mi közösségi oldalunkon, Azért ajánlom neked is figyelmedbe a honlapjukat: VÁLASZ -párt https://www.facebook.com/search/top/?q=valaszpart.hu , vmint a fb-oldalaikat is, úgy mint Változást akaró szavazók pártja: https://www.facebook.com/…/v%C3%A1lasz+-+v%…/keywords_search , és a Válasz-ra várva: https://www.facebook.com/…/v%C3%A1lasz-ra+v…/keywords_search Ezeken bőséges tájékoztatást található róluk, és bizonyítéka annak is, h. nem sorolandó a kamupártok sorába! Amúgy pártkénti bejegyzésük előtt sok éves szervezetkénti múködésük is ezt igazolja: Kerekasztal a Részvételi Demokráciáért (KARD).
http://valaszpart.hu/365-napos-program/
Kösz az infot!

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 181
Tegnapi: 255
Heti: 181
Havi: 2 479
Össz.: 221 693

Látogatottság növelés
Oldal: FÖOLDAL
Balos - © 2008 - 2018 - balos.hupont.hu

A weblap a HuPont.hu weblapszerkesztő használatával született. Tessék, itt egy weblapszerkesztő.

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: 168 óra online popper péter - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »